Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
Evo Sneider govori za Kamavingu da je glup
- Shategabri
- Kontakt:
Konkretno i korektno. PozJup je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:59Tek treba ,da napravimo taj niz,idemo lagano ka tome.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:50Eh sad, sta odbranili, triput zaredomJup je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:44
Ali zabiti dva gola u nekih 8 ,9 minuta od isključenja Camavinge,nije mala stvar i to u ovakvoj tekmi kakva jeste ,ovakvog renomea nije mala stvarda se ne lažemo real i da je najlošiji ,on ce postati najbolji mogući u mečevima protiv nas zato sto je ovo poseban due,l ova dva kluba jednom riječju kazano European Clásico
.Frankovci vise srece sledece sezone kada budemo branili trofej
.veliki pozz
![]()
![]()
Trebate jos pure jesti.
Inace, prvi put da Bayern izbaci Real u cetvrtfinalu.
Sretno dalje...PSG-u![]()
Nadam se ne i prvi a ni posljednji ,nadam se nastavljaju niza![]()
Hvala na podršci,cjenim![]()
,bez obzira na zajebancije i ovakve i onakve na forumu Bayern i Reala su dva najveća kluba na planeti svih vremena ,bi ste kraljevi ,a mi princevi
.U svakom slučaju jos jednom,hvala na podršci u daljem nastavku takmičenja,a vama neka bude bolja naredna sezona
,do novog narednog epskog duela , evropskog klasika svako dobro i sretno .pozz
![]()
Koševo Zapad
- Marsal
- Kontakt:
Uvijek je gotivio omladince i vidio je talenat u mnogima koji su danas zvijezde. Wenger našeg malog kruga
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jbga sve linijski golmani osim njega
Kad god ova dva kluba igraju tu nema fule, to se mora gledati, pravi europski klasik, rijetko koja veća utakmica postoji
Bayern se revanširao za ono ispadanje u Madridu prije 2 godine kada realno nisu trebali ispasti, pa i sam Real nije znao kako ga ugura onaj penzioner pretkraj. Šteta što Kane nema neku šansu za zlatnom loptom s obzirom da meni Engleska nije neki favorit da dođe u završnicu sp-a.
Bayern se revanširao za ono ispadanje u Madridu prije 2 godine kada realno nisu trebali ispasti, pa i sam Real nije znao kako ga ugura onaj penzioner pretkraj. Šteta što Kane nema neku šansu za zlatnom loptom s obzirom da meni Engleska nije neki favorit da dođe u završnicu sp-a.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
Dobro je, ko bi opet slušao mitove o mentalitetu.
Bayern bolja i kvalitetnija ekipa. Zasluženo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakvih 50-50 viktorija se igrala u drugom poluvremenu
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Luzeri ostaju luzeri ali mozda se luzerima vrati sto su luzeri da skinu to luzerstvo sa ledja.
kako god, iako psg i bayern miljama ispred trashenala i atletica, ipak mislim da ce trashsenal ili atl uzeti, ili ce ovi skinuti luzerstvo sa sebe i vakat je da se atleticu sve vrati sto su gubili u finalima lp protiv sudija i reala
Uveo nesto novo u fudbalu, transformisao poziciju golmana, zato ce ostati zapamcen kao jedan od najvecih ako ne i najveci svih vremena.
I danas kod 2:3 skide zicer Francuzu
Pogledao sam sazetak Arsenala, ljudi igrali na iskustvo, nisu srljali, lagano do finala. Ako ih City dobije, mogli bi psihicki grohnuti da se osjeti i u LP, ako ne izgube mislim da ce se izdignuti i poceti opet da lice na fudbalski tim koji je lider u Engleskoj ligi. Vjerujem da kod njih nije problema igracki kadar, taktika, nego psiha i samopouzdanje.
Atl. Madrid ce bit jako tezak protivnik, puni su motiva, ciganluka, sto i treba u ovom takmicenju, bit ce to jako zanimljiv dvomec.
Finale nema favorita, ko je god, jedna utakmica, sve je moguce, crveni karton, penal, ruka, greske.
Odlicna sezona u Ligi prvaka, samo steta sto nismo gledali npr barcelona - arsenal, cisto zbog uzivanja u fudbalskoj igri.
PSG respekt, redsi jesu ocajni ali nije mala stvar dobit oba meca po 2:0 i to prilicno lagano. Top tim, vezni red i napad strahota, ona dva Portugalca najbolji duo na svijetu, uboli su s kupnjom od Porta. Njima je liga jedini problem kao Bayernu ali vidjet cemo sta ce bit na kraju spektakla.
A list of teams still unbeaten in the Champions League this season:
- Arsenal
End of list.
- Arsenal
End of list.
PSG lagano brani titulu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DinGospo21
- Kontakt:
Kakav majmun, čuj frnakovci, bem te živote, i degenerika ovakvih.Jup je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:44Ali zabiti dva gola u nekih 8 ,9 minuta od isključenja Camavinge,nije mala stvar i to u ovakvoj tekmi kakva jeste ,ovakvog renomea nije mala stvarDinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:28Čuj razvaliti, jedva i dobili, ako je 4-3 znači razvaliti, ok, sa igračem više.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:24
Ništa posebno a opet vas razvalili. Pa može li gore?![]()
da se ne lažemo real i da je najlošiji ,on ce postati najbolji mogući u mečevima protiv nas zato sto je ovo poseban due,l ova dva kluba jednom riječju kazano European Clásico
.veliki pozz
![]()
-
Invincibles14
- Kontakt:
A di je barca,nije dzabe el classico najveca utakmica na svijetu.Jup je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:59Tek treba ,da napravimo taj niz,idemo lagano ka tome.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:50Eh sad, sta odbranili, triput zaredomJup je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:44
Ali zabiti dva gola u nekih 8 ,9 minuta od isključenja Camavinge,nije mala stvar i to u ovakvoj tekmi kakva jeste ,ovakvog renomea nije mala stvarda se ne lažemo real i da je najlošiji ,on ce postati najbolji mogući u mečevima protiv nas zato sto je ovo poseban due,l ova dva kluba jednom riječju kazano European Clásico
.veliki pozz
![]()
![]()
Trebate jos pure jesti.
Inace, prvi put da Bayern izbaci Real u cetvrtfinalu.
Sretno dalje...PSG-u![]()
Nadam se ne i prvi a ni posljednji ,nadam se nastavljaju niza![]()
Hvala na podršci,cjenim![]()
,bez obzira na zajebancije i ovakve i onakve na forumu Bayern i Reala su dva najveća kluba na planeti svih vremena ,bi ste kraljevi ,a mi princevi
.U svakom slučaju jos jednom,hvala na podršci u daljem nastavku takmičenja,a vama neka bude bolja naredna sezona
,do novog narednog epskog duela , evropskog klasika svako dobro i sretno .pozz
![]()
Real i barca su najveci klubovi
Ili to ili kakav dobar hodža, momak je pod dejstvom nekih džina definitivno. Nije ono ponašanje prikladno normalnoj osobi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja opet kontam da je to sve do krova. Da je bio zatvoren, druga bi priča bila.
Svi neutralni bi trebali da budu uz Arsenal. Vrijeme je da i oni uzmu klempu.
Svi neutralni bi trebali da budu uz Arsenal. Vrijeme je da i oni uzmu klempu.
Ja sam uvijek uz Diega, osim kad igra protiv Liverpoola 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, Google Adsense [Bot], Markinhio, Mocvara1991, PSV i 13 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)