FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AngelDiMaria
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 16 apr 2020, 18:24

U Hadzicima aBd, migranti ce osnovat grupu, a ti se morto kupaj
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2020, 18:27

AngelDiMaria je napisao/la:
16 apr 2020, 18:24
Ja sam za, može i Tarčin.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2020, 18:32

Samo preko mene mrtvog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2020, 20:15

MortemHz je napisao/la:
16 apr 2020, 18:32
Samo preko mene mrtvog
Šta ti znaš papak, odličan prijedlog mladog kolege Di Marije.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 apr 2020, 20:25

Sumnjam da cemo u skorije vrijeme imati stadion. Zna se kome drzava i savez pomazu. Velika su to ulaganja.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 apr 2020, 20:32

AlfredNobel je napisao/la:
16 apr 2020, 20:15
MortemHz je napisao/la:
16 apr 2020, 18:32
Samo preko mene mrtvog
Šta ti znaš papak, odličan prijedlog mladog kolege Di Marije.
Šefe da reagujem na ove uvrede prema tebi ili pustim ovog Alfredcica da misli da je glavni na temi?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2020, 21:01

Reaguj i iskoristi svako sredstvo koje možeš
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2020, 21:02

Zar ti nisi u mom džematu mladi neiskusni cartele?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2020, 21:29

Syeba te Cartel k'o Slavko Želju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2020, 21:33

skoroalen je napisao/la:
16 apr 2020, 21:29
Syeba te Cartel k'o Slavko Želju.
Ker mali, avlijaner.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2020, 21:37

Cartele hajmo ga razbit, ja sam na tvojoj strani. Vidi kako sam ga navuk'o da te olajava. :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2020, 21:55

Nisam valjda ostao samo na siouxu da me brani ajoj

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2020, 22:10

slika

Bravo Hadžija munjo nebeska :tokralju:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2020, 22:24

:kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 apr 2020, 22:44

@Nobel ti si se nesto pohasio i izasao iz naseg dzemata :kafa:
Vidis, da se ja, Morto i Skoro držimo zajedno a ti vidi sta ces.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 apr 2020, 22:46

skoroalen je napisao/la:
16 apr 2020, 21:37
Cartele hajmo ga razbit, ja sam na tvojoj strani. Vidi kako sam ga navuk'o da te olajava. :kafa:
Evo ja vec zavrcem rukave od kosulje, dobro si ga navukao vidi se da je mlad.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 apr 2020, 22:48

AlfredNobel je napisao/la:
16 apr 2020, 22:10
slika

Bravo Hadžija munjo nebeska :tokralju:
Eh da je barem moguce njega vratiti..Odlican je igrac i snasao se dobro u europi..Malo ih je uspjelo..Od ovih novijih primjera,znam da su uspjeli Cimirot i Mihojević..Nadam se da istim putem ide i Mujakić jer mu u Hajduku odlicno ide
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 apr 2020, 22:53

Iskreno po meni Mihojevic se nije najbolje snasao vani, sto ne znaci da jos nece moci.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 apr 2020, 22:56

ElCartel11 je napisao/la:
16 apr 2020, 22:53
Iskreno po meni Mihojevic se nije najbolje snasao vani, sto ne znaci da jos nece moci.
Treba jos da se dokaze,ali dokazao je da moze..Ovaj dio sto je odigrao na posudbi je bio odlican,sto znaci da ima kvalitete..Igrao je u kontuitetu dobro

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 apr 2020, 22:58

Anel Hadžić bh. fudbaler i bivši reprezentativac BiH ponovo se povezuje sa dolaskom na Koševo.

Priča je to koja se pominje godinama unazad, a u posljednjem prelaznom roku Hadžić je bio blizu dogovora sa FK Sarajevo, ali do realizacije transfera nije došlo.
Hadžić je trenutno član mađarskog MOL Fehervara, a izolacijske dane provodi u Austriji sa svojom porodicom, gdje radi po posebnom programu. Nakon ponovljenih špekulacija oko dolaska u redove aktuelnog prvaka pozvali smo Hadžića, kako bismo saznali kako provodi dane tokom aktuelne situacije, ali i da saznamo koliko ima istine u svim pričama koje se pojavljuju u javnosti.

Kako provodite dane tokom aktuelne situacije?

- Kod kuće sam sa ženom u Austriji. Nakon što su krenule da se zatvaraju granice stigli smo u Austriju, evo već peta sedmica. Jednostavno sada imam više vremena da provedem sa suprugom, što nije slučaj kada su utakmice i takmičarska sezona. Treniram, čitam knjige, gledam televiziju, ništa specijalno što ne rade ni drugi u ovim danima. Imam više vremena da razmišljam o mnogim stvarima, o kojim nisam tokom prethodnih godina. Nadam se da će se ljudi jednom konačno opametiti nakon svega ovoga.

U kakvom ste kontaktu sa svojim klubom?

- Ja sam nažalost od zime "na ledu" u klubu. Trener koji je bio tada nije računao na mene, tako da sam ja trenirao sa drugim timom. Sada imam svog trenera, imam program po kojem radim i to je otprilike to. Sa klubom imam ugovor još tri mjeseca i time završavam svoju epizodu u Mađarskoj. Jednostavno kako bih ostao u dobrom fizičkom stanju imam privatnog trenera, sa kojim sam napravio program i radim po tom planu.

Otkud tolika ljubav prema Sarajevu?

- Moj otac je navijao za NK Hajduk i FK Sarajevo. I dan danas je tako, on je stvarno vatreni navijač Sarajeva. Meni je još kao djetetu pokazivao klipove i priče o Sušiću i ja sam jednostavno tako kroz njega zavolio Sarajevo. To je jedini klub koji u BiH obožavam i pratim sve što se dešava u klubu.

Više puta ste povezivani sa klubom sa Koševa, ali se čini da ste zimus bili najbliži dolasku.

- Pa dosta puta se govorilo o tome. Realnost je da sam jedine konkretne pregovore imao zimus. Prije nije bilo nikakvog kontakta. U januaru smo pokušali da napravimo neku kombinaciju u kojoj bismo svi zajedno bili zadovoljni, ali nismo uspjeli. Sada će na ljeto biti puno čistija situacija. Moći ćemo ponovo sjesti za sto i probati da se dogovorimo. Trebao sam doći na proljeće na jednu od utakmica, ali se sve ovo izdešavalo. Vidjet ćemo šta će vrijeme donijeti. Ja sam uvijek za pregovore, ako dođe do kontakta naravno.

Rekli ste da ćete na ljeto imati čiste papire, navijač ste kluba sa Koševa, da li je to više od pola puta do završenog posla?

- U fudbalu se brzo mijenja sve. Ja moram gledati i na sebe, što je sasvim normalno, u najboljim sam godinama i da bismo se dogovorili moramo se naći na pola puta, kako bismo bili zadovoljni i ja i klub, kako bi na kraju zajedno imali dobru saradnju. Ja smatram da je Sarajevo dobra opcija, mjesto gdje bih mogao napraviti neki dobar rezultat, osvojiti još koji trofej i napraviti uspjeh u Evropi, ali mora biti obostrano zadovoljstvo. Ide ljeto i vidjet ćemo sigurno šta i kako možemo zajedno dogovoriti.

Imate trideset godina, vjerovatno su to najbolje godine za jednog fudbalera. Koliko mislite da možete igrati na visokom nivou?

- Mene je hvala Bogu zdravlje dobro služilo, nikada nisam imao velikih povreda i mislim da mogu još dugo da igram. Smatram da mogu sigurno još pet ili šest sezona da odigram na visokom nivou.

Dugo godina ste bili standardni u reorezentaciji BiH, a onda ste naprosto nestali. Kako gledate na sva ta dešavanja?

- Ja nikad nisam znao razlog, niti sam dobio objašnjenje. Baždarević je tada bio selektor i navodno liga i klub za koje sam nastupao nisu bili dovoljni da budem u krugu kandidata. Ne znam da li je to tako bilo zaista. Ja sam igrao standardno u ekipi koja je bila na prvom ili drugom mjestu, tako da mi nije bilo najjasnije, ali to je bila odluka koju sam ja poštovao. Ja sam veliki navijač reprezentacije i uvijek ću biti tu za sve što treba. Nadam se da će uspjeti izboriti plasman sa Bajevićem kroz baraž, ako se ikada odigraju te utakmice. Imaju kvalitet i nadam se da će uspjeti u tome. To bi bila velika stvar za naš fudbal, ali i za sve nas koji volimo Bosnu i Hercegovinu i ja sam svim srcem uz sve koji nose dres sa našim grbom na grudima.

Kako mislite da će se riješiti nacionalna prvenstva nakon pandemije koronavirusa?

- Ja mogu govoriti na osnovu onog što sada vidim i čujem u Austriji. Ovdje su klubovi dobili dozvolu da treniraju u grupama i da se završi sezona bez gledalaca. Pitanje je do kada će ostati ta mjera, ja lično mislim dok se ne nađe vakcina da neće biti gledalaca na tribinama, jer je veliki rizik za sve to. To može da traje godinu ili dvije. Moje lično mišljenje je da se sezone moraju završiti na terenu. Klubovi ovise o tv pravima, pogotovo u Austriji. To su veliki iznosi, koji pomažu da klubovi funkcionišu. Ipak, dosta je tu problema, koji se nadovezuju. Igrači će se morati testirati prije svake utakmice 48 sati. To su veliki novci, s obzirom da se zna koliki je broj igrača, službenih lica. Ili šta ako se neko zarazi u klubu? Ko će preuzeti odgovornost? Tako da će se sačekati, da se vidi kako će se i na koji način organizovati, ali mora se naći rješenje kako bi se odigralo, rekao je na kraju razgovora za naš portal Anel Hadžić.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 19 gostiju.