Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Haase
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Haase » 15 dec 2015, 22:12

BSBosna je napisao/la:
Haase je napisao/la:Njemu je sada pod hitno potreba promjena kluba, sve je na njemu i mišljenja sam da on još može igrati dobar fudbal. Mislim da bi mu najbolje bilo da potpiše za AZ Alkmar naravno ako bi postojao obostrani interes.
:lol:
Šta ti nije jasno, Hare je momak kojeg ja jako cijenim i poštujem i kao igrača a i kao čovjeka te poštujem sve ono što je uradio za reprezentaciju i sigurno neću napisati ništa loše o njemu da bi zaobišao tvoj " :lol: ", molio bih te da ako nemaš ništa pametno za napisati samo preskoći moj post.
(aka. simon )

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 15 dec 2015, 22:16

Hare je igrao svoje koliko moze i samo nazaduje u svojoj karijeru zadnje dvije godine i nece se tu nista promjeniti jer vec ima 31 godina. Ako to nemozes sam vidjeti onda niko ti nemoze pomoci i to je tvoj problem. Ali za njega vise nema mjesta u reprezentaciji, vrijeme za nekog drugog da dobije sanse, nema tu nikakve veze sto ti mislis da "jos moze igrati dobar fudbal", sta god to znaci, kad svi su vidjeli u zadnje vrijeme da vise ne moze.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 15 dec 2015, 22:17

BSBosna je napisao/la:Hare je igrao svoje koliko moze i samo nazaduje u svojoj karijeru zadnje dvije godine i nece se tu nista promjeniti jer vec ima 31 godina. Ako to nemozes sam vidjeti onda niko ti nemoze pomoci i to je tvoj problem. Ali za njega vise nema mjesta u reprezentaciji, vrijeme za nekog drugog da dobije sanse, nema tu nikakve veze sto ti mislis da "jos moze igrati dobar fudbal", sta god to znaci, kad svi su vidjeli u zadnje vrijeme da vise ne moze.

Kako nas odvede u baraz onda :hmmmmm: :hmmmmm: ako NIŠTA ne moze...
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 15 dec 2015, 22:21

adoo11 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Hare je igrao svoje koliko moze i samo nazaduje u svojoj karijeru zadnje dvije godine i nece se tu nista promjeniti jer vec ima 31 godina. Ako to nemozes sam vidjeti onda niko ti nemoze pomoci i to je tvoj problem. Ali za njega vise nema mjesta u reprezentaciji, vrijeme za nekog drugog da dobije sanse, nema tu nikakve veze sto ti mislis da "jos moze igrati dobar fudbal", sta god to znaci, kad svi su vidjeli u zadnje vrijeme da vise ne moze.

Kako nas odvede u baraz onda :hmmmmm: :hmmmmm: ako NIŠTA ne moze...
Golovi i rezultat protiv Kipra su pokrili njegovu losu igru, dodao je dosta pogresnih pasova taj dan i imali smo puno problema pokriti tu lijevu stranu gdje su Kipri napadali jer nije radio svoj posao na defanzivnom stranu (kao i uvijek sa njim). Ali eto, ako ti mislis da mozemo vratiti nasu staru nivou kao prije SP sa Medunjanin koji samo nazaduje u svom karijeru i koji ce imati 32 godina do pocetak kvalifikacija, onda nastavi sa tvom fantasiszmom. Mene nije brige, stvarno.

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 16 dec 2015, 01:05

Ja nisam uopšte naveo reprezentaciju u svom postu, šta više i slažem se da je došlo vrijeme da ga zamjene mlađi igrači. Ali niko me ne može razuvjeriti da je on svoje što se fudbala tiče završio, on u pravoj formi još uvijek može pomoći reprezentaciji možda ne u prvih 11 ali kao zamjena sa klupe sigurno.
(aka. simon )

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 16 dec 2015, 05:29

Haase je napisao/la:
Ja nisam uopšte naveo reprezentaciju u svom postu, šta više i slažem se da je došlo vrijeme da ga zamjene mlađi igrači. Ali niko me ne može razuvjeriti da je on svoje što se fudbala tiče završio, on u pravoj formi još uvijek može pomoći reprezentaciji možda ne u prvih 11 ali kao zamjena sa klupe sigurno.
On moze pomoci koliko moze i Mujdza, Spahic, Salihovic, itd. ali vrijeme je doslo za promjene i da mladjih igraci dobiju svoju sansu da pokaze sta mogu i da nas nose u buducnosti aBd na istom nivou na kako su ovi igraci uradili za 5-6 godina. Slazem se sa ostalo tu sto si rekao.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 dec 2015, 09:31

Vratit ce se Hare jos bolji i jaci, samo da promjene trenera jer ga ovaj ne voli, za dvije godine ga vidim kao playmakera Seville samo sabura
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 16 dec 2015, 18:25

Sto bi promjenili trener kad trenutno konkurisu za Evropu, nisu ni blizu zadnjih pozicija u ligi ko u posljednim sezonima. Nista od otkaza nema.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 16 dec 2015, 18:28

Jbga trener ga ne gotivi, nije do njega.
🔵⚪

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 dec 2015, 18:30

Teško da će Medunjanin više zaigrati ozbiljan fudbal.

Pošto mu u junu ističe ugovor vjerujem da mu je noga iz La Corune, zapravo ne vidim nijednu realnu mogućnost zašto bi klub produžio ugovor sa njim. Možda uspije naći angažman u nekim slabijim klubovima liga koji ne spadaju u lige petice, a mogao bi i izvan Europe što bi za njega najbolje bilo.

Igra bukvalno rekreativno a lova kapa :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 dec 2015, 18:34

BSBosna je napisao/la:Sto bi promjenili trener kad trenutno konkurisu za Evropu, nisu ni blizu zadnjih pozicija u ligi ko u posljednim sezonima. Nista od otkaza nema.
Ne preferira ovaj trener formaciju sa centralnim veznim
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 dec 2015, 23:25

Medunjanin je bivsi igrac a meraklija je jos uvijek.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 18 dec 2015, 23:03

Naravno, za sutra ni pozvan nije. :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Miskeee10
Kontakt:

Post Postao/la Miskeee10 » 18 dec 2015, 23:48

HankMoody je napisao/la:Naravno, za sutra ni pozvan nije. :D
Odigrao u kupu 90 minuta, decko se preforsirao, treba mu sad odmor od 3 mjeseca :D :D ako ostane u Deportivu dobit ce i duzi :D :D
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 19 dec 2015, 00:27

Miskeee10 je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Naravno, za sutra ni pozvan nije. :D
Odigrao u kupu 90 minuta, decko se preforsirao, treba mu sad odmor od 3 mjeseca :D :D ako ostane u Deportivu dobit ce i duzi :D :D
Duhovit si nema sta skidam kapu .Komantar ti je bolje da se nisi logirao na forum nikad .

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 dec 2015, 16:19

Nadam se da nikad više neće zaigrati za reprezentaciju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 jan 2016, 00:31

Ne mogu da shvatim, imas fudbal u malom prstu i mozes igrati za najvece ili one jace klubove u svijetu, ali sta te koci? - to sto ti je mrsko potrcati!
Pa brate mili, zar je tesko malo vise terena preorati za vrijeme utakmice (dok se igralo) makar se ispovracao na kraju.

Nikada necu razumjeti da Medunjanin ili Miske nisu sjeli i skontali se da za nesto vise u karijeri samo malo vise trebaju (su trebali) potrcati, ne trcati, nego potrcati...NEVJEROVATNO.
Nece ovaj ni u Mallorci igrati.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 jan 2016, 00:59

hurem je napisao/la:Ne mogu da shvatim, imas fudbal u malom prstu i mozes igrati za najvece ili one jace klubove u svijetu, ali sta te koci? - to sto ti je mrsko potrcati!
Pa brate mili, zar je tesko malo vise terena preorati za vrijeme utakmice (dok se igralo) makar se ispovracao na kraju.

Nikada necu razumjeti da Medunjanin ili Miske nisu sjeli i skontali se da za nesto vise u karijeri samo malo vise trebaju (su trebali) potrcati, ne trcati, nego potrcati...NEVJEROVATNO.

Tipican baklanski mentalitet druze.
Puno talenta malo rada-Haris Medunjain.Dzaba Holandija, Spanija, Engleska,Amerika kad svi oni nose Balkan u venama .
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 20 jan 2016, 01:22

hurem je napisao/la:Ne mogu da shvatim, imas fudbal u malom prstu i mozes igrati za najvece ili one jace klubove u svijetu, ali sta te koci? - to sto ti je mrsko potrcati!

a tuga jednostavno, najbolje se moglo vidjeti da i "ovakvi" igraci mogu i trcati i igrati na misketovom primjeru, u vrijeme kad je igrao u wolfsburgu, ali et i miske dalje qrac...
isto tako je i sa harisom da je bilo volje mogao je daleko dogurati, ono par puta kada sam gledao treninge repke stvarno momak sta zna sa loptom je jednostavno strasno i smio bi ga uporediti sa mnogoo vecim zvijezdama ali eto sta ga je kocilo on zna...
a i poraditi na fizickoj spremi, na eksplozivnosti itd moze bas svako
mada i ispratiti igraca pogledom isto moze bas svako :rol:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 21 jan 2016, 07:31

JohnCleese je napisao/la:Vratit ce se Hare jos bolji i jaci, samo da promjene trenera jer ga ovaj ne voli, za dvije godine ga vidim kao playmakera Seville samo sabura
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.