Kada je došao u Sarajevo Džafić je bio dobar igrač.pile87 je napisao/la:Pa i nisu neki haman prijatelji ali Dzafic je dosao nakon sto ga je ovaj ubjedjivao da je vrhunski igrac i vodao ga po rumuniji po probamamma_hz je napisao/la:a ti valjda znas da su oni veliki prijatelji i da je Dzafic u po sezone dosao u Sarajevo bas zahvaljujuci Irfanu..![]()
i da se u Sarajevu od "strucnjaka" koje sam vec gore prozivao vodio kao Irfanovi igrac..e pa hudnik nije imao vise gdje, kod Zelje ispucali ponudu i onda mu jos ostalo sarajevo...logicno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

jel to unisten sada skrozublehas je napisao/la:Kada je došao u Sarajevo Džafić je bio dobar igrač.pile87 je napisao/la:Pa i nisu neki haman prijatelji ali Dzafic je dosao nakon sto ga je ovaj ubjedjivao da je vrhunski igrac i vodao ga po rumuniji po probamamma_hz je napisao/la:a ti valjda znas da su oni veliki prijatelji i da je Dzafic u po sezone dosao u Sarajevo bas zahvaljujuci Irfanu..![]()
i da se u Sarajevu od "strucnjaka" koje sam vec gore prozivao vodio kao Irfanovi igrac..e pa hudnik nije imao vise gdje, kod Zelje ispucali ponudu i onda mu jos ostalo sarajevo...logicno

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Jasta je...poslije onakve nesrece vidjeo bi tebe..sto bi reko @sarajlija tm ..BASTER HAHAH 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Popije par casica, malo se nalozi i gas. Mali je glup, slican je onom malom iz celika.
NO PYRO NO PARTY
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aco sta cemo sad?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hajmo sad 10 stranica jel Djaficu Avdo ili Irfan menadjer,prije svih molim strumfove da nam kazu ipak oni najboje znaju 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
I menadzer je digao ruke od njega na kraju,jer Dzafa po meni stvarno nije los igrac i sigurno je jedan od bolji u nasoj ligi samo da on hoce zapeti trenirati kako treba al je momka malo zeznula slava i alkohol. Ja kontam da ce on sad sigurno malo bolje zapeti u sledecem klubu kojem bude igrao,jer ako sad ne uzme neku paru za zivota on da je stvarno naJbomma_hz je napisao/la:sjecam se da si nesto pisao ...al se plaho nmg sjetiti a jos manje traziti ..zuka_TM je napisao/la:Ado Husaric je bio menadzer al kazem bio jer nije vise,a to sam vam napisao skoro na temi![]()
![]()
bilo kako bilo,on se od svih vodio kao Irfanov igrac tj igrac koji je dosao u Irfanovoj eri heheh a sada ode

nije avdo nego adoadnanhz je napisao/la:Hajmo sad 10 stranica jel Djaficu Avdo ili Irfan menadjer,prije svih molim strumfove da nam kazu ipak oni najboje znaju

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
izvinjavam se pise admir husaricastra1922 je napisao/la:nije avdo nego adoadnanhz je napisao/la:Hajmo sad 10 stranica jel Djaficu Avdo ili Irfan menadjer,prije svih molim strumfove da nam kazu ipak oni najboje znaju
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Žao mi je Djafica a jos vise mi je zao Harisa Handjica mogao je postati velika zvijerka medju igracima i vani imao je sve cuveni Lech to sanja svaki igrac ali previse novca,zena,alkohola za momka koji dolazi iz mahale radnicke porodica je ga unazadilo nije se nosio s tim.Nije znao.Zato je sada gdje jeste.On je momak prava raja i to te kosta.A kada igras za raju i zanemarujes taktiku znate svi kako ide.Ali nije jedini takvih je milion.Ali eto Haris je dijete Sarajeva veliki talenat cuveni spic napad Sarajeva mladjih kategorija Haris Handjic i Anes Haurdic o tome se i danas prica.Pogotovo Anes Haurdic steta sto ga nema nigdje malo vise zastupljenog u medijima ali doce on na svoje mogu se zakleti i ruku na vatru staviti da ce preci u neki od vecih klubova.Vec igra 5 godina u evropi u Jablonecu redovno a tek 21 godina dijete je Sarajeva i jedan od najboljih sto je ikada izasao iz omladinskog racunajuci mladje.
Ali eto neko kaze da je Damir Sovsic najveci talenat Koseva ali ko ce ga znati nikada nije zaigro za prvi tim otisao je u Hrvatsku sada je u Zagrebu glavni igrac brroj 10 i igra za repku Hr redovno.Po meni moze biti Ronaldinho ipak se vise gleda ko je covjek.
Eto malo od mene da okrenemo ovu napetos na nesto pozitivno sta mislite o ovim igracima i opcenito ovim mladjima dijeci Sarajeva ko je i koliko dobar ?

Ali eto neko kaze da je Damir Sovsic najveci talenat Koseva ali ko ce ga znati nikada nije zaigro za prvi tim otisao je u Hrvatsku sada je u Zagrebu glavni igrac brroj 10 i igra za repku Hr redovno.Po meni moze biti Ronaldinho ipak se vise gleda ko je covjek.
Eto malo od mene da okrenemo ovu napetos na nesto pozitivno sta mislite o ovim igracima i opcenito ovim mladjima dijeci Sarajeva ko je i koliko dobar ?

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto Gagac?aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam ovo ocekivao, mislio sam da ce Gagac podleci pritisku, ali nije. Medjutim, sad ovim nevjernim tomama reci kada je Aco rekao da Gagac ne racuna na Dzafica.Sarajlijc@ je napisao/la:Aco sta cemo sad?

Eto reko si da nam Dzafic bude smjernica kako se radi

-
- Kontakt:
Gagac je Jovićev nadimak još iz djetinstvaSarajlijc@ je napisao/la:Sto Gagac?aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam ovo ocekivao, mislio sam da ce Gagac podleci pritisku, ali nije. Medjutim, sad ovim nevjernim tomama reci kada je Aco rekao da Gagac ne racuna na Dzafica.Sarajlijc@ je napisao/la:Aco sta cemo sad?![]()
![]()
Eto reko si da nam Dzafic bude smjernica kako se radi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahaha znas li to ga zovu tako ?

-
- Kontakt:
svi u Travniku ga zovu Gagac, ono Dragan, Dragi, Gagi i na kraju ispalo Gagac,Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha znas li to ga zovu tako ?![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ok , ja sam mislio da nije sta pogrdno 

-
- Kontakt:
E sad koliko će napraviti kod vas, ne znam, Zrinjskom je bio dobar, nama isto ok (uveo nas u Europu pa nismo imali para da igramo), vidim da u Zvijezdi nisu zadovoljniSarajlijc@ je napisao/la:Ok , ja sam mislio da nije sta pogrdno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma u Zvijezdi nije imao finansijske uslove nesto da napravi. 

Realno nema ni u sarajevuSarajlijc@ je napisao/la:Ma u Zvijezdi nije imao finansijske uslove nesto da napravi.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Trenutno nema ali Sarajevo se bori za titulu,a Zvijezda ne.
PS za 2-3 dana krece dovodjenje pojacanja nadam se da ce se "procesljat" malo lige u okruzenju.
PS za 2-3 dana krece dovodjenje pojacanja nadam se da ce se "procesljat" malo lige u okruzenju.

zvijezda je sine ulozila za jednu godinu par vasih bedzeta u infrastrukturu i nastavlja ulagati i ima svoj stadion za razliku od nekihSarajlijc@ je napisao/la:Trenutno nema ali Sarajevo se bori za titulu,a Zvijezda ne.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka