Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Jesi li probao resetovati modem (iskljucit iz struje pa opet upaliti) ?[/quote]
Hvala na pomoci sad je sve ok
Hvala na pomoci sad je sve ok
Ovako zasto mi je na you tubu na 360p i vise usporena slika? a na 240p ide normalno. Na ostalim stranicama je isto usporeno npr. kad hocu da gledam utakmicu preko streama, da li iko zna u cemu je problem? Virus ili nesto drugo?
u vecini slucajeva to je do konekcijevopi je napisao/la:Ovako zasto mi je na you tubu na 360p i vise usporena slika? a na 240p ide normalno. Na ostalim stranicama je isto usporeno npr. kad hocu da gledam utakmicu preko streama, da li iko zna u cemu je problem? Virus ili nesto drugo?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Konekcija,Flash za Browser ili Grafika,ram memorija sve moze biti......npr nekada Browser uzima puno memorije,dodas na to da flash uzima memoriju,plus Plugin itd...vopi je napisao/la:Ovako zasto mi je na you tubu na 360p i vise usporena slika? a na 240p ide normalno. Na ostalim stranicama je isto usporeno npr. kad hocu da gledam utakmicu preko streama, da li iko zna u cemu je problem? Virus ili nesto drugo?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
evo oni su tu nabrojali da moze biti do flasha, memorije, grafe i procesora takodje, jer "single core" procesori rade odma na 100% kada pokrenes flash, ja bi ti preporucio ako korisitis Chrome ili Firefox, da probas u drugim browserima, Opera i IE su rjesili problem kod mog rodjaka jer je on imao isti problemvopi je napisao/la:Ovako zasto mi je na you tubu na 360p i vise usporena slika? a na 240p ide normalno. Na ostalim stranicama je isto usporeno npr. kad hocu da gledam utakmicu preko streama, da li iko zna u cemu je problem? Virus ili nesto drugo?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
preporuciti IE, pa gdje ce ti dusa 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I'm going to hell anywaysLenBias je napisao/la:preporuciti IE, pa gdje ce ti dusa

probo sam razne browsere opera, dragon...isto bude, nista izgleda da je najbolje dici sistem ponovo, ali skoro mi to tako pocelo kad sam htjeo pogledati film preko streama, odem na you tube na 360p usporava a 240p radi kako treba..miki_92 je napisao/la:evo oni su tu nabrojali da moze biti do flasha, memorije, grafe i procesora takodje, jer "single core" procesori rade odma na 100% kada pokrenes flash, ja bi ti preporucio ako korisitis Chrome ili Firefox, da probas u drugim browserima, Opera i IE su rjesili problem kod mog rodjaka jer je on imao isti problemvopi je napisao/la:Ovako zasto mi je na you tubu na 360p i vise usporena slika? a na 240p ide normalno. Na ostalim stranicama je isto usporeno npr. kad hocu da gledam utakmicu preko streama, da li iko zna u cemu je problem? Virus ili nesto drugo?

Uzeo sam novi laptop prije nepuna dva mjeseca i sada me interesuje da li su normalne temperature procesora 55 stepeni, imam desk računar jednojezgreni i temperatura mi pri otvorenom smo internet pregledniku oko 35 stepeni dok na laptopu nikada nije ispod 52

je li se ovo samo meni desava ili...
kad hocu da downloadujem nesta,preko mozzille,i izbaci mi onaj mali DL prozorcic,u roku od 2 sec. mi kompletan firefox se zamrzne(i pretrazivac i taj prozorcic) i izbaci mi ono "not responding",dok bez dl-da radi normalno,i kad ne otvaram taj prozorcic vec kad skida fajl u pozadini..
kad hocu da downloadujem nesta,preko mozzille,i izbaci mi onaj mali DL prozorcic,u roku od 2 sec. mi kompletan firefox se zamrzne(i pretrazivac i taj prozorcic) i izbaci mi ono "not responding",dok bez dl-da radi normalno,i kad ne otvaram taj prozorcic vec kad skida fajl u pozadini..
Da normalna je. Laptop se grije vise od desktopa i to mu je mana. Tenp mogu ici i do 60° pa da su normalane.sony_91 je napisao/la:Uzeo sam novi laptop prije nepuna dva mjeseca i sada me interesuje da li su normalne temperature procesora 55 stepeni, imam desk računar jednojezgreni i temperatura mi pri otvorenom smo internet pregledniku oko 35 stepeni dok na laptopu nikada nije ispod 52
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
grafička 100% isto tako u mene bilo slaba ti grafičkamiki_92 je napisao/la:evo oni su tu nabrojali da moze biti do flasha, memorije, grafe i procesora takodje, jer "single core" procesori rade odma na 100% kada pokrenes flash, ja bi ti preporucio ako korisitis Chrome ili Firefox, da probas u drugim browserima, Opera i IE su rjesili problem kod mog rodjaka jer je on imao isti problemvopi je napisao/la:Ovako zasto mi je na you tubu na 360p i vise usporena slika? a na 240p ide normalno. Na ostalim stranicama je isto usporeno npr. kad hocu da gledam utakmicu preko streama, da li iko zna u cemu je problem? Virus ili nesto drugo?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
o sam i ja konto, grafa mi je 64 MB slabija je, moracu nabavitit bolju...pozzadisice je napisao/la:grafička 100% isto tako u mene bilo slaba ti grafičkamiki_92 je napisao/la:evo oni su tu nabrojali da moze biti do flasha, memorije, grafe i procesora takodje, jer "single core" procesori rade odma na 100% kada pokrenes flash, ja bi ti preporucio ako korisitis Chrome ili Firefox, da probas u drugim browserima, Opera i IE su rjesili problem kod mog rodjaka jer je on imao isti problemvopi je napisao/la:Ovako zasto mi je na you tubu na 360p i vise usporena slika? a na 240p ide normalno. Na ostalim stranicama je isto usporeno npr. kad hocu da gledam utakmicu preko streama, da li iko zna u cemu je problem? Virus ili nesto drugo?
Pod hitno uzimaj novu.Za 80Km mozes naci novu od 1GB,fantasticnu
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 08 mar 2013, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to sto ima 1,2,3GB nema veze
nek kupi nvidinu 8800gt grafu
Sent from my Brain using Tapatalk
nek kupi nvidinu 8800gt grafu
Sent from my Brain using Tapatalk
Re:
Kod mene temperatura procesora na laptopu varira između 50 i 60 stepeni i radi bez ikakvih problema(već 2 godine), ali kod mene je procesor Athlon dual core. Mislim da bi se i5 procesor trebao puno manje grijati.neo je napisao/la:Da normalna je. Laptop se grije vise od desktopa i to mu je mana. Tenp mogu ici i do 60° pa da su normalane.sony_91 je napisao/la:Uzeo sam novi laptop prije nepuna dva mjeseca i sada me interesuje da li su normalne temperature procesora 55 stepeni, imam desk računar jednojezgreni i temperatura mi pri otvorenom smo internet pregledniku oko 35 stepeni dok na laptopu nikada nije ispod 52
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Pustiću sunce da topi ljubav!
Re:
instalirao sam nekakvu fifu uz pomoc onog Iso programa i nakon sto je inst zavrsila norm sam rest comp ali cim se pokrenuo sljedeci put pojavi se black screen i tako stoji dakle cim upalim comp ako neko zna u cemu je problem bio bih zahvalan da mi pomogne
edit:sredio sam stvar,ako se nekome nesto slicno desi samo pokrenite u safe modu i izbrisite sranje koje ste zadnje instalirali
,prvi put ovo radim , pretpostavljam da je za neke k´o sabrati 2 i 2 ali eto
.
edit:sredio sam stvar,ako se nekome nesto slicno desi samo pokrenite u safe modu i izbrisite sranje koje ste zadnje instalirali

U čemu je problem, odjednom mi nestane i msn i skype, a kamera mi neće ni na fb, iskače neki error, nedostaje neki plugin i slično, do čega su svi ti problemi?
Il club piu titolato al mondo!
Zna li itko , koje bi grafičke kartice radile na ovoj matičnoj ploči : Wolfdale1333-D667 ?
sve grafe koje idu u pci-e slotviKK je napisao/la:Zna li itko , koje bi grafičke kartice radile na ovoj matičnoj ploči : Wolfdale1333-D667 ?