Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa kad je vec odlucio da odmara igrace, sto Szczęsny ne odmori? Kakva greska.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Lopta pada u peterac, nije je niko drugi osim golmana mogao udariti, trebao je skociti na njih, svirao bi faul nad golmanom i et 
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Flopovi moj Paja.BigBigBang je napisao/la:Sta su radili retardirani Giroud i Ramsey u odbrani golman ostao nezasticen u petercu nevjerovatno....
Sta je ovde golman kriv?
Djaba Giroudu svi golovi kad frajer sljedeci napad sve usere.
1946
-
BigBigBang
- Kontakt:
Najlakse po golmanu udariti a 3 igraca Arsenala na toj lopti i nijedan nije ni skocio nakon kornera
i golman kriv...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kako sta je kriv,pa mora pokupiti loptu koja ide na pet metara,nakve Cech nosom boksuje..
možel mi kako moderator zabranit da gledam ovaj forum? Ne mogu više da čitam šta ljudi pišu
Vođa zna.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
ne znam, lopta je imala čudnu putanju, mislim da opet najvecu krivicu za gol snosi golman, da je skocio na njih ko fol da je boksuje svirao bi mu faul sigurno 
Szczęsny je kriv, njegov gol. Lopta u peterac je golmanova lopta!
(on je profulio loptu, boksuje ispod)
(on je profulio loptu, boksuje ispod)
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mozda zato sto igraci Chelseaja zagrade protivnicke igrace pa ovi ne mogu doci do lopte u petercu, korner se izvodi nijedan igrac ni da skoci da zasmeta i golman kriv, a petarac je siroko podrucije ne znas gdje ce lopta pasti golman to ne moze sam pokriti.chily-rz je napisao/la:Kako sta je kriv,pa mora pokupiti loptu koja ide na pet metara,nakve Cech nosom boksuje..
Sczeczny je fulao loptu jer je neko od igraca Arsenala ispred njega morao da pokupi loptu a oni nisu ni skocili, pratite malo igru.Sta vi gledate ba? 3 igraca Arsenala ni ne pokusavaju da skoce i vi golmana krivite, pa za sta sluze odbrambeni u petercu?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 26 jan 2013, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
strašni Abou Diaby
ne brigaj te, dobijamo ovo
ne brigaj te, dobijamo ovo
A kad je to on nesto pokupio ? Nikad,niti ce pokupit,i da sta je on boksovao u ovoj situaciji to samo on zna..Snosi krivicu i odbrana ali daleko od toga da dobar broj golmana nebi ovo s lakocom izbacilo iz kaznenog..BigBigBang je napisao/la: Mozda zato sto igraci Chelseaja zagrade protivnicke igrace pa ovi ne mogu doci do lopte u petercu, korner se izvodi nijedan igrac ni da skoci da zasmeta i golman kriv, a petarac je siroko podrucije ne znas gdje ce lopta pasti golman to ne moze sam pokriti.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma ja nikad on loptu nije pokupio, boksovao je nisku loptu i zato je fulio a kako je mgouce da niska lopta dodje do golmana? Pitaj odbrambene....
Golman je isao da izboksuje loptu u petercu i vise nego ocigledno je profulio. Znaci njegov gol.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jeste kada gledas povrsno i na prvi pogled ali kad malo sire pogledas na stvar, zasto je promasio loptu? jer je niska, kako je niska lopta pala tu gdje je pala i ko je kriv za to? 3 odbrambena igraca. To su krivci za gol.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 26 jan 2013, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Diaby, Santos očajni. Rosicky ništa napravio dobrog nije, jeste povukao onu kontru, ali passovi su mu katastrofa bili. Onda Oxlade, nigdje ga, on bi morao mljeti ovakve protivnike tako da me to zabrinjava. Wilshere - Cazorla - Gibbs u drugom poluvremenu i udarimo ih po picki !
Wenger jebla te odbrana KUPI igrače **** ti oni sve ( pišem nelogično jer sam iznerviran )
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
dok je utakmica i ako arsenal eventualno u istoj gubi, dođeš ovdje i oplaces kakvih merhuma ima 
gledamo tvog idola diabya, ko ne bi plakoCLASSisPERMANENT je napisao/la:dok je utakmica i ako arsenal eventualno u istoj gubi, dođeš ovdje i oplaces kakvih merhuma ima
Vođa zna.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
ma vidio si kako sam napisao 'abou diabynedim1993 je napisao/la:gledamo tvog idola diabya, ko ne bi plakoCLASSisPERMANENT je napisao/la:dok je utakmica i ako arsenal eventualno u istoj gubi, dođeš ovdje i oplaces kakvih merhuma ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.