Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 feb 2010, 23:43

Neutral je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Imali neko kredita da posalje, trebaju mi 2.34 km hitno ljudi, kad napunim vracam vam odmah, molim vas please
hitno je :| , za broj nek me pita na pm

Nažalost nemam ja kredita.

Usput, evo ti link http://ani-planet.net/anime-download/

Sub ti je sa subtitle, a dub bez, na Engleski pričaju, tako sam i ja skidao, na Engleski, dobri glasovi. Uživaj.
Hvala Neutral, nego reci mi, skino sam odma ovaj prvio dio, sad je Goku malehan, i nije mi jasno, ova mala jeli ona njegova unuka koliko sam razumio ili grijesim, sta je sa gohanom sin od gokua, i ako se sjecas u kojoj epizodi se vraca u normalu, :oops:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 23:46

Ne kontam koja mala. Gohan se pojavljuje u epizodama Dragon Ball Z kada ga otme Rattiz. Ispočetka Goku je malehan, živi u onoj kućici gdje rukama cijepa drva :mrgreen: , djed mu je već umro i on sam. I najednom dolazi Bulma i ona će mu kao promjenuti život.

Inače priča je daleko najbolja od svih animea. Nikada nisi znao šta će se sljedeće dogoditi.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 feb 2010, 00:28

Neutral je napisao/la:Ne kontam koja mala. Gohan se pojavljuje u epizodama Dragon Ball Z kada ga otme Rattiz. Ispočetka Goku je malehan, živi u onoj kućici gdje rukama cijepa drva :mrgreen: , djed mu je već umro i on sam. I najednom dolazi Bulma i ona će mu kao promjenuti život.

Inače priča je daleko najbolja od svih animea. Nikada nisi znao šta će se sljedeće dogoditi.
I, gledate te gluposti?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 00:32

Hmm, kao što ti kažeš i gledati te gluposti, tako i ja kažem za alkohol , piti ta sr... ?

Svako ima svoj ukus, i da gledam i sada nekad. Volim to , i nisam jedini, dosta mi prijatelja prati to više nego ja ;)

Ljudi kada ne uče, odmaraju se malo uz gledanje animea. Isto što ja radim pisanjem na forumu. Opušta me. ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 feb 2010, 00:43

Neutral je napisao/la:Hmm, kao što ti kažeš i gledati te gluposti, tako i ja kažem za alkohol , piti ta sr... ?

Svako ima svoj ukus, i da gledam i sada nekad. Volim to , i nisam jedini, dosta mi prijatelja prati to više nego ja ;)

Ljudi kada ne uče, odmaraju se malo uz gledanje animea. Isto što ja radim pisanjem na forumu. Opušta me. ;)
Poenta ovog teksta bila je da si ti veoma fin i pametan čovjek, u što ja, iskreno, ne sumnjam. Drago mi je zbog toga, kamo sreće da je BiH preplavljena takvim osobama.

A, sada isapda da sam ja jedan od "onih". Ma jok, nisam ti ni ja alkoholičar, sve u granicama. Ali, meni se taj crtani (dragonball?!) baš i ne čini kao opuštajuća emisija. Iskreno, RZ, nisi li odrasliji tip? Opuštati se uz forum je nešto sasvim drugo, iako odgovorno tvrdim da je to daleko od odmaranja. :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 feb 2010, 00:45

Vidite ovo :lol: :mrgreen: :D

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 00:48

Ma Knele brate, 20 mi je godina, uskoro ako Bog da 21. Volim se prisjećati nekih mlađih dana kada sam svijet gledao drugačije i kada nisam puno ramišljao o nekim stvarima. Možda je upravo to jedan od razloga zašto i pogledam nekada taj Dragon ball. Ma ne kažem ja da si alkoholičar, nedaj Bože. Uzeo sam to kao opći primjer današnje omladine, a ne tebe. Neki kažu što to radiš, a ustvari mnogo štetnije je što pojedinci piju. Tako da nije ništa prema tebi bilo.

A možda i imam ovoliko postova jer uživam pisati na forumu i mene to opušta, dok nekima eto služi samo napiši jednu rečenicu i +1 post.

@Phill

HAHAHAHAH.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 feb 2010, 00:51

Neutral je napisao/la:Ma Knele brate, 20 mi je godina, uskoro ako Bog da 21. Volim se prisjećati nekih mlađih dana kada sam svijet gledao drugačije i kada nisam puno ramišljao o nekim stvarima. Možda je upravo to jedan od razloga zašto i pogledam nekada taj Dragon ball. Ma ne kažem ja da si alkoholičar, nedaj Bože. Uzeo sam to kao opći primjer današnje omladine, a ne tebe. Neki kažu što to radiš, a ustvari mnogo štetnije je što pojedinci piju. Tako da nije ništa prema tebi bilo.

A možda i imam ovoliko postova jer uživam pisati na forumu i mene to opušta, dok nekima eto služi samo napiši jednu rečenicu i +1 post.

@Phill

HAHAHAHAH.
Razumijem ja tebe u potpunosti, ranije sam mislio da si stariji od mene, ali evo izgleda da sam malo ispred tebe. Ne znam jesi li počeo zarađivati sam za svoj život i jesi li dužan plaćati raznorazne obveze (režije, kredite, hranu...). To je mene naprosto udaljilo od svakog razmišljanja na onaj način od prije par godina, kada je tu bila "babina ruka". Mrzim što je tako, ali nema nazad, samo naprijed.

I, je li ti ovo onaj isti profil ili si kreirao novi, mislim nemoguće da si išao "create new accouont" pa "nakupio" toliko postova. Čestitam.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 00:58

Ovo je Rz88, samo sam zamolio Admina da mi promjeni ime iz jednostavnih razloga koje nisu za ovaj dio foruma.

Studiram, makar pokušajem, treniram i s tim se bavim aktivno. Radim ponekad, naravno sa Babom, ali i dalje sam na neki način ovisan od roditelja. Ako se ja ne varam ti si u Septembru rođen a ja u Martu 1989. ;)

Čovjek pokušaje svakave stvari, nekad uspije , a nekad i ne. Ja dajem sve od sebe, i ono što me čini posebno ponosnim je vjera u Boga, i ona mi daje snage za jačom željom ka uspijehu.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 feb 2010, 12:50

Narode imal sijega kod vas ? opet počele krpe padat kod mene. :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 feb 2010, 12:59

I kod mene opet pada !
P.S. STo su vam avatari sve neke oci ,placu :mrgreen:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 feb 2010, 13:04

Oči su ljepota sve govore ,vide..ne plaču bolan već sjaje :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 feb 2010, 13:06

Morat cu i ja neki avatar staviti ,sa okom nekim :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 13:09

bavarian_bk je napisao/la:Morat cu i ja neki avatar staviti ,sa okom nekim :lol:

Haha , dobro ako si u tom fazonu, onda stavi. Naravno, znam da se šališ, ali eto, ponekad smo takvi. Nismo emo ;)

And deep inside , my tears I'll drown ;)

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 06 feb 2010, 13:17

Neutral je napisao/la:

Haha , dobro ako si u tom fazonu, onda stavi. Naravno, znam da se šališ, ali eto, ponekad smo takvi. Nismo emo ;)

And deep inside , my tears I'll drown ;)
Rihanna xD
Ja nju ne volim :P Al' valja joj ta pjesma.. naravno samo tekst i muzika.. a glas-- ubija :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 13:22

Bravo Lily, i opet kažem vidi se da imaš stila, inače pjesma se zove cry i slušam je već par dana. Naravno ona mi nije nimalo draga, ali ipak ova pjesma pogađa.

And it cut me like a knife, when you walked out of my life.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 feb 2010, 13:25

Haa evo i u mene "OKO" :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 13:27

Hahah, ovaj forum postaje depresivan što se avatara tiče. :mrgreen:

Ma nije sve tako tamno kako se čini, iako vani kiša, nekad snijeg pada, ipak je ako Bog da uskoro proljeće, pa onda veseliji avatar ide.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 feb 2010, 13:28

Bavarian da znas da sam prije tebe stavio :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 06 feb 2010, 13:29

da vam se pridruzim u avataru dosadio mi vise onaj VDV :D :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.