Za dvije sedmice cemu najbolji QB u NFL objasniti neke stvari.Zeljovac_1921 je napisao/la:Timothy Richard "Tim" Tebow did it again6-1

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Za dvije sedmice cemu najbolji QB u NFL objasniti neke stvari.Zeljovac_1921 je napisao/la:Timothy Richard "Tim" Tebow did it again6-1
ma ovo je BB nesto testirao u odbrani, nova rjesenja trazio pa neke eksperimente radio..vidio si da je i brady izisao, i ovi starteri iz odbrane neki su zamijenjeni..a Gronkowski 2 td i onaj treci mu u rushing upisali, tako da je izjednacio rekord nfl-a po broju td jednog TE u sezoniamerosm je napisao/la:E moj Belichicku, nauci ih da ima i cetrvta cetvrtina i malo je nedostajalo da od gotovog napravimo veresiju. Pobjedom sam zadovoljan, ali razliko nisam, pa jednostavno smo ih u prve tri cetvrtine rastavili na proste faktore da bi u posljednjoj to sve prokockali.
Rodgers? Pa ne igraju oni s Pakcersima za dvije hefteamerosm je napisao/la:Za dvije sedmice cemu najbolji QB u NFL objasniti neke stvari.Zeljovac_1921 je napisao/la:Timothy Richard "Tim" Tebow did it again6-1
![]()
ma mislio je na najboljeg u historiji nfl-a, a to je ipak Tomica Brady..Zeljovac_1921 je napisao/la:Rodgers? Pa ne igraju oni s Pakcersima za dvije hefteamerosm je napisao/la:Za dvije sedmice cemu najbolji QB u NFL objasniti neke stvari.Zeljovac_1921 je napisao/la:Timothy Richard "Tim" Tebow did it again6-1
![]()
To je ipak Peyton Williams Manningrio_Ferdy88 je napisao/la: ma mislio je na najboljeg u historiji nfl-a, a to je ipak Tomica Brady..
a koliko ono ima titula(SB) manning, a koliko brady..podsjeti me malo..Zeljovac_1921 je napisao/la:To je ipak Peyton Williams Manningrio_Ferdy88 je napisao/la: ma mislio je na najboljeg u historiji nfl-a, a to je ipak Tomica Brady..
A koliko Brady ima MVP's a koliko Manning?rio_Ferdy88 je napisao/la:a koliko ono ima titula(SB) manning, a koliko brady..podsjeti me malo..Zeljovac_1921 je napisao/la:To je ipak Peyton Williams Manningrio_Ferdy88 je napisao/la: ma mislio je na najboljeg u historiji nfl-a, a to je ipak Tomica Brady..
A koliko Brady ima MVP's a koliko Manning? Podsjeti me malo[/quote]Zeljovac_1921 je napisao/la:a koliko ono ima titula(SB) manning, a koliko brady..podsjeti me malo..Zeljovac_1921 je napisao/la:To je ipak Peyton Williams Manningrio_Ferdy88 je napisao/la: ma mislio je na najboljeg u historiji nfl-a, a to je ipak Tomica Brady..
Pa poredis ih individualno i Manning vodi skoro u svemu osim u titulama.rio_Ferdy88 je napisao/la: koja mu korist od mvp ako ne osvoji sb, i ko je ono jedini bio mvp jednoglasno izabran, pa brady..
samo sto je maninng stariji godinu dana i ima 3 godine vise staza kao prvi qbZeljovac_1921 je napisao/la:Pa poredis ih individualno i Manning vodi skoro u svemu osim u titulama.rio_Ferdy88 je napisao/la: koja mu korist od mvp ako ne osvoji sb, i ko je ono jedini bio mvp jednoglasno izabran, pa brady..
Manning 1 titulu, Brady 3
4 MVP...... 2
399 TD Passes 291
4682 pass completion, 3273
54,828 passing yarda 38,371
141 pobjedu kad je starto 119
63 preko 300 yardi na tekmi u reglarnoj sezoni 40
8 preko 400 yardi na tekmi 3
Ova sezona nije ubrojena Bradiju.. Manning njega mozda i stigne u titulama, a Brady tesko da ce mu stici brojeve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.