Ispali su glupi, sve se svršilo, ključajte temu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ispali su glupi, sve se svršilo, ključajte temu
Nimalo. Zapravo mi je krivo što nisam mater natjerao da se vakciniše jer možda onda ne bi bila deset dana na kisiku, a i nana da se vakcinisala možda ne bi preminula.
Puno bolesnih na poslu sa kojim sam u kontaktu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:50Sto si se testirao ako nemas simptome?
Onako, palo ti na pamet da ti neko gura štapiće do sinusa?![]()
OkJustin je napisao/la: ↑04 apr 2022, 10:00Puno bolesnih na poslu sa kojim sam u kontaktu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:50Sto si se testirao ako nemas simptome?
Onako, palo ti na pamet da ti neko gura štapiće do sinusa?![]()
Nije ni ozbiljno odjednom da ovako padne qrcu za uši.
Familije od 10000 nepotrebno umrlih gives a fuck.
Čekaj fakat ima ljudi koji ovako razmišljaju hahahahahaahahahhahaahhahahahahhaahahhahahahaShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:01I od gripe umire svijet, samo što niko ne pridaje toliki značaj niti vodi takvu medijsku kampanju kakva se vodila oko koronavirusa.
Koliko je dosad puta bila epidemija gripe u kojoj se pozivaju rizične skupine na vakcinisanje u domove zdravlja?
Sve u cilju smanjenja smrtnosti.
No cilj je ispunjen, prodale su se sve zalihe medicinske opreme koje se nisu ni mogle pojmiti i što bi većina završila u otpadu.
Milijarde vakcine prodate.
Bogati postali još bogatiji, a sirotinja još siromašnija.
Well done.
Kako ti razmišljaš, podijeli sa nama.jasmin10 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:03Čekaj fakat ima ljudi koji ovako razmišljaju hahahahahaahahahhahaahhahahahahhaahahhahahahaShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:01I od gripe umire svijet, samo što niko ne pridaje toliki značaj niti vodi takvu medijsku kampanju kakva se vodila oko koronavirusa.
Koliko je dosad puta bila epidemija gripe u kojoj se pozivaju rizične skupine na vakcinisanje u domove zdravlja?
No cilj je ispunjen, prodale su se sve zalihe medicinske opreme koje se nisu ni mogle pojmiti i što bi većina završila u otpadu.
Well done.
Ma nista ja ne tvrdim, a tebi preporuka da udjes na onu prošlu temu (ako je admin nije obriso) pa kad budes imao vremena pročitaj malo upise.Blejzer10 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 14:58Familije od 10000 nepotrebno umrlih gives a fuck.
Hajd ovaj gore je mentalno zaostao pa ne može razumjeti, ali ti nisi. To što tebe i tvoje nije zakačilo budi sretan, i nemoj ismijavati one koje jeste.
Osim ako misliš da je globalna državna zavjera pa da se laže za totalni broj umrlih, ili eto baš da je slučajnost da ide skok 2 godine zaredom.
Šta je završilo ? Bukvalno sam je imao prije 10ak dana. Znaci po tebi smo svi trebali da umremo da bi shvatili da je ovo ozbiljna stvar ? Ili dodji i reci mom drugu da je korona zavjera i da mu je babo umro od izmišljene bolesti. Neces se provesti dobro vjeruj mi.Shategabri je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:06Kako ti razmišljaš, podijeli sa nama.jasmin10 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:03Čekaj fakat ima ljudi koji ovako razmišljaju hahahahahaahahahhahaahhahahahahhaahahhahahahaShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:01I od gripe umire svijet, samo što niko ne pridaje toliki značaj niti vodi takvu medijsku kampanju kakva se vodila oko koronavirusa.
Well done.
Mani hahahahhahaha.
Napravila se šprdancija od pandemije.
Završila ko Sunset Beach. Niko ne zna kako.
Završilo u smislu nema više one pompe i galame, nema medijskog pritiska, niko praktično više i ne priča o tome.jasmin10 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:12Šta je završilo ? Bukvalno sam je imao prije 10ak dana. Znaci po tebi smo svi trebali da umremo da bi shvatili da je ovo ozbiljna stvar ? Ili dodji i reci mom drugu da je korona zavjera i da mu je babo umro od izmišljene bolesti. Neces se provesti dobro vjeruj mi.Shategabri je napisao/la: ↑04 apr 2022, 15:06Kako ti razmišljaš, podijeli sa nama.
Mani hahahahhahaha.
Napravila se šprdancija od pandemije.
Završila ko Sunset Beach. Niko ne zna kako.
Ali dobro, takvi kao vi ste vjerovali da nas hoće da čipuju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.