IlCapitano je napisao/la:Prije Thomasa apsolutno, zajedno sa Lowryem u postavi.
Nista Jimmy Butler?
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
IlCapitano je napisao/la:Prije Thomasa apsolutno, zajedno sa Lowryem u postavi.

Sve preko toga gledam. Prija je nekad laggalo a sad nije, kasni max 1 min, što mi nimalo ne smeta. Više volim da mi malo i kasni a da vidim šta se dešava nego gledat na flashu koji je kasni ali zato jedva vidim igrača a kamo li loptu, pogotovo kad se tenis gleda.JoseMourinho je napisao/la:Kasni 5-10sek max. to ne znam kome ce normalnom smetat, a ja ne pamtim kad mi je zadnji put laggalo, a redovno gledam nešto preko njega, evo sad gledam Wizardse i ide ko mlijeko
Pokusali su napraviti retro look iz 70-tih... ne volim ove dresove sa rukavima nikakoLakoste je napisao/la:Jao dresova kod Wizardsa

Ma ljepota na LCD pustiš HD nema nista ljepšeUnofficialpage je napisao/la:Sve preko toga gledam. Prija je nekad laggalo a sad nije, kasni max 1 min, što mi nimalo ne smeta. Više volim da mi malo i kasni a da vidim šta se dešava nego gledat na flashu koji je kasni ali zato jedva vidim igrača a kamo li loptu, pogotovo kad se tenis gleda.JoseMourinho je napisao/la:Kasni 5-10sek max. to ne znam kome ce normalnom smetat, a ja ne pamtim kad mi je zadnji put laggalo, a redovno gledam nešto preko njega, evo sad gledam Wizardse i ide ko mlijeko
link?Lakoste je napisao/la:nbastreams is back![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.