Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
to sto ima 1,2,3GB nema veze
nek kupi nvidinu 8800gt grafu
Sent from my Brain using Tapatalk
nek kupi nvidinu 8800gt grafu
Sent from my Brain using Tapatalk
Re:
Kod mene temperatura procesora na laptopu varira između 50 i 60 stepeni i radi bez ikakvih problema(već 2 godine), ali kod mene je procesor Athlon dual core. Mislim da bi se i5 procesor trebao puno manje grijati.neo je napisao/la:Da normalna je. Laptop se grije vise od desktopa i to mu je mana. Tenp mogu ici i do 60° pa da su normalane.sony_91 je napisao/la:Uzeo sam novi laptop prije nepuna dva mjeseca i sada me interesuje da li su normalne temperature procesora 55 stepeni, imam desk računar jednojezgreni i temperatura mi pri otvorenom smo internet pregledniku oko 35 stepeni dok na laptopu nikada nije ispod 52
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Pustiću sunce da topi ljubav!
Re:
instalirao sam nekakvu fifu uz pomoc onog Iso programa i nakon sto je inst zavrsila norm sam rest comp ali cim se pokrenuo sljedeci put pojavi se black screen i tako stoji dakle cim upalim comp ako neko zna u cemu je problem bio bih zahvalan da mi pomogne
edit:sredio sam stvar,ako se nekome nesto slicno desi samo pokrenite u safe modu i izbrisite sranje koje ste zadnje instalirali
,prvi put ovo radim , pretpostavljam da je za neke k´o sabrati 2 i 2 ali eto
.
edit:sredio sam stvar,ako se nekome nesto slicno desi samo pokrenite u safe modu i izbrisite sranje koje ste zadnje instalirali

U čemu je problem, odjednom mi nestane i msn i skype, a kamera mi neće ni na fb, iskače neki error, nedostaje neki plugin i slično, do čega su svi ti problemi?
Il club piu titolato al mondo!
Zna li itko , koje bi grafičke kartice radile na ovoj matičnoj ploči : Wolfdale1333-D667 ?
sve grafe koje idu u pci-e slotviKK je napisao/la:Zna li itko , koje bi grafičke kartice radile na ovoj matičnoj ploči : Wolfdale1333-D667 ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
znači mogla bi SAPPHIRE ATI HD5450 ?
moze, samo provjeri koja ti je napojna jer za ovu grafu min. je 400WviKK je napisao/la:znači mogla bi SAPPHIRE ATI HD5450 ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
what the fuq? min 400w
pa ta graficka jedva da vuce struju
Neznam u cemu je problem kod mene..Kad palim PC ventilator od napojne sto se nalazi pozadi ne pokrece se odmah,nego mora se rucno malo promjeriti kako bi poceo raditi..Otvarao sam,ocistio ga,vidio da nigdje ne zapinje,al opet nece da se pokrene sam...
do cega sve moze biti da kada se ukljuci pc na pocetku (mozda minut/dva) radi glasnije i ono bas se cuje da bi onda sasvim normalno radio, nema nikakvih promjena osim tog zvuka 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kupis sebi Nvidia Gforce 210 i rahat par godina 
@len mozda je do prasine unutra
@len mozda je do prasine unutra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa i ja sam se brate zacudio, pogleday sys. req. i iznenadi seQUARESMA 18<<< je napisao/la:what the fuq? min 400w
kako da onda ocistim prasinu ako je to, smijem li otvorit centralnu i ono jednostavno usisivacem
glupo mi zvuci al smije li se, da necu kakve zice usisat pa ih ne znat vratit i eto belaj haha 
pa upravo tako ocistis,ja to radim svaka 2-3 mjesecaLenBias je napisao/la:kako da onda ocistim prasinu ako je to, smijem li otvorit centralnu i ono jednostavno usisivacemglupo mi zvuci al smije li se, da necu kakve zice usisat pa ih ne znat vratit i eto belaj haha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ok, ne razumijem se ja u to stvarno pa mi nije problem ovako pitati, bolje mi je to nego glumiti nekog informaticara i onda pokvariti sveOtelo je napisao/la:pa upravo tako ocistis,ja to radim svaka 2-3 mjesecaLenBias je napisao/la:kako da onda ocistim prasinu ako je to, smijem li otvorit centralnu i ono jednostavno usisivacemglupo mi zvuci al smije li se, da necu kakve zice usisat pa ih ne znat vratit i eto belaj haha
i drugi put 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma cini ti semiki_92 je napisao/la:pa i ja sam se brate zacudio, pogleday sys. req. i iznenadi seQUARESMA 18<<< je napisao/la:what the fuq? min 400w
http://www.expertreviews.co.uk/graphics ... on-hd-5450
As expected, this card doesn't require a separate power supply, and according to ATI it typically uses just 19.1W.
Misliš na ovu ? VGA GAINWARD GeForce 210 1024MB DDR3 ?Otelo je napisao/la:Kupis sebi Nvidia Gforce 210 i rahat par godina
ahaviKK je napisao/la:Misliš na ovu ? VGA GAINWARD GeForce 210 1024MB DDR3 ?Otelo je napisao/la:Kupis sebi Nvidia Gforce 210 i rahat par godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.