BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
A zasto?Cartman je napisao/la:Susicu, konju jedan, dadni ostavku i nikad se ne vracaj.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa safete bolan sto ne doda Ibisevicu na drugu stativu
Sajo Napolje
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
MISKE????!??!?!?!?!
SAM TI JE VEDO ****.
SAM TI JE VEDO ****.
E moj pape,ograniceni limitirani stvore...igra formaciju 4-5-1 sa jakim veznim redom a svaki napad je poceo s prebacivanjem i preskakanjem sredine,dugim loptama...j..bemti trenera i selektora..definitivno ne pratim vise reprezentaciju sve dok je on na kormilu..!!!Nikad za ovoliko vremena nisam gledao losiju igru reprezentacije
A vidi Muslimovica
Bas me slatko nasmija
Ja ga ne pljujem, nit ću ikad trenera pljuvat! Do selektora je da samo postavi formaciju, a oni hoćel igrat ko muškarci il žene...Elegant je napisao/la:Meni je zao sto svi pljuju Papeta, nije on kriv sto su igraci uzanso lose reagovali.Fozgen je napisao/la:**** ljudi ne moze bas Pape kriv biti za sve.
Jel on kriv sto odjednom je Miske zaboravio da igra, da se Spaha provaljuje u odbrani da Dzeko cuci u ofsajdu, sto Ibricic stalno ide po pivu??????
Krivi smo mi i nas mentalitet, digli smo se do Marsa - a zapravo smo mali kao zrno rize.
Sad mi najgore, da oni papci što dođu u Zenicu, da ne pođu i na Bilinom yebat mater Sušiću!
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 03 jun 2011, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
- Goalgetter
- Kontakt:
Rumunija - Bosna i Hercegovina 3:0Fozgen je napisao/la:A zasto?Cartman je napisao/la:Susicu, konju jedan, dadni ostavku i nikad se ne vracaj.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne sam safete. povedi i ibricica sa sobom.
Ovo im je čisto poklonjena pobjeda našim nezalaganjem i neznanjem.Možda je Pape dobio koju kintu od Rumunskog selektora .Ja i dalje nbe mogu da vjerujem koja indolentnost i nemoć naših igrača, J E B E M TI ovo
Naravno da ću okriviti samo njega, zbog dečka sa tvog i mog avatara...yup je napisao/la:Bezveze sad okriviti samo Safeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
joj kako su Rumuni losi,mi se nemamo cemu nadat u ovim kvalifikacijama...Po starom obicaju,cekamo nove 
Gledas li ti ovaj jad?Fozgen je napisao/la:A zasto?Cartman je napisao/la:Susicu, konju jedan, dadni ostavku i nikad se ne vracaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da.Goalgetter je napisao/la:Rumunija - Bosna i Hercegovina 3:0Fozgen je napisao/la:A zasto?Cartman je napisao/la:Susicu, konju jedan, dadni ostavku i nikad se ne vracaj.
I?
Sta je to Safet trebao da uradi da se to ne desi? Da podubla go sa dva golmana jel?
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
JEL VAM SUSIC KRIV STO DZEKO NEPOTRCI 2 PUTA ZA 45 MINUTA?! JEL VAM SUSIC KRIV STO MRAVAC I SPAHA IGRAJU KO DIJECA OD 12 GODINA?! PRESTANITE SRATI VISE!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Idi ti gledaj tenis nije fudbal za tebe!!!Fozgen je napisao/la:Da.Goalgetter je napisao/la:Rumunija - Bosna i Hercegovina 3:0Fozgen je napisao/la: A zasto?
I?
Sta je to Safet trebao da uradi da se to ne desi? Da podubla go sa dva golmana jel?
MRAVAC:"Necu da igram!Nemam kvaliteta tele sam" a ne ovako da nas hebe
HZ87
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja mislim da svi oni trebaju dobiti otkaz. trebamo susicu novu ekipu dovest, koja ce moci sa ovom njegovom jadnom taktikom.sajo10 je napisao/la:JEL VAM SUSIC KRIV STO DZEKO NEPOTRCI 2 PUTA ZA 45 MINUTA?! JEL VAM SUSIC KRIV STO MRAVAC I SPAHA IGRAJU KO DIJECA OD 12 GODINA?! PRESTANITE SRATI VISE!!!
Ja Safeta i izraza lica . Sad ce im svima **** majku , naravno mora se zapitati sta je on ''korisno'' uradio ...
Nista jos nije izgubljeno , siptare dobiti u zenici , pa onda cekati Bjeloruse , iako su zajebani do bola .
Nista jos nije izgubljeno , siptare dobiti u zenici , pa onda cekati Bjeloruse , iako su zajebani do bola .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.