markovic ce se ustalit sem ako gancev ne explodira ili stanic zaboravi trcat prema naprijed i sevat pomalo,sad da ce mjesto radovanovica sumnjam on svaku tekmu korektno odradi,ne vjerujem da ga je osim za klupe doveo pa mislim da bi mogo lazu poslat na klupu bar na domacim tekmama a lazo ce vjerovatno na gostovanjima bit u prvoj postavinikad_izvini je napisao/la:Nestade junuz u vidu lastinog repa. Kakav mozak, kakav intelekt, kakva pismenost i elokvencija![]()
Nego, kada smo apsolvirali jednoćelijski organizam da se pozabavimo malo Željom i mogućim rokadama u ekipi.
Ima par dilema što se mene tiče.
S tim da je Bogičević siguran, ko će biti drugi štoper, Mešić ili Kerla. Bez obzira na sve, Kerla mi se čini kao bolji izbor. Sigurniji je. Mešić je malo ispao iz forme, tako mi se čini.
Da li će se Marković ustaliti u ekipi, jesmo li riješili desnog beka. Vezni red sa Svrakom i Ćulum se ne čini loš, mada i Ćulum zna kiksati. Sumnjam da će Kolobov uskoro dobiti šansu. Tek u drugom dijelu prvenstva, nakon priprema možda bude u opciji. Savić mi se čini (pre)spor za našu igru.
Također, gdje će igrati E. Čolić kada bude spreman. Hoće li mijenjati Višću, Bešliju, Lazara. Sumnjam da će izbaciti iz ekipe Višću i Bešliju. Možda bude lijevi bek.
Puno je dilema
@bluesky de ne smaraj ovdje sa tim,koga to briga