HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Tko je bio komentator na BHT-u????? 
Sutra ću malo razglabati, podrobnije napisati svoje mišljenje ali za sada samo da sudci nisu nikome pomogli. A da su oboma svirali nepostojeće to da. Posebno centrima. Valjda se prepali pa svirali sve i što treba i što ne treba.
Momče Hercegovče
- Barney Stinson
- Kontakt:
ŠAMPIONI!!
Haha moćni su ovi iz Aleksandrovca, Laktasa odakle li su vec..
Samo nema Koša nigdje sta je rec, da mu se nije stogod dogodilo ne daj Bože.. Potpuno zasluzeno osvojena titula.. Samo da napomenem nagledao sam se svakakvih igrača u nas u dvorani ali onakvog krkana kao sto je Joksimovic nisam vidio.. Čovjek je vcrs trebao dobiti 3 tehnicke, i plus sto na kraju suca gađa loptom.. Cccc koji debil.. I ono sto se pjevalo, pjevalo iz razloga sto je Dodik pokazao srednji prst ljudima u dvorani.. Toliko o njegovoj kulturi, iako ne znam kada je to bilo upitno.. Ali iskreno veceras zaboli me qrac sto se pjevalo..
SAMO JEDNO IME ŠIROKI..

Haha moćni su ovi iz Aleksandrovca, Laktasa odakle li su vec..
SAMO JEDNO IME ŠIROKI..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Odlicna atmosfera, Bog samo zna koliko ljudi,valjda koliko je se moglo nabit, pa jos malo vise
Što se tice sudaca, ja nisam vidio nikakvog natezanja ni za jednu stranu. Al sam vidio igose koji su se non-stop bunili, valjda im je to bila taktika vršiti pritisak na suce. HKK Široki je stvarno čudo što se tiče bilo kojeg sporta u BiH a ne samo košarke. Ima daleko najpredaniju upravu. Moram spomenuti i Morovića koji mi je veceras digao tlak. Al dobro, svi imaju loš dan.
Ciao Mile, FOR NEXT GAME INSERT 10 000 000 KM
Ciao Mile, FOR NEXT GAME INSERT 10 000 000 KM
Aleksandar Babić.ŠB.TRN je napisao/la:Tko je bio komentator na BHT-u?????
Čestitke Širokobriježanima na tituli!! Iz godine u godinu pokazujete da ste ozbiljan i respektabilan klub!
Nego, u kojem se europskom natjecanju natječe Široki?! Nikad ih nisam viđao, bar se ne sjecam, u nekim Euro kupovima. Nikako mi ne ide u glavu.
Nego, u kojem se europskom natjecanju natječe Široki?! Nikad ih nisam viđao, bar se ne sjecam, u nekim Euro kupovima. Nikako mi ne ide u glavu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dali ima negdje snimka utakmice? Volio bi pogledati ako ima negdje da se skine.
Čestitke Široki!
Čestitke Široki!
...što je više lome to je volim jače...
-
felix123
- Kontakt:
Jao fešte sinoc ,boli gloooooova
Navijacima Igokee porucujem da se kenjaju,nego fino cestitaju i ne traze razloge za poraz
Ja ne znam cemu ste se vi nadali u onom grotlu 6000 ljudi
Pa nema sanse,mi iza kosa smo se uznojili kao igraci
Skandiranje ono je bezze(nije da se imamo sta pravadat),ali Dodikov srednji prst
@ŠB.TRN :****
Navijacima Igokee porucujem da se kenjaju,nego fino cestitaju i ne traze razloge za poraz
Ja ne znam cemu ste se vi nadali u onom grotlu 6000 ljudi
Pa nema sanse,mi iza kosa smo se uznojili kao igraci
Skandiranje ono je bezze(nije da se imamo sta pravadat),ali Dodikov srednji prst
@ŠB.TRN :****
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I, kako to biva, Široki opet prvak. Kasni se sat i pol na posao, al, neka... still worth it.
Necu se baviti levatskim komentarima pojedinaca u vezi sudjenja kao nekakvom alibiju za poraz.
Vama cu reci samo ovo : Široki protiv Igokee ove godine ima 7:2, Široki je dva puta slavio u finalnoj seriji u gostima, Široki je za razliku od Igokee imao srca i karaktera okrenuti tehnicku gresku i 7 uzastopnih koseva u Aleksandrovcu(da ne govorim da je i ovo bio faul na Pilepicu i cista tehnicka), Široki moze imati i manje novca i ne tako razvikanu ekipu, ali Široki je jednostavno bolja momcad i to je i pokazao. Vi trazite alibije, razloge, ali je cinjenica da nitko ne zasluzuje naslov vise od ovih momaka.
Imati (skoro) potpunu dominaciju u omladinskim kategorijama, imati iza sebe sezonu NLB-a sa najvise pobjeda, a s najmanjim proracunom i najmladjom ekipom, u ligi u kojoj ostavis iza sebe Cigose, Zvezdu, u ligi u kojoj ispada jedan Zadar, imati toliko igraca iz Širokog Brijega u seniorskoj momcadi, biti osvajaci kupa i na kraju prvaci BIH pred onakvom atmosferom i 5500 ljudi, to nitko u ovoj drzavi nema i onaj tko ne priznaje velicinu i uspjeh toj momcadi je zavidan ili iskompleksiran, trece nema.
Navijanje na par minuta nekorektno, ali i isprovocirano konstantnim prigovorima te na kraju zestokim, burnim reagiranjem Dodika i pokazivanjem srednjeg prsta. Nakon toga, ne znam sta je drugo ocekivao nego reakciju publike.
No, drugo poluvrijeme, d.e.m.o.n.s.t.r.a.c.i.j.a.
Kao sto vec rekoh momcima iz Aleksandrovca, Laktasa, nadam se da ste uzivali u tonu i slici, jer to se TAKO radi, a na terenu, ah, a teren je druga prica, na terenu igra Široki, a u tom slucaju vecinom znas gdje ti je pozicija.
Necu se baviti levatskim komentarima pojedinaca u vezi sudjenja kao nekakvom alibiju za poraz.
Vama cu reci samo ovo : Široki protiv Igokee ove godine ima 7:2, Široki je dva puta slavio u finalnoj seriji u gostima, Široki je za razliku od Igokee imao srca i karaktera okrenuti tehnicku gresku i 7 uzastopnih koseva u Aleksandrovcu(da ne govorim da je i ovo bio faul na Pilepicu i cista tehnicka), Široki moze imati i manje novca i ne tako razvikanu ekipu, ali Široki je jednostavno bolja momcad i to je i pokazao. Vi trazite alibije, razloge, ali je cinjenica da nitko ne zasluzuje naslov vise od ovih momaka.
Imati (skoro) potpunu dominaciju u omladinskim kategorijama, imati iza sebe sezonu NLB-a sa najvise pobjeda, a s najmanjim proracunom i najmladjom ekipom, u ligi u kojoj ostavis iza sebe Cigose, Zvezdu, u ligi u kojoj ispada jedan Zadar, imati toliko igraca iz Širokog Brijega u seniorskoj momcadi, biti osvajaci kupa i na kraju prvaci BIH pred onakvom atmosferom i 5500 ljudi, to nitko u ovoj drzavi nema i onaj tko ne priznaje velicinu i uspjeh toj momcadi je zavidan ili iskompleksiran, trece nema.
Navijanje na par minuta nekorektno, ali i isprovocirano konstantnim prigovorima te na kraju zestokim, burnim reagiranjem Dodika i pokazivanjem srednjeg prsta. Nakon toga, ne znam sta je drugo ocekivao nego reakciju publike.
No, drugo poluvrijeme, d.e.m.o.n.s.t.r.a.c.i.j.a.
Kao sto vec rekoh momcima iz Aleksandrovca, Laktasa, nadam se da ste uzivali u tonu i slici, jer to se TAKO radi, a na terenu, ah, a teren je druga prica, na terenu igra Široki, a u tom slucaju vecinom znas gdje ti je pozicija.
...Život za Široki...
ČESTITKE,vi ste sportsko čudo ma šta neki pisali odnosno nepisali...
Široki naravno prvak!
Super košarka ali opet čudne odluke sudija koje su obije ekipe dovodile do ludila podsjetiše me da nam savez vode sudije i delegati.
Zasluženo Široki prvak a dokaz da sve u klubu stoji na svom mjestu je i dominacija mlađih selekcija iz koje stalno izlaze neki novi klinci koji daju prevagu Širokobriježanima u odnosu na ostale klubove u BiH. Svake godine po neki novi reprezentativac u mlađim selekcijama a i veoma bitno neki novi klinac postaje seniorski igrač.To su odavno zaboravili u Aleksandrvocu i Sarajevu.
Super košarka ali opet čudne odluke sudija koje su obije ekipe dovodile do ludila podsjetiše me da nam savez vode sudije i delegati.
Zasluženo Široki prvak a dokaz da sve u klubu stoji na svom mjestu je i dominacija mlađih selekcija iz koje stalno izlaze neki novi klinci koji daju prevagu Širokobriježanima u odnosu na ostale klubove u BiH. Svake godine po neki novi reprezentativac u mlađim selekcijama a i veoma bitno neki novi klinac postaje seniorski igrač.To su odavno zaboravili u Aleksandrvocu i Sarajevu.
ČESTITKE ŠIROKOM
BRAVO MOMCI
BRAVO MOMCI
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Dvostruka kruna,dobar plasman u regionalnoj ligi,dobar rad i titule u mlađim kategorijama...ma mogli bi biti u širem izboru za naj klub 
tek nakon karatista i džuistabrzi je napisao/la:Dvostruka kruna,dobar plasman u regionalnoj ligi,dobar rad i titule u mlađim kategorijama...ma mogli bi biti u širem izboru za naj klub
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Hvala svima koji su našli za shodno da čestitaju (posebno onima koji su nazvali nakon tekme a članovi su foruma
) na ovoj veličanstvenoj pobjedi i obrani naslova prvaka države .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Titula Širokog je apsolutno zaslužena , bez i jedne mrlje , ali sinoćna pobjeda je jadna...
Očigledno je bilo da sudije pomažu Širokom , u njihovim očima se vidjela mržnja prema Igokei i Dodiku i mislim da je velika greška bila što su stavili ovu trojicu sudija nakon svega šta se dešavalo ovih dana , trebali su kao i u prva dva meča staviti sudijsku trojku : Jovanić , Obradović i Zurapović
Očigledno je bilo da sudije pomažu Širokom , u njihovim očima se vidjela mržnja prema Igokei i Dodiku i mislim da je velika greška bila što su stavili ovu trojicu sudija nakon svega šta se dešavalo ovih dana , trebali su kao i u prva dva meča staviti sudijsku trojku : Jovanić , Obradović i Zurapović
Sad ga ti otra,je ono uspjeh al da budu u širem izboru za naj-klub???Budimo realnibrzi je napisao/la:Dvostruka kruna,dobar plasman u regionalnoj ligi,dobar rad i titule u mlađim kategorijama...ma mogli bi biti u širem izboru za naj klub
Sta mislite ko bi moga produzit ugovor od ovih nasih sto im istice ove godine?
Stembo,Spralja,Morovic, Grgat ( mozda bi moga i iducu sezonu odigrat
) Ja bi ih sve probao zadrzat 
Stembo,Spralja,Morovic, Grgat ( mozda bi moga i iducu sezonu odigrat
JA sam siguran da ce Spralja da produzi kao i Stemberger jer godinama su tu ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
kksiroki je napisao/la:Hvala svima koji su našli za shodno da čestitaju (posebno onima koji su nazvali nakon tekme a članovi su foruma) na ovoj veličanstvenoj pobjedi i obrani naslova prvaka države .
Hvala onima koji stalno pozivaju u goste, a ovi neodgovorni da nikada dodju. Ali zato kada dodju ostace na konaku jedno vece, nece ih se tako lahko rijesiti
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....