FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 20 okt 2012, 20:52

Ja pratim Rudar otkad znam za sebe i danas mi je prvi put dosla misao,pa zasto ja gubim vrijeme gledajuci ove placenike mrtve koji se ne mogu sastaviti sa loptom, DO SAD JE BILO REZULTATA BEZ IGRE ALI SAD NEMA NICEGA....Stojnicu ,Stojnicu...uskoro ce i ovo malo gledalaca napustiti stadion
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 20 okt 2012, 21:29

ALOO Pa jel bi vi igrali dzabee,momci tek dobijaju plate od Jula i to po malo ,sta mislite kako oni koji nemaju ovde porodicu kao sto je Vedo koji zivi od te plate ,kako je njemu.KOLKO PARA TOLKO MUZIKE! Sve dok ne bude para nece biti ni igre

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 21 okt 2012, 01:16

"You Talkin' to Me?" 8-)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

NS021
Kontakt:

Post Postao/la NS021 » 21 okt 2012, 10:55

Bravo topa99! Javna je tajna kakve su plate u klubu. Ovi momci komotno mogu da stanu na sred terena i odbiju da igraju, dok im se ne isplate sva dugovanja. Kakvo je stanje, dobro još i hoće da trče. Da greše - greše, ali ih treba razumeti, a ne pljuvati ih.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 21 okt 2012, 10:59

Ma sve to stoji , plate , stanje u klubu...ali opet ja mislim da to nije to. Osim pojedinaca (Mikare , Goce , Aseveda i jos 1-2) ovo ostalo uopste ne igra...Da napomenem ko je bio na utakmici i vidio je one gluposti sudija. :D Nisu uticali na rezultat ali su me bas nasmijali. :D

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 21 okt 2012, 13:46

Vastecija_GSE je napisao/la:Ma sve to stoji , plate , stanje u klubu...ali opet ja mislim da to nije to. Osim pojedinaca (Mikare , Goce , Aseveda i jos 1-2) ovo ostalo uopste ne igra...Da napomenem ko je bio na utakmici i vidio je one gluposti sudija. :D Nisu uticali na rezultat ali su me bas nasmijali. :D
Boga mi cist gol nam je ponisten da nam je tad taj gol bio priznat svasta bi moglo biti do kraja :)

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 21 okt 2012, 14:00

Sve prethodno navedeno stoji,al brate iskreno na onom terenu koji je sigurno 100% najgori u ligi je tesko pravo loptu dodati a pogotovo igrati.Na onom terenu ko stvori naviku igrati svaka mu cast ! Zivi bili pa vidjeli kako ce isti ti igraci odigrati recimo u Zenici,Gradačcu jer je teren za 10..Plus ove plate i sve ostalo, niko ne igra dzaba. Stojnic je medju najboljim trenerima u ligi i suvisno je trositi rijeci....Nije do njega,nije do igraca vec je do TERENA sto se domacih utakmica tice toliko !!!

Mancini
Kontakt:

Fk Rudar Prijedor

Post Postao/la Mancini » 21 okt 2012, 22:41

Mislim da vam čist penal nije svirao sudija a i sumnjiv faul svirao kod poništenog gola!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 25 okt 2012, 17:11

U Kupu RS izvukli smo Drinu. Igra se u Zvorniku 7. novembra. Može se to proći... Sve realniji san o finalu Kupa Borac - Rudar. :twisted:

mican
Kontakt:

Post Postao/la mican » 26 okt 2012, 15:16

K0MT je napisao/la:U Kupu RS izvukli smo Drinu. Igra se u Zvorniku 7. novembra. Može se to proći... Sve realniji san o finalu Kupa Borac - Rudar. :twisted:
PROLAZIMO DRINU SIGURNO

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 26 okt 2012, 16:47

mican je napisao/la:
K0MT je napisao/la:U Kupu RS izvukli smo Drinu. Igra se u Zvorniku 7. novembra. Može se to proći... Sve realniji san o finalu Kupa Borac - Rudar. :twisted:
PROLAZIMO DRINU SIGURNO
Prodjemo li Drinu ja kontam da cemo dobiti Proleter pa u finalu Borca... Bilo kako bilo, realno je finale Rudar Borac jer od ekipa sto su ostale te dve ekipe su najkvalitetnije a bilo bi to i jedno nezaboravno finale kupa jer ipak je to Krajiski Derbi... ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

mican
Kontakt:

Post Postao/la mican » 26 okt 2012, 18:22

Prijedor je napisao/la:
mican je napisao/la:
PROLAZIMO DRINU SIGURNO
Prodjemo li Drinu ja kontam da cemo dobiti Proleter pa u finalu Borca... Bilo kako bilo, realno je finale Rudar Borac jer od ekipa sto su ostale te dve ekipe su najkvalitetnije a bilo bi to i jedno nezaboravno finale kupa jer ipak je to Krajiski Derbi... ;)
da i onda da našeg starog dužnika pobjedimo,ali ićemo polako sad je drina bitna.

mican
Kontakt:

Post Postao/la mican » 26 okt 2012, 18:26

ustvari sad je zrinjski bitan bod bi bio kao kuća

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 28 okt 2012, 17:01

GOL! 0:1! Može, može... Ajmo momci, samo hrabro, može se do pobjede!

Kad je bilježnica prazna, onda bar da napomenemo da je na stadionu prisutna i manja grupa navijača iz Prijedora.

Svaka čast i momcima dole!

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 28 okt 2012, 17:36

K0MT je napisao/la:GOL! 0:1! Može, može... Ajmo momci, samo hrabro, može se do pobjede!

Kad je bilježnica prazna, onda bar da napomenemo da je na stadionu prisutna i manja grupa navijača iz Prijedora.

Svaka čast i momcima dole!
Rekoh ja na pocetku sezone mogli biste vi biti u prvih pet komotno..
Dragi ste mi, a i Handzicu svaka cast na golu Zrinjskom ;-)
Neka frka, a?!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 28 okt 2012, 17:44

Nekako se sve uzdrmalo nakon onog poraza protiv Borca....do tada smo bili dobri , onda jedan pad u igri i evo sad ako uzmemo ponovo smo na nogama i ganjamo taj gornji dio tabele....svaka cast momcima! Avanti Minatore! :)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 28 okt 2012, 17:53

Nestalo struje? Ma da, idemo hitan sastanak sa sudijama, malo zagalamiti, prijetiti, potkupiti. U nastavku 2 penala za Zrinjski. Klasična krađa. :twisted:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 okt 2012, 17:54

K0MT je napisao/la:Nestalo struje? Ma da, idemo hitan sastanak sa sudijama, malo zagalamiti, prijetiti, potkupiti. U nastavku 2 penala za Zrinjski. Klasična krađa. :twisted:
hahaha kralju... takva kiša pada u Mostaru da nekužim kako se utakmica uopće igra
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 28 okt 2012, 18:24

I? Šta ćemo sada? Nova utakmica? :twisted: Yebeni Mostar, dole kad god kiša pada, može se samo vaterpolo igrati. Prošle godine u Vrapčićima isto.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 okt 2012, 18:39

Neodigravanje i prekid utakmice
Član 60.
Ako klub domaćin nije osposobio teren za igru iz neopravdanih razloga prije početka ili za vrijeme utakmice, a sudija odluči da se utakmica ne može igrati ili prekinuta nastaviti, što mora biti konstatovano u zapisniku, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.) o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80% regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice.
Odluku o vremenu odigravanja nove utakmice donosi nadležni takmičarski organ, a troškove nove utakmice snose klubovi kao i za ostale prvenstvene i kup utakmice.
Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 % regularnog vremena određenog za igru, registrovat će se postignutim rezultatom.
Klub koji ne pristupi odigravanju nove utakmice, koju odredi nadležno takmičarsko rukovodstvo, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Odluku o registraciji utakmice rezultatom 3:0 (par-forfe) iz stava 1. i 6. ovog člana donosi po službenoj dužnosti organ koji rukovodi takmičenjem.
Ako oba tima neopravdano ne dođu na odigravanje nove utakmice, smatrat će se da su odustali od daljnjeg takmičenja, te će snositi posljedice predviđene ovim Pravilnikom i Disciplinskim pravilnikom NS/FS BiH.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, ritam21, sebalos, Zoxx i 29 gostiju.