Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Otelo
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Otelo » 13 jun 2014, 16:09

Svakih par minuta me odjavi sa foruma i to odjednom :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 14 jun 2014, 18:53

Niču teme i postovi povezani s religijom, k'o pečurke poslije kiše :)
Svi znamo šta se na tim temama počne dešavat', pa eto.. :wave:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 15 jun 2014, 14:30

Da li su pravila foruma promjenjena a da mi nismo upuceni ? Odkada su religiozne diskusije dozvoljene na forumu ?

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 15 jun 2014, 14:50

Neće dugo :) nije to za ovog foruma al' eto... :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jun 2014, 14:51

ako vas ne zanima, zaobiđite
pozz :wave:

ova vjerska tema vam smeta, a one trebe na onim pdfovima vam ne smetaju
ako tako gledamo, nije ovo ni Playboy ;)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 15 jun 2014, 15:08

pa da onda otvorimo i temu za vrijeme Adventa, Srpske nove godine, predbožićnih vremena, pa između dva Bajrama..za svaki događaj vjersku temu ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 jun 2014, 15:11

ZahaKING je napisao/la:pa da onda otvorimo i temu za vrijeme Adventa, Srpske nove godine, predbožićnih vremena, pa između dva Bajrama..za svaki događaj vjersku temu ;)
Eto otvori temu za srpsku novu godinu kad već toliko poštuješ taj praznik, mislim da to nama koji pišemo na temi Ramazan neće smetati, ni najmanje.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 15 jun 2014, 15:14

LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 jun 2014, 15:37

ZahaKING je napisao/la:LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz ;)
Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 15 jun 2014, 15:38

DukeOfWellington je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz ;)
Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.
Hajde nabroj meni 5 tema koja krse pravila ovog foruma ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 jun 2014, 15:42

Guarin14 je napisao/la:
Hajde ti nađi u pravilima gdje to tema Ramazan krši pravila. Znači citiraj mi taj dio pravilnika.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Forum

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jun 2014, 15:42

Je.bo majku vi stvarno niste normalni, je.bote i forum i pravila i teme, virtualno je sve ovo, izadji malo napolje prohodaj manje se brinite o pravilima foruma :lol:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jun 2014, 16:05

Guarin14 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.
Hajde ti nađi u pravilima gdje to tema Ramazan krši pravila. Znači citiraj mi taj dio pravilnika.
ako nekome smeta ova tema, nek je ne otvara i mirna Bosna
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 15 jun 2014, 16:12

Cuj smeta vam tema gdje se piše o Ramazanu, a ne smeta vam tema npr fb gdje se stavljaju slike golih žena i ostali ne primjeren sadržaj,nismo više u komunizmu da se ne može pricati o Ramazanu i vjeri pa vi komunjare crknite, ali i vi drugih vjera,razumijemo vas.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 15 jun 2014, 16:15

Gdje god se ovaj s 2 imena pojavi, glavna tema vjera odmah :P
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jun 2014, 16:18

Jedna tema ekvivalenta temam Najvece svjetske misterije je obrisana jer se je na njoj pocelo raspravljati o religiji i onda kad sam na ovom forumu admin potencira pricu da ce teme koje imaju veze sa bilo kojom religijom biti izbrisane.

Meni licno tema ne smeta ali napravit ce se rusvaj jer ce doci neko katolicke vjeroispovjesti pa otvoriti temu o nekom njihovom prazniku, dogadjaju, pa ce pravloslavac, pa jevrej i napravit ce se haos na podforumu.

A i svi ce moci to da urade jer bi se govorilo : Ako mogu muslimani, mozemo i mi.

Prosle godine se je o ramazanu razgovaralo na chatu i ne vidim razlog zasto ne bi moglo ni ovo godine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 15 jun 2014, 16:29

Neka i oni otvore sebi temu koju hoce nece se niko buniti,ne znam zašto ne može biti svakakvih tema na forumu,zanci ako je ovo sportski forum onda treba pobrisati sve teme koje nemaju veze sa sportom,npr teme FB,Film i Kinematografija,Igre gdje ,kako,šta, i ostale teme koje uopšte nisu vezane za fudbal treba obrisati, ako ce se vec brisati tema o Ramazanu,a ne vidim zašto bi se brisalo,je li ima nešto ružno na toj temi,je li se vrijeđa neko i neka druga vjera.?
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 15 jun 2014, 16:44

Lampard8 je napisao/la:Gdje god se ovaj s 2 imena pojavi, glavna tema vjera odmah :P
nemoj tako, ja sam s dva različita imena simbol multivitaminskog društva :mrgreen:

fora je upravo u ovom što je otelo naveo:
Otelo je napisao/la:Meni licno tema ne smeta ali napravit ce se rusvaj jer ce doci neko katolicke vjeroispovjesti pa otvoriti temu o nekom njihovom prazniku, dogadjaju, pa ce pravloslavac, pa jevrej i napravit ce se haos na podforumu.

A i svi ce moci to da urade jer bi se govorilo : Ako mogu muslimani, mozemo i mi.
Obzirom na to kakvih levata ima na forumu (uz dužno poštovanje prema ostalima :kafa: ) došlo bi do provokacija, a onda to ode nadugo i naširoko, od majorizacije, priča o entitetima, ratu, vjerskim netrpeljivostima i odosmo svi u pm. :nene:

ne'am ja protiv tuđih vjera ništa, neka svako vjeruje u šta hoće, ja ipak ne prakticiram zbog određenih uvjerenja, al' sam stava da je zbog situacije općenito te teme najbolje zadržati za neki privatni krug :hmmmmm:

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jun 2014, 17:07

BluesForever je napisao/la:Cuj smeta vam tema gdje se piše o Ramazanu, a ne smeta vam tema npr fb gdje se stavljaju slike golih žena i ostali ne primjeren sadržaj,nismo više u komunizmu da se ne može pricati o Ramazanu i vjeri pa vi komunjare crknite, ali i vi drugih vjera,razumijemo vas.

da i ovi drugih vjera crknu ili ?

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jun 2014, 17:09

Hajde ti nađi u pravilima gdje to tema Ramazan krši pravila. Znači citiraj mi taj dio pravilnika.[/quote]

vjerovatno nema pravila koje izričito spominje ramazan nego je moguće da se ne smiju otvarati vjerske teme na sportskom forumu,ali ionako će admin to regulisati

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.