sportsport.ba
pass: 12345
Hajde
Moderator/ica: Padovan
mozes li veceras oko 22h??majestic24 je napisao/la:Hocemo li ja i ti odigrati nas mec??Anderson8 je napisao/la:Samo FKS ja moguz sad da odigramo ako si tu!??
takodje i ja bih zamolio da mi se odgode utakmice za iducu sedmicu jer jednostavno patch mi nece pa cekam ovog erola(andersona) klocaamertiger je napisao/la:Oficijalno da javim da nemam na cemu da igram, jostic mi se pokvario prije pocetka lige, a zadnji put kad sam igrao ligu (10 kolo) pokvarila mi se i tastatura. Tako da nemam na cemu da igram, pa ovoh prilikom bih zamolio da mi se odogde utakmice ako nije problem za sljedecu sedmicu ili nesto slicno, jer ipak treba izdovojiti neke love za jostic, a necu da se zajebem pa da malo potrazim sta kvalitetno. I ako ima neko kakvih savjeta nek mi preporuci ja sam iz Sarajeva pa eto pomogla bi neka preporuka.
Moze oko 23:00...Anderson8 je napisao/la:mozes li veceras oko 22h??majestic24 je napisao/la:Hocemo li ja i ti odigrati nas mec??Anderson8 je napisao/la:Samo FKS ja moguz sad da odigramo ako si tu!??
ae napravi eto mene za 5 minkaraon je napisao/la:imal ikoga il svi gleate zmbt...moram uvjek igrat sa strancima...
12.Kolo se igra u subotu aBdToxicity je napisao/la:Kad se igra 12. kolo? Mislim da ja i @jasko_juve imamo tu utakmicu da igramo, pa eto, kad ovo vidiš pošalji PP kad ti odgovara pa da nađemo kompromis.
ae doleti bice u eu2 ss.ba ss.baDAVID VILLA 7' je napisao/la:ae napravi eto mene za 5 minkaraon je napisao/la:imal ikoga il svi gleate zmbt...moram uvjek igrat sa strancima...
Donnie Darko je napisao/la:hocel igrat iko?
ja stvarno nisam mogao prije, evo tek sad doso kuci, znaci 2 : 10h ako si sad tu reci da igramo?majestic24 je napisao/la:anderson i samo fks ima li koji od vas za mec??
Evo tu sam...samo sto je sada 10:36Anderson8 je napisao/la:ja stvarno nisam mogao prije, evo tek sad doso kuci, znaci 2 : 10h ako si sad tu reci da igramo?majestic24 je napisao/la:anderson i samo fks ima li koji od vas za mec??
jel me *ebes il ozbiljno?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Igrat će on večeras s tobom jasko rekao mi je sad preko FB - a !!!!![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.