Forum
Re: Forum
Svakih par minuta me odjavi sa foruma i to odjednom 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Niču teme i postovi povezani s religijom, k'o pečurke poslije kiše
Svi znamo šta se na tim temama počne dešavat', pa eto..

Svi znamo šta se na tim temama počne dešavat', pa eto..

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Da li su pravila foruma promjenjena a da mi nismo upuceni ? Odkada su religiozne diskusije dozvoljene na forumu ?
Neće dugo
nije to za ovog foruma al' eto... 

ako vas ne zanima, zaobiđite
pozz
ova vjerska tema vam smeta, a one trebe na onim pdfovima vam ne smetaju
ako tako gledamo, nije ovo ni Playboy
pozz

ova vjerska tema vam smeta, a one trebe na onim pdfovima vam ne smetaju
ako tako gledamo, nije ovo ni Playboy

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pa da onda otvorimo i temu za vrijeme Adventa, Srpske nove godine, predbožićnih vremena, pa između dva Bajrama..za svaki događaj vjersku temu 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto otvori temu za srpsku novu godinu kad već toliko poštuješ taj praznik, mislim da to nama koji pišemo na temi Ramazan neće smetati, ni najmanje.ZahaKING je napisao/la:pa da onda otvorimo i temu za vrijeme Adventa, Srpske nove godine, predbožićnih vremena, pa između dva Bajrama..za svaki događaj vjersku temu
LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.ZahaKING je napisao/la:LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz
Hajde nabroj meni 5 tema koja krse pravila ovog foruma ?DukeOfWellington je napisao/la:Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.ZahaKING je napisao/la:LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hajde ti nađi u pravilima gdje to tema Ramazan krši pravila. Znači citiraj mi taj dio pravilnika.Guarin14 je napisao/la:Hajde nabroj meni 5 tema koja krse pravila ovog foruma ?DukeOfWellington je napisao/la:Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.ZahaKING je napisao/la:LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Forum
Je.bo majku vi stvarno niste normalni, je.bote i forum i pravila i teme, virtualno je sve ovo, izadji malo napolje prohodaj manje se brinite o pravilima foruma 

ako nekome smeta ova tema, nek je ne otvara i mirna BosnaDukeOfWellington je napisao/la:Hajde ti nađi u pravilima gdje to tema Ramazan krši pravila. Znači citiraj mi taj dio pravilnika.Guarin14 je napisao/la:Hajde nabroj meni 5 tema koja krse pravila ovog foruma ?DukeOfWellington je napisao/la: Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.
15.10.2013.
- BluesForever
- Kontakt:
Cuj smeta vam tema gdje se piše o Ramazanu, a ne smeta vam tema npr fb gdje se stavljaju slike golih žena i ostali ne primjeren sadržaj,nismo više u komunizmu da se ne može pricati o Ramazanu i vjeri pa vi komunjare crknite, ali i vi drugih vjera,razumijemo vas.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Gdje god se ovaj s 2 imena pojavi, glavna tema vjera odmah 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Jedna tema ekvivalenta temam Najvece svjetske misterije je obrisana jer se je na njoj pocelo raspravljati o religiji i onda kad sam na ovom forumu admin potencira pricu da ce teme koje imaju veze sa bilo kojom religijom biti izbrisane.
Meni licno tema ne smeta ali napravit ce se rusvaj jer ce doci neko katolicke vjeroispovjesti pa otvoriti temu o nekom njihovom prazniku, dogadjaju, pa ce pravloslavac, pa jevrej i napravit ce se haos na podforumu.
A i svi ce moci to da urade jer bi se govorilo : Ako mogu muslimani, mozemo i mi.
Prosle godine se je o ramazanu razgovaralo na chatu i ne vidim razlog zasto ne bi moglo ni ovo godine.
Meni licno tema ne smeta ali napravit ce se rusvaj jer ce doci neko katolicke vjeroispovjesti pa otvoriti temu o nekom njihovom prazniku, dogadjaju, pa ce pravloslavac, pa jevrej i napravit ce se haos na podforumu.
A i svi ce moci to da urade jer bi se govorilo : Ako mogu muslimani, mozemo i mi.
Prosle godine se je o ramazanu razgovaralo na chatu i ne vidim razlog zasto ne bi moglo ni ovo godine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BluesForever
- Kontakt:
Neka i oni otvore sebi temu koju hoce nece se niko buniti,ne znam zašto ne može biti svakakvih tema na forumu,zanci ako je ovo sportski forum onda treba pobrisati sve teme koje nemaju veze sa sportom,npr teme FB,Film i Kinematografija,Igre gdje ,kako,šta, i ostale teme koje uopšte nisu vezane za fudbal treba obrisati, ako ce se vec brisati tema o Ramazanu,a ne vidim zašto bi se brisalo,je li ima nešto ružno na toj temi,je li se vrijeđa neko i neka druga vjera.?
Champions League Winners 2012
nemoj tako, ja sam s dva različita imena simbol multivitaminskog društvaLampard8 je napisao/la:Gdje god se ovaj s 2 imena pojavi, glavna tema vjera odmah

fora je upravo u ovom što je otelo naveo:
Obzirom na to kakvih levata ima na forumu (uz dužno poštovanje prema ostalimaOtelo je napisao/la:Meni licno tema ne smeta ali napravit ce se rusvaj jer ce doci neko katolicke vjeroispovjesti pa otvoriti temu o nekom njihovom prazniku, dogadjaju, pa ce pravloslavac, pa jevrej i napravit ce se haos na podforumu.

ne'am ja protiv tuđih vjera ništa, neka svako vjeruje u šta hoće, ja ipak ne prakticiram zbog određenih uvjerenja, al' sam stava da je zbog situacije općenito te teme najbolje zadržati za neki privatni krug

BluesForever je napisao/la:Cuj smeta vam tema gdje se piše o Ramazanu, a ne smeta vam tema npr fb gdje se stavljaju slike golih žena i ostali ne primjeren sadržaj,nismo više u komunizmu da se ne može pricati o Ramazanu i vjeri pa vi komunjare crknite, ali i vi drugih vjera,razumijemo vas.
da i ovi drugih vjera crknu ili ?
Hajde ti nađi u pravilima gdje to tema Ramazan krši pravila. Znači citiraj mi taj dio pravilnika.[/quote]DukeOfWellington je napisao/la:Hajde nabroj meni 5 tema koja krse pravila ovog foruma ?DukeOfWellington je napisao/la:Može komotno, ja ti sad mogu nabrojat' 10 glupljih tema od tih koje si naveo, a koje su već aktivne.ZahaKING je napisao/la:LOL, ne slavim ja to, samo kažem. Još bi mogli otvorit' temu i za rođendane, krštenja, sunećenja i super nam svima, jer je to na sportskom forumu bitnije od svega. Pozz
vjerovatno nema pravila koje izričito spominje ramazan nego je moguće da se ne smiju otvarati vjerske teme na sportskom forumu,ali ionako će admin to regulisati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.