KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
Nepotrebno smo od gotovog napravili veresiju protiv FMP 1.
Nadam se boljoj partiji u polufinalu. Prije svega Murića.
Nadam se boljoj partiji u polufinalu. Prije svega Murića.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Kad se igra polufinale i da li ce rts prenositi
21:00, Partizan- mutirani ganci.
Svaka cast momci, tako se gine za ime.
Tacno tako sveto ime.
Cestitke. Zvezda mi je draza,ali koliko god imali jacu ekipu,veci budzet,sudije,sve,doslovno se useru kad procitaju PARTIZAN. To su te godine dominacije i karanja. Dzikic je pojeo Radonjica. Iskrene cestitke. Tako se igra srcem. A ne ovi Zvezdini placenici.
Ne mozes Covicem protiv institucije. Jos jedan debeli nanosilac kompleksa panterskoj publici.
Čestitke navijačima Partizana, stvarno ste u košarci pojam za naše uslove. Jednostavno sam shvatio da vaši igrači više žele pobjedu.
Dzile je alhemicar.DANTES je napisao/la:Kao što rekoh MI SMO PARTIZAN
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sa panterskog foruma "Vratite im Vujosevica,smijenite Dzikica." 
Nece bit lako protiv Mege, nadam se da je Dzikic sacuvao nesto i za sutra.
Nece biti nimalo lako, ali osvajamo. Tu je i Miloje da pusti svoj klub. 
Meni nije jasno da je Dzile u dva mjeseca od skoro iste ekipe koja se borila za opstanak , napravio ekipu koja razbija zube Zvezdi vec 2x.
I ovaj put mislim da nam nisu pustili.
Definitivno je da smo u njemu dobili pravog covjeka za buducnost , to je najvaznije , projekat ima smisla.
Definitivno je da smo u njemu dobili pravog covjeka za buducnost , to je najvaznije , projekat ima smisla.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Saar
Nije Miloje Radonja da pusta.
)))
Nije Miloje Radonja da pusta.
što deblji to komšinici gore. prosto. dule kako je mršao više je gubio. dzile hvala bogu ima kila za trojicu. meni je žao samo što žile nije bio od početkaRaul_64 je napisao/la:Meni nije jasno da je Dzile u dva mjeseca od skoro iste ekipe koja se borila za opstanak , napravio ekipu koja razbija zube Zvezdi vec 2x.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.