Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

sanelmasetic
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la sanelmasetic » 17 dec 2014, 12:41

Nek je se i ovo rijesilo, Juki sve najbolje , igrat ce vec neko :-)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 17 dec 2014, 12:43

to bi onda bilo to.
podudlaj ga Jusufe.

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 17 dec 2014, 12:46

Dosta više o njemu...jbte život niko ništa ne zna, svi papci samo Juka heroj, patriota...malo morgen...Dževdo Alihpodžić na vrhuncu karijere igra u Ciboni, 1992 lagano mogao uzeti papire i igrati na Olimpijadi uzeti srebro....1993, u Zadru, jebu mu majku cijele Jazine i covjek to trpi stoicki i iste godine postiže uspjeh 8-i u Evropi....a mogao ga neko upucati...Sukob Bošnjaka i Hrvata...Moraš se opredjelit il si raja ili sii šupak i kapak...nema sredine,,,Mario Primorac igra 1993 jedino nije igrao protiv Hrvatsjke a mogao je i on po kvaliteti 1992 na Olimpijadu za susjede pa nije i da nabrajam bezbroj priimjera...senjanin Maglajlija...Šahisti 1994 osvajaju srebro na šahovskoj olimpijadi i cujte sastava Ivan Sokolov, Predrag Nikolić, Bojan Kurajica, Emir Dizdarević, Nebojša Nikolić, Rade Milovanović...mogli za koga su hjeli svi zivili vani....osim Tuzlaka Milovanovica....pominjem najekstremnije primjere jer rat je....mali milion primjera i sad dodje jedan seljacic koji je odigrao 100-ak minuta u NBA I PMETUJE....zA DRZAVU SE IGRA SRCEM, U KLUBU SE ZARADJUJE LOVA I NEMA TU FILOZOFIJE...neces...**** I KAPAK

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 dec 2014, 12:49

Savez "pobjedio". Svaka čast, izgurali ste svoje, bili u pravu. Čestitke.

Kao što sam već rekao, Nurkiću ovo nije opravdanje da ne igra za reprezentaciju, jer se ne igra za savez nego za svoju državu i narod.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 17 dec 2014, 12:53

Ko te hebe Jusufe, balavče neodgojeni. Zamisli da su ljudi koji su ginuli za ovu zemlju kada god imaju nesporazum sa nekim odlučili eto tek tako da je ne brane više do daljnjeg.
Pitanje gdje bi ti bio sada, kao i svi mi. Reprezentacija je nešto što ti ne shvatas kako bi trebao, stvar kućnog odgoja između ostalog.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 17 dec 2014, 12:53

Juka zao mi je, ali sto sam te pratio nocu pratio sam, Nadam se da ces doci pameti i promijeniti menadjera :(
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 dec 2014, 13:02

Toliko velikih igraca je proslo i on se nasao da bude pametan, a nikad ni minute nije odigrao! Ljudi u savezu ma kakvi bili, daju zadnji atom snage za reprezentaciju! Hvala na nicemu, i mrs od svetinje ! Svakako sam navikao na Kikanovica i patriotu Stipanovica :) Koji apsurd, al Boze moj :)
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 17 dec 2014, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 dec 2014, 13:02

kljucaj ovu temu kad temu nema preldzic omic navaro oleson i ostali igraci basketa zasto bi imao ovaj nafurani balavac
Samo Sarajevo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2014, 13:03

"Ko je čovjek koji dovodi u pitanje moj patriotizam, da li isti onaj koji je pomogao divu kao što je KK Bosna da se ugasi. Igrao sam i uvijek ću igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali neću za privatnu koju vode Harun Mahmutović, Igor Stojanović i Dino Konaković. Svjestan sam da će ljudi nakon ovoga tumačiti stvari kako hoće, da će biti onih koji će me pljuvati, ali s tim sam se pomirio. Nemam živaca ni volje o toj temi raspravljati", rekao je Jusuf Nurkić

-----------------------------------------------

elem, 20-godišnji Nurkić (decko koji je upisao jedva 5 minuta nastupa za A selekciju) ima slobodnog vremena da se raspravlja i bavi analizama ko je kriv za sunovarat KK Bosne, a onda da sa visine porucuje kako nece igrati za nekakvu "privatnu selekciju" koju vode Mahmutović, Stojanović i Konaković...i još na kraju nema živaca da se nateže raspravljajuci :lol: :lol: pa gdje ih prije izgubi tako mlad :mrgreen:

ne treba biti Ajnštajn pa zakljuciti kako je malog na ovakave gluposti nahuškao onaj smrad menadžer Enes...ali to više govori o samom Jusufu, nego o njegovom menadžeru...naime, i ostali reprezentativci imaju svoje menadžere pa ne dozvoljavaju da budu nahuškani kao kerovi , niti se okrecu protiv reprezentacije, niti sami sebe doživljavaju kao nekog "ko tim ljudima treba konacno stati u kraj" :rol:

i zanimljivo kako od svih igraca/reprezentativaca - samo Jusufu Nurkiću smetaju Mahmutović, Stojanović i Konaković...ne smetaju ni selektoru Dušku Ivanoviću, ni Teletoviću, ni Đedoviću, ni bilo kome - vec samo Nurkiću koji u njima nekako vidi privatnu selekciju :lol:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 dec 2014, 13:05, ukupno mijenjano 3 puta.

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 17 dec 2014, 13:03

skyisthelimit je napisao/la:Ovaj osjecaj ne bi nizasto mijenjao, jel tako Jusufe ?
slika
Kome ces sad javiti da te ne ceka, jer neces igrati.. Mozda Omicu ?
strasno kako je klinac nepismen :oops:
jos lik slusa baju :silent:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 17 dec 2014, 13:03

Bolje je igrati sa Kikanovićem i Stipanovićem koji će ginuti na parketu, nego tinejđerom koji preko noći ode iz provincije u NBA i umisli sebi svašta. Čim prvi dolari uđu u džep zaboravlja se patriotizam i ljubav prema državi koju je doskora tako ponosno isticao.
Samo naprijed Saraj'vo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 dec 2014, 13:05

Mig_Mig je napisao/la:Toliko velikih igraca je proslo i on se nasao da bude pametan, a nikad ni minute nije odigrao! Ljudi u savezu ma kakvi bili, daju zadnji atom snage za reprezentaciju! Hvala na nicemu, i mrs od svetinje ! Svakako sam navikao na Kikanovica i patriotu Stipanovica :) Koji apsurd, al Boze moj :)
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 17 dec 2014, 13:06

Samo kod nas igrac sa 19 godina moze da odlazi i dolazi, postavlja uslove, proziva i pravi cirkus. Nihad Djedovic je bio ako ne veci onda sigurno jednak talenat, Mirza je bio potencijal svoje vrste, ko je od tih momaka kad pravio neku dramu, davao kontroverzne izjave? Nek idu i on i njegov menadzer u vraziju mater, i nek se ne vracaju!!!
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 dec 2014, 13:07

Kad sam ja ljetos govorio da je mali papk bila je hajka na mene, eto sad se pokazalo da su mu pare bitnije od svega a ovamo prospa neki patriotizam, hos nes cao dovidjenja

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 dec 2014, 13:12

Nisam upratio, šta je bilo ? :roll:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 dec 2014, 13:19

Eno, skino je "intervju" sa fejsa, valjda je ocekivao podrsku :puke: uglavnom "unlike"
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 17 dec 2014, 13:23

Istina je negdje izmedju...Kako god,nimalo mi se ne svidja ovo sto radi Mahmutovic,prepucavanje preko fejsbuka u kasne sate,isto pubertetlija kakav,prozivanje i prepiranje,iskreno i ne cudi me sto se jusuf naljutio,realno i ja bi,pogotovo nakopn onog sarkazma i sukanja od strane Mahmutovica,kad kaze,Mirzi je cast da je imo priliku da igra sa takvim igracem a Ivanovicu cast da je imo sansu da ga trenira,mislim,klasicno podjebavanje.
Uglavnom,daleko od toga da ga branim,po meni su svi krivi ovdje,ali cinjenica je da cemo mi mnogo vise izgubiti nego Jusuf...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 dec 2014, 13:28

nakon ovog obračanja juke sve je jasno, njega je menager iz ko zna kojih razloga nakon under 20 prvenstva nafilovao ko zna ćime i učinit će sve da juka ne igra za nas. Meni tako stvari izgledaju, a Juka lično se sekunde ne trudi da se rješe ti nesporazumi, a dokaz su i ove izjave oko privatne reprezentacije. Pa ebo majku kakva nam je fudbalska reprezentacija bila prije 15 godina, sve go lopov u savezu i opet su dolazili igrati i hasan i barba, i kodro, i bolic i balji. a igrali si u po barcelonama i realima. Rezultate nismo imali najviše baš zbog saveza, ali ih je raja zapamtila kao ljude i da su se trudili. A Juka sa 20 godina već priča o takvim stavrima, a ako ima šta da kaže o savezu to im može prigovoriti ako ima problema sa smještajem, hranom, slobodnim danima, utakmicama, dnevnicama i tako tim logističkim stvarima, a ne neću da igram za privatnu reprezentaciju

Posro si se Juka dobro na sve nas
nema potpisa

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 dec 2014, 13:29

babuka1 je napisao/la:Istina je negdje izmedju...Kako god,nimalo mi se ne svidja ovo sto radi Mahmutovic,prepucavanje preko fejsbuka u kasne sate,isto pubertetlija kakav,prozivanje i prepiranje,iskreno i ne cudi me sto se jusuf naljutio,realno i ja bi,pogotovo nakopn onog sarkazma i sukanja od strane Mahmutovica,kad kaze,Mirzi je cast da je imo priliku da igra sa takvim igracem a Ivanovicu cast da je imo sansu da ga trenira,mislim,klasicno podjebavanje.
Uglavnom,daleko od toga da ga branim,po meni su svi krivi ovdje,ali cinjenica je da cemo mi mnogo vise izgubiti nego Jusuf...
hahaha mi vise izgubiti nego on ne budi naivan juka zvani paponjak odrastao uz bikove to je naucio od djeda sulje...da ga bogdom djed naucio da postuje svoj narod a ne bikove
Samo Sarajevo

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 dec 2014, 13:30

A evo sad sam malo pročitao. Ovakvo ponašanje za jednog momka od 20 godina nije prihvatljivo :nene: . Čovjek bi rekao prethodnih generacija teklo med i mlijeko pa svi igrali srcem, a sad kao neki problemi.

Ovakvim stvarim samo shvatam koja veličina je Mirza :bow: :bow: .

A ti jusufe ne pametuj i igraj za svoju državu, ne igraš ni za kakve Harune nego za sebe svoju zemlju i nas.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: meecko, Vaya i 13 gostiju.