FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- pazzoetoogol
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
idemo po pobjedu protiv Genoe i prilasku milanu na 2 boda 

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- Interista di cuore
- Kontakt:
Primavera bolja od Atalante na penala i usli u finale Viareggia
. Bardi odbranio 2 penala,Crisetig zabio odlucujuci penal
http://beneamata.com/showthread.php?t=1611

http://beneamata.com/showthread.php?t=1611
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
jao majko moja od koga smo mi izgubili ove godine, Bayern i Juve, pa ne znas koja je smijesnija ekipa

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
ako ti je to smijesno imam za tebe dobru vijest-smijat ces se opetneroazzurni je napisao/la:jao majko moja od koga smo mi izgubili ove godine, Bayern i Juve, pa ne znas koja je smijesnija ekipa![]()
![]()

Mia San Mia!!
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
mozel neko naci klip gdje se pjeva Pazza Inter na Bernabeu poslije zavrsetka finala, a prije dodjele pehara 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
evo ti ovo,ne mogu da nadjem citavu pjesmu a da nije snimana sa trebina...[youtube][/youtube]
EUROFIGHTER@ ma nema jaro ti si stvarno glup lik, prvo ono sto si na temi od Bayerna napiso da je sneijder :poremecen i malouman ,) ,a sad se ovdje nesto javljas na forumu od intera ,halo ba treba te odmah kickovat,postavljas neke smile ,pa ja da sam na tvom mjestu ne bih napolje izlazio tri sedmice ( pa ti sad vidi ko je malouman), trebas plakat covjece prvo borussia ,schalke i sad hanover ,ma inter kad bi izgubio sad 3:0 ,nemas pravo glasa ,i uzeo si ovdje quotat(reply) ,to da pokazes da si se uštelio pošto ti je ovo 3 post
i to sve tri vezana za inter..tuzno

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ranocchia ipak igra i danas...
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic; Sneijder; Eto'o, Pazzini. (Castellazzi, Cordoba, Nagatomo, Mariga, Kharja, Coutinho, Pandev). All. Leonardo
GENOA (4-4-2): Eduardo; Mesto, Dainelli, Kaladze, Moretti; Rafinha, Konko, Kucka, Rossi; Palacio, Paloschi. (Scarpi, Polenta, Chico, Antonelli, Milanetto, Jankovic, Boselli). All. Ballardini
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic; Sneijder; Eto'o, Pazzini. (Castellazzi, Cordoba, Nagatomo, Mariga, Kharja, Coutinho, Pandev). All. Leonardo
GENOA (4-4-2): Eduardo; Mesto, Dainelli, Kaladze, Moretti; Rafinha, Konko, Kucka, Rossi; Palacio, Paloschi. (Scarpi, Polenta, Chico, Antonelli, Milanetto, Jankovic, Boselli). All. Ballardini
pih pa dje je Destro

- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Kao prvo ne vrijedjaj mene licno... jer ako si duze na forumu ne znaci da mozes vrijedjat nekoga...warden je napisao/la:EUROFIGHTER@ ma nema jaro ti si stvarno glup lik, prvo ono sto si na temi od Bayerna napiso da je sneijder :poremecen i malouman ,) ,a sad se ovdje nesto javljas na forumu od intera ,halo ba treba te odmah kickovat,postavljas neke smile ,pa ja da sam na tvom mjestu ne bih napolje izlazio tri sedmice ( pa ti sad vidi ko je malouman), trebas plakat covjece prvo borussia ,schalke i sad hanover ,ma inter kad bi izgubio sad 3:0 ,nemas pravo glasa ,i uzeo si ovdje quotat(reply) ,to da pokazes da si se uštelio pošto ti je ovo 3 post![]()
i to sve tri vezana za inter..tuzno
![]()
![]()
Sneijdera cijenim kao nogometasa i svidja mi se sta cini na terenu al kao osobu ga vrlo malo cijenim.. a evo zasto
1.nije upravu kad kaze da je bundesliga drugorazredna liga u evropi jer su dokazi na drugoj strani i hvala bogu evo dobijamo 4 mjesto u LP.
2.nije primjereno za jednog igraca da omalovazava bilo koga ili bilo sta sto je u vezi sa nogometom pa tako i bundesligu i to je dokaz njegove nezrelosti
A sto se tice bayerna mozda i nije u nekoj formi al ja sam zadovoljan sto smo dobili intera u LP a ti slobodno na forumu bayerna pisi kako je bayern slab jer ovaj forum nije napravjen da bi se samo pozitivno pisalo o nekoj temi....

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Demoliranje Genoe, al nece lopta u gol 
EDIT: Palacioo

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
PALACIOOOOOOOOOOOOOO 0;1

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:Demoliranje Genoe, al nece lopta u gol
pa sto ce ti takva faca kad lopta nece u gol?... treba da ti bude drago sto interu ne uspjeva nista

FORZA MILAN!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa brate treba bit covjek i ne podjebavat ... Sta mozda oni preokrenu u 2. pl i oni se nama odvale smijat. Iskuliraj fino bez provokacijaSaltCityAttack je napisao/la:robovi88 je napisao/la:Demoliranje Genoe, al nece lopta u gol
pa sto ce ti takva faca kad lopta nece u gol?... treba da ti bude drago sto interu ne uspjeva nista...a vala kakvo demoliranje nisu imali ni jendu ozbiljnu priliku
FORZA MILAN!!!!!!!

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- sarajlija89
- Kontakt:
Opet bez prave igre..a ekipa kao Genoa je to znala kazniti
Rekoh ja,i da smo dobili Milana,svakako nisam optimista za inter...realno slabo igraju,ne moze se uvijek pobjeđivat na srecu,na silu ili sta vec...tanko je to sto inter igra
al vidjecemo u nastavku sta ce bit

Rekoh ja,i da smo dobili Milana,svakako nisam optimista za inter...realno slabo igraju,ne moze se uvijek pobjeđivat na srecu,na silu ili sta vec...tanko je to sto inter igra
al vidjecemo u nastavku sta ce bit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samo da kazem BRAVO LEO

haaaaaaaa miseviii
Pazzini, 2x Eto'o
Pazzini, 2x Eto'o

jao Balotelli na tribinama, ima oko vrata lanaca oko 2 kg.....ps ovom Pandevu treba 5 prilika da da gol....inace zalim fanove milana mislili su da gubuimo bodove, od toga za sada nema nista
))

Pazza Inter Amala
- sarajlija89
- Kontakt:
E bas ste Pazza Inter
Vrlo dobro drugo poluvrijeme.Dva,ustvari tri rana pogotka su rijesila sve i onda je lako bilo.....dobro drugo poluvrijeme,koje mozda znaci da inter vraca formu,a tad je sigurno favorit za nasolv, s obzirom da je najkvalitetnija ekipa...
Samo odbrana malo kvari dojam..jbg..2 gola kuci nije malo primiti,iako je ovo otprilike realna rezultat...

Vrlo dobro drugo poluvrijeme.Dva,ustvari tri rana pogotka su rijesila sve i onda je lako bilo.....dobro drugo poluvrijeme,koje mozda znaci da inter vraca formu,a tad je sigurno favorit za nasolv, s obzirom da je najkvalitetnija ekipa...
Samo odbrana malo kvari dojam..jbg..2 gola kuci nije malo primiti,iako je ovo otprilike realna rezultat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.