EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
svaka čast momcima,ne piše mi se vala ništa,ne mogu,plače mi se
-
- Kontakt:
Ma jesi li ti patriota majke ti kome ti sereš,pojma o ovoj igri blagog nemaš.**** me patriotizam više kad non stop gubimo zbog kretena koji vode reprezentacije ili takvih kao ti koji ih podržavaju.adnanhz je napisao/la:Razocaran i isto ponosan na igru nasih zmajeva stas takva je kosarka,al sam samo htio napisat DEBILIMA koji traze greske u igracima il ACI sto nije zvao time-out pa koji bi idiot trenerski trazio to kad tvoja ekipa ludjacki pogadja sve i cak sa pola terena i time da prekines tu serijumislim de malo udari glaovm od zid pa onda napise nesto pametno,i halo pobjedili smo jednu velesilu i skoro se igrali sa njima i ssad ovdje neki seru po igracima i treneru ,SRAM DA VAS BUDE i vi neki patrioti
![]()
I isto za fudbalere kad se pobjedjuje svi valjaju i Pape i Džeko i Vrsajevic a kad se izgubi onda se sve zivo pljujeljudi ovdje kontaju ko da smo prvi i u kosarci i u fudbalu i u rukometu ma u svemu ,prvaci svemira i onda kad izgubimo sve bi zivo otjerali,nista nije kako treba i zato jesmo tu gdje jesmo sta ce ti dusmani kad imas ovakve "navijace"
![]()
Na šta da više budem ponosan na 19 baraža nogometne reprezentacije i svih gluposti koje uvjek pravimo na kraju.Večeras sam ja sigurno ponosniji na igrače nego ti jer ja za razliku od tebe volim ovaj sport i znam sve o njemu.Ako ovo nije u svakoj stručnoj analizi kardinalna greška trenera onda yebi ga stvarno.Što jel to treba šutiti na to.Kao što svi šutimo,a sada ću ti reči da je sigurno tačna informacija da je atmosfera kod nogometaša u qurcu.Nigdje nisam to napisao ,da ne doljevam ulje na vatru.I nije to samo pisanje zlonamjernih portala.
I to sad kada smo pred istorijskim uspjehom,mora se neko naći da zasere.Ako nije savez,onda je trener.Ako nije trener onda se igrači posvadjaju.Jel neko misli da je sve u redu bilo u Zenici u petak.Jest qurac moj.Svi znaju da Dzeko nije htjeo ni doći na tekmu.I zato je kasnio.I ko ga je doveo.To je istina.
Kažeš mi smo krivi što je ovako.Jesmo krivi smo što smo najbolji navijači u Evropi,što godinama šutimo i trpimo i gledamo kako nas neko yebe u zdrav mozak.I krivi smo što ćemo vječno voljeti našu zemlju i naše momke u svim sportovima a što će nas uvjek neki kreten sjebati na kraju.
Ljut sam jer nam se ovo konstantno dešava,ali konstantno.Kada jednom progulimo bilo gdje,neću više biti nezadovoljan ničim,ali hajde molim te Bože samo jednom.Nadam se da će to biti već sutra i boga molim za to i biću zadovoljan.SAMOOOOO JEDNOMMMMMM...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 09 sep 2013, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
evo acu kritikuju sad
pa ljudi moji jeste li vi normalni, sta se vama u glavama desava? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nema se ovdje ko kritikovat.Aco najmanje.LenBias je napisao/la:evo acu kritikuju sadpa ljudi moji jeste li vi normalni, sta se vama u glavama desava?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://sportsport.ba/bh_kosarka/aco-u-s ... ost/113345" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje bio na EP? To ti je ko kad krava da 3 l mlijeka i onda udari nogom i sve to prospe..Ko i Gordic na ovom EP svojim igrama..Odradi par dobrih stvari i onda se popisa na njih..nedim1993 je napisao/la:pljujete zeku koji je nam dobrim dijelom donio ovo evropsko
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Donnie Darko
- Kontakt:
I onda odigrao katastrofalne 4 utakmice na EP, u kojima maltene nije bio nikakav faktor. Posteno odigrao samo protiv Makedonije i svaka mu cast za to, za svu energiju i skokove.nedim1993 je napisao/la:pljujete zeku koji je nam dobrim dijelom donio ovo evropsko
Zasluzio je svo pljuvanje, realno. Frajer obicno polaganje ne moze pogodit. Sto je najgore ovo nije ono bosansko preuvelicavanje, vec je cinjenica. Ima sigurno sut ispod 30% na obrucu.
Inace mi je drag kao covjek, ali ako ce ovako igrat nema sta traziri u reprezentaciji. Ima momaka iz bosne koji bi mogli zauzeti njegovo mjesto i pruziti nista losije partije od njega na ovom EP.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 09 sep 2013, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma 33 godine nije puno mogao je on dati jos dosta,Zeko izgubljen kad njega nije bilo na terenu mi smo 10 puta bolje igrali i protiv Makedonije i veceras.NEZALAGANJE je napisao/la:Henry je u godinama!Nema smisla pominjati njegovo ime!On je svoje dao za ovu drzavu,a ne treba kritikovati ni Zeku!Borio se,ali je izgubio sve samopouzdanje na ovom prvenstvu!emir18 je napisao/la:Mi smo se odrekli Henry-a radi Zeke bem ti.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 09 sep 2013, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nek' stid i sram bude onog' ko ikakvu KRITIKU uputi prema njima!LenBias je napisao/la:evo acu kritikuju sadpa ljudi moji jeste li vi normalni, sta se vama u glavama desava?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Staro je to brate,a posebno nakon teske povrede koju je imao...Zeki je ovo novo iskustvo,nema potrebe da ga se proziva,jer je momak i sam dosta realan i zna da je lose odigrao...emir18 je napisao/la:Ma 33 godine nije puno moga je on dati jos dosta,Zeko izgubljen kad njega nije bilo na terenu mi smo 10 puta bolje igrali i protiv Makedonije i veceras.NEZALAGANJE je napisao/la:Henry je u godinama!Nema smisla pominjati njegovo ime!On je svoje dao za ovu drzavu,a ne treba kritikovati ni Zeku!Borio se,ali je izgubio sve samopouzdanje na ovom prvenstvu!emir18 je napisao/la:Mi smo se odrekli Henry-a radi Zeke bem ti.
Procitao sam posljednjih 15 stranica i samo mi je 1 komentar zapeo za oko.
PA LJUDIII, MI SMO SE PO.PISALI NA KOSARKASKU VELESILU LITVANIJU.
MOMCI HVALA VAM!!!!
PA LJUDIII, MI SMO SE PO.PISALI NA KOSARKASKU VELESILU LITVANIJU.
MOMCI HVALA VAM!!!!
03:46 11 L. Kleiza 2PtsFG (Jump shot) missed
Off. Rebound: 7 D. Lavrinovic
03:39 5 M. Kalnietis 3PtsFG (Jump shot) missed 7 M. Sutalo Def. Rebound
03:21 10 N. Gordic Turnover (Bad Pass)
03:16 8 J. Maciulis 2PtsFG (Lay-up) MADE 60 - 74
Plačem...
tad je sve krenulo nizbrdo...
Off. Rebound: 7 D. Lavrinovic
03:39 5 M. Kalnietis 3PtsFG (Jump shot) missed 7 M. Sutalo Def. Rebound
03:21 10 N. Gordic Turnover (Bad Pass)
03:16 8 J. Maciulis 2PtsFG (Lay-up) MADE 60 - 74
Plačem...
tad je sve krenulo nizbrdo...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Upravo. Bogovski odigrano od Mirze, Nihad strašan, svi strašno odigrali, dali su svoj maksimum, ništa im se ne može zamjeriti.LBJ MVP je napisao/la:Nema se ovdje ko kritikovat.Aco najmanje.LenBias je napisao/la:evo acu kritikuju sadpa ljudi moji jeste li vi normalni, sta se vama u glavama desava?
Nikad ponosniji nisam bio. Ko god nekog popljuje, pljunem i ja njega. Ovo su svi kolektivno uradili. Aferim momčilucima.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ajde opletite po Aci.Svakako ste mu psovali sve po spisku na samom pocetku turnira.
Nije se taj rodio koji je nama ugodio.
Nije se taj rodio koji je nama ugodio.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Respekt našoj košarkaškoj reprezentaciji. Sve im je oprošteno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sa istim omjerom i brojem bodova uz pobjedu u direktnom ogledu završiti iza konkurenta, to može samo fiba
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Kao što neko reče, mi imamo taj gubitnički mentalitet...Za nadati se da će biti bolje a hoće, mora jednom, mora nekad! Nikako mi ne ide u glavu taj amaterizam u ključnim momentima.. jbmu dan imali smo +16 :-O ne mogu da vjerujem da smo bili tako blizu a nismo to iskoristili
Kad neće neće...

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako imate hrabrosti da pljujete bilo koga sad u ovom trenutku? Osjecaj je ruzan, ali ima i ponosa. Niko nije kriv, samo se tako desilo i jbg. Ne moze jedna lopta biti kriva za sve...