FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2020, 14:00

ElCartel11 je napisao/la:
21 apr 2020, 12:58
skoroalen je napisao/la:
21 apr 2020, 12:54
Amca007 je napisao/la:
21 apr 2020, 12:19
Ne znam za vas, ali mene vec fata euforija. Nekako imađ osjecaj da ce se brzo poceti igrati, i da cemo praviti dar mar....
Ma vala, bez publike me i ne hvata. Yebeš tekme na TVu.
Mislim, da mi pravimo bolje rezultate kad nema publike :kafa:
Naravno, uvijek je stream brigada bila najbolja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2020, 14:01

skoroalen je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:
21 apr 2020, 12:19
Ne znam za vas, ali mene vec fata euforija. Nekako imađ osjecaj da ce se brzo poceti igrati, i da cemo praviti dar mar....
To stoji, igramo mi bolje, al ja kao navijač ne osjetim neki merak kad od kuće gledam. Ništa ljepše nego kad Koševo eksplodira. Kao protiv Radnika lani, dvije i po milje vrisnuše k'o da je 25 milja na stadionu. Ludilo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2020, 14:20

skoroalen je napisao/la:
21 apr 2020, 14:01
skoroalen je napisao/la:

To stoji, igramo mi bolje, al ja kao navijač ne osjetim neki merak kad od kuće gledam. Ništa ljepše nego kad Koševo eksplodira. Kao protiv Radnika lani, dvije i po milje vrisnuše k'o da je 25 milja na stadionu. Ludilo.
Nikad ono neću zaboraviti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 21 apr 2020, 16:55

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 apr 2020, 22:34
Napapijri je napisao/la:
20 apr 2020, 22:01
Zna li neko dokle smo sa Serbecicem, kakve su sanse da otkupimo njegov ugovor?

Sto se tice nekih zelja, iako je jos rano govoriti o tome, ja bih volio vidjeti onog celavca sto je odigrao par meceva za Zrinjski, ne mogu se sjetiti prezimena, ali cini mi se da je na njemu sviran onaj nepostojeci penal u mecu 2 - 2. U tih par meceva se vidjelo da je covjek odlican napadac, ali dosao je nespreman, a potom je i slomio nos, tako da mu nije suditi po vremenu provedenom u Zrinjskom. Inace, kroz karijeru je igrao u solidnim ligama, mislim i u Belgiji jedno vrijeme. Godine mu nisu plus, ali izvlacimo najbolje iz svakoga :D Vec smo nekako navikli na stil igre koji pogoduje Ahmetovicu (ranije Benko), sa mnogo zracnih duela i pritiska na zadnju liniju protivnika.

Volio bih takodjer ako bi mogli dovesti Hadzica i Adukora, narocito u slucaju odlaska Gavrica i Oremusa, kao sto se vec spominjalo. Adukora bih koristio na poziciji zadnjeg veznog u paru sa Hadzicem, a Milicevica bih ostavio na stoperu (u slucaju ostanka Serbecica).

Posljednji kojeg bih doveo bi bio Cipetic, a kao zamjenu ostavio Hodzica.
Po novim informacijama,pokusavamo se dogovoriti da nam malo smanje otkupnu klauzu(sa 300k eura na 190k eura)..Drug,dobra ideja sa Adukorom i Hadzicem,ali gdje bi onda Susica koristili?Nema nigdje mjesta onda za njega..Lijevo ti je Jukić,naprijed Rahman za sad,a i ako i on ode tu ce 100% uzeti mjesto Salcin,a desno Tatar..Tako da cisto sumnjam u dolazak Adukora.Prvo sto nemam nikakvih informacija,a mediji navodno znaju za dolazak..Ja znam 5,6 insajdera koji govore informacije i samim novinama,a oni mi nista za njega nisu rekli..Svakako da ce biti pojacanja.Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Dokle mislis lupati gluposti dobrice cosicu ,pa ovo je najgori pokusaj insajdera kako pamtim foruma ,Majklu nisi ni do koljena :mrgreen: kuknjava
Ono kad iz usta sportskog direktora cujes da ga Rosenborg nece pustiti, dodje ovaj i ovakve nebuloze pise ...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 apr 2020, 17:08

Cinimi se da Novi Kinez (Nam) radi isto ko i Tan sto je uradio na pocetku. Doveo 5-6 igraca dobri uzo kup i titulu i onda pipu zavrno.

Volio SARAJEVO cak i dres mu dali AMIDZA kad smo pobjedili slobodu uzeli titulu covjek kaze cimija cu prodat da polahko vracam ulozeni novac. I tako je i bilo ekipa posle toga se samo rasipala a dolazili idioti u vidu parmaka dusana rustema i takvi bindi.

Al ako NAM bude stvarno ulago kao do sad naredne 3-4 godine mene nebi cudilo da napravimo neki iskorak u evropi.

Posto
Zidan
Jukic
Milicevic
Rahmanovic
Salcin
Ahmetovic
Susic
Tatar
Kovacevic
Serbedzic
Oremus
Pidro akobogda

Ovu ekipu igraca nije za pocjenit jer vecina njih ima ino angazmane u dobre klubove gdje su imali dobre plate i sigurno nisu navikli da igraju ko dusan hidzic u radniku za 600 km mjesecno

Plus
Handza krste duovac svi igrali vani i oni mogu jos 1.5 sezonu bit rezerve

Jedini igraci koji igraju za krusiu hljeba je dusan i onaj iz krupe i oni juniora dizdarevic kurdic saban

Ako nismo u krizi financiskoj ja bi prije kupovo igrace u akademiju, nego davo za hajrovica 500 k km godisnje jer on bi bio prevaga u bh pl al euro takmicenju nebi mogli vise od 3 pretkola le sto to mozemo i bez njeg

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 21 apr 2020, 17:13

Ibrahimovic je slobodan na ljeto ali je malo star i ima zayebanu narav. Ne znam kako bi se pomirio sa tim da je Rahman taj koji dijeli pravdu. Jedino mozda da se dogovore pa da Rahman samara protivnike a on nase kad se dovoljno ne trude.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 apr 2020, 17:20

h1a2s3o4 je napisao/la:
21 apr 2020, 13:42

..naprijed Rahman za sad,a i ako i on ode tu ce 100% uzeti mjesto Salcin.Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Salcin vam je dobar igrac. Ali je li on bek, krilo ili vezni? Citajuci vas forum malo sam zbunjen. :D

..Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Beganovic. Tuzla supermarket vazda bila. :D
Po prirodi je Salcin prednji vezni,medjutim zbog nedostatka lijevih bekova(ima ih ali povrijedjeni) on je otisao ne mjesto lijevog beka..Ne znam,mozda jeste mozda nije :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 apr 2020, 17:20

Pitar6785 je napisao/la:
21 apr 2020, 17:08
Cinimi se da Novi Kinez (Nam) radi isto ko i Tan sto je uradio na pocetku. Doveo 5-6 igraca dobri uzo kup i titulu i onda pipu zavrno.

Volio SARAJEVO cak i dres mu dali AMIDZA kad smo pobjedili slobodu uzeli titulu covjek kaze cimija cu prodat da polahko vracam ulozeni novac. I tako je i bilo ekipa posle toga se samo rasipala a dolazili idioti u vidu parmaka dusana rustema i takvi bindi.

Al ako NAM bude stvarno ulago kao do sad naredne 3-4 godine mene nebi cudilo da napravimo neki iskorak u evropi.

Posto
Zidan
Jukic
Milicevic
Rahmanovic
Salcin
Ahmetovic
Susic
Tatar
Kovacevic
Serbedzic
Oremus
Pidro akobogda

Ovu ekipu igraca nije za pocjenit jer vecina njih ima ino angazmane u dobre klubove gdje su imali dobre plate i sigurno nisu navikli da igraju ko dusan hidzic u radniku za 600 km mjesecno

Plus
Handza krste duovac svi igrali vani i oni mogu jos 1.5 sezonu bit rezerve

Jedini igraci koji igraju za krusiu hljeba je dusan i onaj iz krupe i oni juniora dizdarevic kurdic saban

Ako nismo u krizi financiskoj ja bi prije kupovo igrace u akademiju, nego davo za hajrovica 500 k km godisnje jer on bi bio prevaga u bh pl al euro takmicenju nebi mogli vise od 3 pretkola le sto to mozemo i bez njeg
Smiješna činjenica :

Nam nije doveo niti jednog fudbalera s kojom je osvojena titula i kup.

Čisto da znaš.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 apr 2020, 17:21

Hordanjezla1987 je napisao/la:
21 apr 2020, 16:55
Napapijri je napisao/la:
20 apr 2020, 22:01
Zna li neko dokle smo sa Serbecicem, kakve su sanse da otkupimo njegov ugovor?

Sto se tice nekih zelja, iako je jos rano govoriti o tome, ja bih volio vidjeti onog celavca sto je odigrao par meceva za Zrinjski, ne mogu se sjetiti prezimena, ali cini mi se da je na njemu sviran onaj nepostojeci penal u mecu 2 - 2. U tih par meceva se vidjelo da je covjek odlican napadac, ali dosao je nespreman, a potom je i slomio nos, tako da mu nije suditi po vremenu provedenom u Zrinjskom. Inace, kroz karijeru je igrao u solidnim ligama, mislim i u Belgiji jedno vrijeme. Godine mu nisu plus, ali izvlacimo najbolje iz svakoga :D Vec smo nekako navikli na stil igre koji pogoduje Ahmetovicu (ranije Benko), sa mnogo zracnih duela i pritiska na zadnju liniju protivnika.

Volio bih takodjer ako bi mogli dovesti Hadzica i Adukora, narocito u slucaju odlaska Gavrica i Oremusa, kao sto se vec spominjalo. Adukora bih koristio na poziciji zadnjeg veznog u paru sa Hadzicem, a Milicevica bih ostavio na stoperu (u slucaju ostanka Serbecica).

Posljednji kojeg bih doveo bi bio Cipetic, a kao zamjenu ostavio Hodzica.
Po novim informacijama,pokusavamo se dogovoriti da nam malo smanje otkupnu klauzu(sa 300k eura na 190k eura)..Drug,dobra ideja sa Adukorom i Hadzicem,ali gdje bi onda Susica koristili?Nema nigdje mjesta onda za njega..Lijevo ti je Jukić,naprijed Rahman za sad,a i ako i on ode tu ce 100% uzeti mjesto Salcin,a desno Tatar..Tako da cisto sumnjam u dolazak Adukora.Prvo sto nemam nikakvih informacija,a mediji navodno znaju za dolazak..Ja znam 5,6 insajdera koji govore informacije i samim novinama,a oni mi nista za njega nisu rekli..Svakako da ce biti pojacanja.Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Dokle mislis lupati gluposti dobrice cosicu ,pa ovo je najgori pokusaj insajdera kako pamtim foruma ,Majklu nisi ni do koljena :mrgreen: kuknjava
Ono kad iz usta sportskog direktora cujes da ga Rosenborg nece pustiti, dodje ovaj i ovakve nebuloze pise ...
Evo i ovog majmuna.Sta si nam ti insajderu rekao zadnju zimu,osim sto si dolazio ovdje psovati i kenjati.Odrzao ti ovdje predavanje nisi nista nikad ni odgovorio.Kakav Cosic ne kontam te?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 21 apr 2020, 17:43

21 apr 2020, 17:21
Hordanjezla1987 je napisao/la:
21 apr 2020, 16:55

Evo i ovog majmuna.Sta si nam ti insajderu rekao zadnju zimu,osim sto si dolazio ovdje psovati i kenjati.Odrzao ti ovdje predavanje nisi nista nikad ni odgovorio.Kakav Cosic ne kontam te?
orangutane nisam te prepoznao ,dokle mislis ovde valjati gluposti i neistine,ja nisam insajder i ne govorim takve nebuloze ,a iskenjam ti se u stau kad si kod kenjanja

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2020, 17:52

@gis
Ne zamaraj se mentolom

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 apr 2020, 18:04

Sabinho je napisao/la:
20 apr 2020, 12:15
Po onome sto sam gledao meni Pape baca na Misketa, veliki majstor sa loptom, lucidan igrac. Takve su im i karijere nekako, nisu igrali za top evropske klubove, ali su svakako mnogo napravili i izgradili imena.
Dzeko je vec igrao za top klubove i osvajao trofeje u dvije od pet najjacih na svijetu.

1.Dzeko
2.Pape
Pitaj nekoga od košpicara, da oni biraju najboljeg igrača njihovog ikad, koje bi mjesto zauzeo Džeko. Garantujem da ne bi bio među prvih deset. Džeko nije prvi ni poslije rata. (Imaš tu Bolića, Barbareza, Baljića, Kodru, Misketa, Salihamidžića, Hibića, Konjića, Rahimića, Pjanića....)

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 apr 2020, 18:08

skoroalen je napisao/la:
19 apr 2020, 19:47
@bordopoeta nisam ja nigdje popljuvao Papeta, nit hoću da gledam to "naš" i "njihov". Nemoj tako, nismo Manijaci. Njima njihovo go.vno miriše, privatizuju reprezentaciju po "svojim" igračima itd. I Džeko, i Pape, i Švabo, i Zukanović, Pjanić, Cimirot, Tino... Svi su oni naši.
Svejedno, eto ako i nije bilo cigara i alkohola tad, fudbal je bio fizički mnogo manje zahtjevan nego danas. Taktike nisu bile toliko bitne, ništa nije bilo "isfurano". A šta je Džeko uradio? Četiri gola Tottenhamu u Premiershipu, zlatna kopačka u Bundesligi i to s jednim Wolfsburgom, ekipom kojoj niko nije davao nikakve šanse na početku. Zatim, zlatna kopačka u Seriji A s Romom, koja je kvalitetom te sezone bila treća ili četvrta ekipa lige (sezona 17-18). Gol decenije Rome, u konkurenciji nebrojenih Tottijevih golova, najbolji strani igrač Wolfsburga i Rome, gol za titulu Cityja (tačnije za 2:2 u 91. minutu) itd itd.
Nebitno, poštujem tvoje mišljenje, i Pape je za mene u samom vrhu, meni lično naš najdraži i najbolji selektor ikad. Ne znam, ja Papeta kao fudbalera nisam gledao, a otkad ja znam za sebe, taj Pape za naš klub nije uradio ništa. Ako već pričamo o konama, njihove legende se non stop vrte oko kluba, naše kao da se stide gdje su igrale. Koliko naših legendi svrati do kluba kad su u gradu, koliko ih ima aktivnu člansku, kao što Džeko ima kod kona?
Ta odrednica "naš" se odnosila na klupsku pripadnost i na nas pitare.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2020, 18:53

bordopoeta je napisao/la:
21 apr 2020, 18:08
Ta odrednica "naš" se odnosila na klupsku pripadnost i na nas pitare.
Znam, na to sam i ja mislio. Al kad govorimo o BH igračima, ne volim te podjele. Svi su oni branili boje BiH.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 apr 2020, 19:03

Pape Pape Pape :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 apr 2020, 19:06

bordopoeta je napisao/la:
21 apr 2020, 18:04
Sabinho je napisao/la:
20 apr 2020, 12:15
Po onome sto sam gledao meni Pape baca na Misketa, veliki majstor sa loptom, lucidan igrac. Takve su im i karijere nekako, nisu igrali za top evropske klubove, ali su svakako mnogo napravili i izgradili imena.
Dzeko je vec igrao za top klubove i osvajao trofeje u dvije od pet najjacih na svijetu.

1.Dzeko
2.Pape
Pitaj nekoga od košpicara, da oni biraju najboljeg igrača njihovog ikad, koje bi mjesto zauzeo Džeko. Garantujem da ne bi bio među prvih deset. Džeko nije prvi ni poslije rata. (Imaš tu Bolića, Barbareza, Baljića, Kodru, Misketa, Salihamidžića, Hibića, Konjića, Rahimića, Pjanića....)
Jedino Salihamidzic i Pjanic mogu donekle u istu rečenicu sa Dzekom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 apr 2020, 19:14

Sto se tice BH trenera Petkovic najjaci !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2020, 19:35

Kraj sezone u Holandiji, zabrana do 1. septembra.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 apr 2020, 20:15

https://sportsport.ba/fudbal/u-kontrove ... evo/358825\

Helsingborg i Orebro ne mogu da nam halale ispadanje :rol:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 apr 2020, 20:33

Stroj1946 je napisao/la:
21 apr 2020, 20:15
https://sportsport.ba/fudbal/u-kontrove ... evo/358825\

Helsingborg i Orebro ne mogu da nam halale ispadanje :rol:
:rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hz35, keli, miguelramos, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, Sinfoc1986 i 87 gostiju.