FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Sudeci po dosadasnjem ucinku napada, nije se dobrom nadati covjece, defanziva je jako bitna, vidis sta nama znaci Spahic u repki...
Ja bayerna gotivim, pogotovo sa ovakvim napadom. ali jedna stvar upada u oci cim opgledas na stopere...
imaju kriminalne stopere, a i golmane vala. Jedan stoper vam je u najmanju ruku neophodan, dok sto se golmana ticei nije toliko.
imaju kriminalne stopere, a i golmane vala. Jedan stoper vam je u najmanju ruku neophodan, dok sto se golmana ticei nije toliko.
A U TORINU JE BILO 2-1 za Bayern!!![/quote]davud87 je napisao/la:ja koliko se sjecam zadnji put kada je juve bio sa nama u grupi bili smo na njihovu zalost prvi.......u minhenu cini mi se 1-1...makaay i del piero......neka me neko ispravi ako grijesim........
Nije.
Naime, igrali smo dvije godine zaredom sa Juventusom u LP u grupama. Mislim prve sezone smo izgubili i u Minhenu i u Torinu. Na stakleniku kada je mislim Del Piero dao gol u 90 min ili Ibr, kada je Kahnu ispala lopta u 90 minuti. I onda zadnji put, mislim da smo dobili kod kuće a u gostima izgubili.
davud87 je napisao/la:Ne čini ovdje jedan igrač prevagu... mislim jači smo sa Robbenom dosta... ali pozitivna atmosfera koja je unijeta dovođenjem njega, mislim da će bavarci biti posebno motivisani sutra... Prvo, Robben, atmosfera, Vukovi (šampioni)
Tako da smatram da će biti paklena utakmica... i sviđa mi se sastav... 4-3-3... sa Olićem i Robbenom kao krilni...
i ubacivanjem Ribery-a u 60-70-oj minuti!!! Mislim da će svi sutra odigrati onako kako treba!!!
JEDVA ČEKAM SUTRAŠNJU UTAKMICU!!!
Imamo najjače krilne igrače u Evropi...
VOLIM BAYERN!!!
-------------------Butt--------------------
Lahm---Buyten---Badstuber---Pranjić
Altintop-----Tymoschuk-----Schweini
Robben----------------------------Olić
-----------------Gomez----------------
70' Ribery!!!
To je taj sastav koji bi trebao sutra istrcati na teren.
Mala korekcija...60´Ribery

Zavisi od situacije na terenu, tj.rezultata...kada ce Ribi uci.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Njegovo je drugo poluvrijeme cijelo!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koliko je sigurno da Robben pocinje sutra tekmu od prve minute?
100%nafrI82 je napisao/la:Koliko je sigurno da Robben pocinje sutra tekmu od prve minute?

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
100%nafrI82 je napisao/la:Koliko je sigurno da Robben pocinje sutra tekmu od prve minute?
s obzirom na neuigranost sa ostatkom ekipe ne vjerujem u neki njegov ucinak, al eto mozda sjevne neki individualni potez, vidjecemo...JameS je napisao/la:100%nafrI82 je napisao/la:Koliko je sigurno da Robben pocinje sutra tekmu od prve minute?
Mnogi ne znaju kako se osjećam u ovom trenutku. Otkad ja želim Robbena u Bayernu, pa štp će ga "meziti" sutra , jadni Schafer već mi ga je žao. Jedva čekam današnju utakmicu ako Bog da mislim u 17:30 počinje.
Ljudi postavljajte sve moguće linkove, hoću slika kao mlijeko, i da vidim NUMERO 10 aka Arjen Robben. InšAllah.
Ljudi postavljajte sve moguće linkove, hoću slika kao mlijeko, i da vidim NUMERO 10 aka Arjen Robben. InšAllah.

Mozes mislit da je bio na onoj utakmici 99te na camp nou
))

nafrI82 je napisao/la:Mozes mislit da je bio na onoj utakmici 99te na camp nou))
Hmm, uvijek mi napominju tu utakmicu, a niko ne priča dvije godine kasnije kada smo demolirali United 1:0 na Old Traffordu, mislim paulo Sergio dao gol, a u uzvratu 2:1, ukupan rezultat 3:1, kasnije Reala dobili u polufinalu i Valenciju u finalu. Malo ko to zna, nego svi se prave odmah pametni, lahko je nekoga naljutiti i pisati u inat neki, ali lijepše je napisati fin, kulturan post sve u skladu tolerancije.
E samo da ti kazem nisam htio da te naljutim, jedan sam od onih koji su plakali tu noc, ne podnosim Manchester, a Bayern gotivim od malih nogu vjeruj mi, bez ljutnje druze, sorry ako je lose uticao moj komentar, mala sala je bila 

Sjećam se kao jučer te utakmice, ma ništa brate, ja sma osjetljiv kada se spominje United i Nou Camp. 

Vjeruj da sam bio skrhan nekoliko dana poslije toga, i neopisivo se radujem svakom Unitedovom porazu od bilo koga. I nikad necu zaboraviti kako je Kufur izgledao nakon tekme, e nesto slicno je bilo i samnom hehe
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel tekma 17 i 30, ili 18 i 30?????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
subotnji termini su 15:30 i 18:30
18:30omerbavarac je napisao/la:Jel tekma 17 i 30, ili 18 i 30?????
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja ipak vise mrzim ManchuMarcos je napisao/la:Pamtim to vece k'o da je bilo danas...jesam se isplako ko dijetenafrI82 je napisao/la:E samo da ti kazem nisam htio da te naljutim, jedan sam od onih koji su plakali tu noc, ne podnosim Manchester, a Bayern gotivim od malih nogu vjeruj mi, bez ljutnje druze, sorry ako je lose uticao moj komentar, mala sala je bila![]()
![]()
Od tog dana vise nisam siguran da li vise volim Bayern ili mrzim United![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern pripremio ponudu u visini od 10 mil za Vargasa!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.