NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

filip13

Re: Svaštara

Post Postao/la filip13 » 26 apr 2016, 23:46

Kawhi je napisao/la:
LeSa je napisao/la:Ako to kaže jedan od najboljih u biznisu, nema razloga da mu mi proturiječimo.

[youtube][/youtube]
De sad nađi video na kojem Pippen govori kako je Bron bolji od Jordana. Ako to kaže jedan od Jordanovih saigrača, nema razloga da mu mi proturiječimo.

[youtube][/youtube]

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 26 apr 2016, 23:50

Epidaurus je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Nash nije Amer. Prime Manu je jači od prime Nasha, ali Nash ima bolju individualnu NBA karijeru od njega kao i Parker.
Kanada-Amerika, skoro pa isti klinac obzirom da skoro svi talentovani Kanadjani idu na americke college. Prime Manu jest bolji od prime Nasha al Nash je veci igrac jednostavno. Parker mi nije veci od Manua bez obzira na onaj MVP finala 2007., Manuova Olimpijada iz Atine mi je veca od toga. Parkera svakako smatram za izuzetno precjenjenog igraca, bar ovdje na forumu dok mi je Manu nevjerovatno podcijenjen.
Parker je najpotcjenjeniji igrač na forumu. 5 asistent playoffa, 10 strijelac uz 4 titule i FMVP.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 apr 2016, 23:57

http://www.sbnation.com/nba/2016/1/15/1 ... est-player

koliko nas se moze sloziti sa ovom barkleyevom izjavom,ja imam utisak da ti bivsi a i aktivni igraci kao da moraju ovako nesto izjavljivati,garantujem da bi ovo barkley izjavio i za npr. duranta,ajd za jamesa je to vec normalno,westbrooka,samo da se o necemu prica

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 apr 2016, 23:59

Cijenjeni igrač je izjavio nešto što se meni sviđa -> nema razloga da mu proturiječimo
Cijenjeni igrač je izjavio nešto što se meni ne sviđa -> trolanje

kul

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 27 apr 2016, 00:00

Nigdje ne tvrdim da je najbolji šuter svih vremena, ali jedan od najboljih sigurno jeste.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 00:00

Parkera neki stavljaju u rang s Pauom sto je meni licno smijesno. Dobar bek, jedan od najboljih kombo bekova ikad i po postignucima u NBA 1 od 10 najvecih playeva ikad al po individualnom kvalitetu uopce nije toliko dobar koliko ga se pokusava predstavit. Na ono s Paulom se vise ne zelim ni vracat, neobjasnjivo mi je da neko to fakat misli.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 apr 2016, 00:03

Epidaurus je napisao/la:Parkera neki stavljaju u rang s Pauom sto je meni licno smijesno. Dobar bek, jedan od najboljih kombo bekova ikad i po postignucima u NBA 1 od 10 najvecih playeva ikad al po individualnom kvalitetu uopce nije toliko dobar koliko ga se pokusava predstavit. Na ono s Paulom se vise ne zelim ni vracat, neobjasnjivo mi je da neko to fakat misli.
Sve to slučajno uradio. Nakon što je zabio 30 u ljetnoj ligi s 18 Sonicsi nudili Paytona za njega. Čisto da znaš. Dosta na ove stvari što ti pišeš. :mrgreen:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 00:12

Covjek koji je kao play elitan u samo jednoj jedinoj stvari igre gledajuci poziciju (ulaz i zavrsavanje na obrucu, al to se mora priznat da je za jednog playa jedno od najboljih ikad) ne moze u isti kos sa all roung igracinama. Jednostavno ne moze. Citavu karijeru igra u savrseno slozenoj ekipi gdje je na vrhuncu karijere igrao iskljucivo jednu stranu parketa, a u odbrani bio sakriven jer je vecinom igrao s 4 odlicna defanzivca (cak i u onoj sezoni kad je najbolji bio 2012-13 gledajuci cjelokupnu nije bio najbolji igrac Spursa). Vidjeli smo ga sa Francuskom kolika je na kraju razlika izmedju njega i Paua. Dok je Tata igrao za Spance Parker je mogao samo sanjat da ih dobiju a kad Paua nije bilo onda su ih mogli uzeti.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 apr 2016, 00:12

Nasao se navijac GS,koji se voli predstavljati i kao navijac LAL da "objektivno" :crazy: ocjenjuje igrace SA. :urnebes:
Dovoljno je reci....I Parker i Manu su dio NAJVECEG TRIA ikada,a ostali nek se porede sa njima, ne obrnuto.To je fakt,drugovi moji,jer ne postaje se NAJUSPJESNIJI TRIO,ako nisi VRHUNSKA KLASA!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 27 apr 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 apr 2016, 00:14

Epidaurus je napisao/la:Covjek koji je kao play elitan u samo jednoj jedinoj stvari igre gledajuci poziciju (ulaz i zavrsavanje na obrucu, al to se mora priznat da je za jednog playa jedno od najboljih ikad) ne moze u isti kos sa all roung igracinama. Jednostavno ne moze. Citavu karijeru igra u savrseno slozenoj ekipi gdje je na vrhuncu karijere igrao iskljucivo jednu stranu parketa, a u odbrani bio sakriven jer je vecinom igrao s 4 odlicna defanzivca (cak i u onoj sezoni kad je najbolji bio 2012-13 gledajuci cjelokupnu nije bio najbolji igrac Spursa). Vidjeli smo ga sa Francuskom kolika je na kraju razlika izmedju njega i Paua. Dok je Tata igrao za Spance Parker je mogao samo sanjat da ih dobiju a kad Paua nije bilo onda su ih mogli uzeti.
Ne pričamo o Curryu.

Naravno da si zaboravio kad je Gobert popišao Tatu.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 00:25

Ono kad nemas sta rec pa odredjujes ko je ciji navijac :rol: :rol: :rol: :facepalm:

@Kawhi

A da izvines u cemu je to Tony iz primea osim ulaza ? Sut ? Odbrana ? Asistent ? Nista od navedenog. Ovaj Curry je ono svjetlosnim godinama bolji igrac od Parkera iz primea.

Gobbert popisao Tatu ? Ako se dobro sjecam te utakmice, a sjecam, na tom prvenstu prije svega nije igrao TP (cudne li ironije, dobili ih kad najboljeg igraca nije bilo) i u toj utakmici je Pau imao 17-8-3 uz odlican procenat iz igre. Zapravo bio je i jedini igrac Spanije na razini tu utakmicu, bas ga je GObbert popisao. Cak eto i da uzmemu da ga je popisao tu, sta je Tata onda dogodine uradio tom istom Gobbertu ? Covjek hladno pred skoro 30 hiljada Francuza odigra jednu od najboljih paritja u historiji Eurobasketa, strpa im 40 onako iz z.a.j.e.b.a.n.c.i.je. Nevjerovatno koliko podcjenjujes Paua, covjek koji je Amerima zadao ubjedljivo najvise muka u zadnjih 10 godina.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 apr 2016, 00:28

Javno se deklarises kao neko ko mrzi SA,a konstantno diskutujes o nasim igracima i ocekujes da ti neko vjeruje da je analiza objektivna?? :lol: :lol: Sam si sebi kontradiktoran. :oops: :oops: Sve je tvoje bolje,kao i sve sto tvrdis,samo su ,nekim cudom,skoro sve nagrade i titule na strani ovih "slabijih".Kakva magija u SA! :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 27 apr 2016, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 27 apr 2016, 00:29

kad gore neko spomenu barkleya naumpade mi ovo
:rol: :rol: :rol:

kakav kreten :rol: :rol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 00:32

Mrzim ekipu ko ekipu, ne igrace pojedinacno. Cak mi je Manu Ginobili jedan od najdrazih kosarkasa ikad. Moja mrznja prema SAS je vezana za jedna druga vremena i jednog covjeka zvanog Bruce Bowen kojeg se u SAS neizmjerno postuje.

Sto se tice bilo kakve rasprave prime Parker - prime Paul, 9 od 10 ljudi koji prate kosarku ce reci da je Paul dosta bolji. 1 da je Parker. Taj jedan je @Kawhi.

Sto se tice rasprave ko je veci Euro igrac Pau ili Parker, 9 od 10 ljudi ce reci da je Pau veci. Jedan da je Parker. Taj jedan je SAS navijac. Svi mi koji imamo oci smo gledali dovoljno puta i jednog i drugog i nije nam tesko procijenit da je Pau veci.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 apr 2016, 00:41

Samo cu jedno reci.Historija pamti pobjednike.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 00:45

Da, historija pamti pobjednike al to ne znaci da je nuzno prime James Worthy npr bolji igrac od Duranta npr.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 27 apr 2016, 00:49

To sto historija pamti pobjednike ne znaci apsolutno nista u individualnom poredjenju dva igraca.
Kawhi je napisao/la:Naravno da si zaboravio kad je Gobert popišao Tatu.
Jel se ti sjecas sta je Pau zadnji put uradio Gobertu? Ne znam otkud ti da nakon onakvog silovanja, Goberta uopste spominjes. Masakrirao ga za sva vremena. Valjda si zaboravio. Ili blef da ga ocrnis u korist Parkera? Nece da moze. :nene:
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 27 apr 2016, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 apr 2016, 00:49

Clutch je napisao/la:To sto historija pamti pobjednike ne znaci apsolutno nista u individualnom poredjenju dva igraca.
Kako ne znaci? Pa Epiu je to glavni argument da je Kobe bolji od LeBrona.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2016, 00:52

Greivis je napisao/la:
Clutch je napisao/la:To sto historija pamti pobjednike ne znaci apsolutno nista u individualnom poredjenju dva igraca.
Individualno poredjenje Kobea i Brona i Paula i Parkera su dvije veoma razlicite stvari, al dobro, ti jednsotavno to ne shvatas :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 apr 2016, 01:09

Epidaurus je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Individualno poredjenje Kobea i Brona i Paula i Parkera su dvije veoma razlicite stvari, al dobro, ti jednsotavno to ne shvatas :kafa:
S tobom je nemoguće raspravljati da ne udariš na nečiji intelekt.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []