FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Batka spominjem zato sto je jedan deckic iznad dali slucajno ili namjerno doveo u kontekst radovana i FKS, i da bi shvatio kakvi su monstrum igrali prijateljske utakmice sa tim tvojim timom prije par desetina godina. Djilda i ostali koji su i meni ghuzicu sacuvali nemaju veze sa ovom pricom, nacionalista nisam ali mrzim kad se vi kao bivsi utranacionalisti i komunisti i sad partijski podobni prodajete kao neke ljepotice, jos ste izmislili i podoban termin RADNICKI KLUB!!!!!! Sta to uopste znaci?????
one isjecke iz novina jesuli i njih pisale ustasejunuz23 je napisao/la:Batka spominjem zato sto je jedan deckic iznad dali slucajno ili namjerno doveo u kontekst radovana i FKS, i da bi shvatio kakvi su monstrum igrali prijateljske utakmice sa tim tvojim timom prije par desetina godina. Djilda i ostali koji su i meni ghuzicu sacuvali nemaju veze sa ovom pricom, nacionalista nisam ali mrzim kad se vi kao bivsi utranacionalisti i komunisti i sad partijski podobni prodajete kao neke ljepotice, jos ste izmislili i podoban termin RADNICKI KLUB!!!!!! Sta to uopste znaci?????
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
da nije drekavac moj junuze da nije drekavac **** mu ja maternick je napisao/la:one isjecke iz novina jesuli i njih pisale ustasejunuz23 je napisao/la:Batka spominjem zato sto je jedan deckic iznad dali slucajno ili namjerno doveo u kontekst radovana i FKS, i da bi shvatio kakvi su monstrum igrali prijateljske utakmice sa tim tvojim timom prije par desetina godina. Djilda i ostali koji su i meni ghuzicu sacuvali nemaju veze sa ovom pricom, nacionalista nisam ali mrzim kad se vi kao bivsi utranacionalisti i komunisti i sad partijski podobni prodajete kao neke ljepotice, jos ste izmislili i podoban termin RADNICKI KLUB!!!!!! Sta to uopste znaci?????
VOLIM TE ŽELJO
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Mi komunisti?junuz23 je napisao/la:Batka spominjem zato sto je jedan deckic iznad dali slucajno ili namjerno doveo u kontekst radovana i FKS, i da bi shvatio kakvi su monstrum igrali prijateljske utakmice sa tim tvojim timom prije par desetina godina. Djilda i ostali koji su i meni ghuzicu sacuvali nemaju veze sa ovom pricom, nacionalista nisam ali mrzim kad se vi kao bivsi utranacionalisti i komunisti i sad partijski podobni prodajete kao neke ljepotice, jos ste izmislili i podoban termin RADNICKI KLUB!!!!!! Sta to uopste znaci?????

Zna se koga je komunizam osnovao, koga je gurao i sta se sve desavalo, pa kad su crveni ispali iz furke, Sda vam je bila nova suradnja.
A sta znaci radnicki klub? Pa radom i trudom stvorili sve sto imamo, bez podrske crvenih i Jusufa Pusine

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kažu da su, kao što junuz kaže "ČAMCOVI"nick je napisao/la:one isjecke iz novina jesuli i njih pisale ustasejunuz23 je napisao/la:Batka spominjem zato sto je jedan deckic iznad dali slucajno ili namjerno doveo u kontekst radovana i FKS, i da bi shvatio kakvi su monstrum igrali prijateljske utakmice sa tim tvojim timom prije par desetina godina. Djilda i ostali koji su i meni ghuzicu sacuvali nemaju veze sa ovom pricom, nacionalista nisam ali mrzim kad se vi kao bivsi utranacionalisti i komunisti i sad partijski podobni prodajete kao neke ljepotice, jos ste izmislili i podoban termin RADNICKI KLUB!!!!!! Sta to uopste znaci?????

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nemos hin skenirat ljepu se za haparat 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nestade junuz u vidu lastinog repa. Kakav mozak, kakav intelekt, kakva pismenost i elokvencija
Nego, kada smo apsolvirali jednoćelijski organizam da se pozabavimo malo Željom i mogućim rokadama u ekipi.
Ima par dilema što se mene tiče.
S tim da je Bogičević siguran, ko će biti drugi štoper, Mešić ili Kerla. Bez obzira na sve, Kerla mi se čini kao bolji izbor. Sigurniji je. Mešić je malo ispao iz forme, tako mi se čini.
Da li će se Marković ustaliti u ekipi, jesmo li riješili desnog beka. Vezni red sa Svrakom i Ćulum se ne čini loš, mada i Ćulum zna kiksati. Sumnjam da će Kolobov uskoro dobiti šansu. Tek u drugom dijelu prvenstva, nakon priprema možda bude u opciji. Savić mi se čini (pre)spor za našu igru.
Također, gdje će igrati E. Čolić kada bude spreman. Hoće li mijenjati Višću, Bešliju, Lazara. Sumnjam da će izbaciti iz ekipe Višću i Bešliju. Možda bude lijevi bek.
Puno je dilema

Nego, kada smo apsolvirali jednoćelijski organizam da se pozabavimo malo Željom i mogućim rokadama u ekipi.
S tim da je Bogičević siguran, ko će biti drugi štoper, Mešić ili Kerla. Bez obzira na sve, Kerla mi se čini kao bolji izbor. Sigurniji je. Mešić je malo ispao iz forme, tako mi se čini.
Da li će se Marković ustaliti u ekipi, jesmo li riješili desnog beka. Vezni red sa Svrakom i Ćulum se ne čini loš, mada i Ćulum zna kiksati. Sumnjam da će Kolobov uskoro dobiti šansu. Tek u drugom dijelu prvenstva, nakon priprema možda bude u opciji. Savić mi se čini (pre)spor za našu igru.
Također, gdje će igrati E. Čolić kada bude spreman. Hoće li mijenjati Višću, Bešliju, Lazara. Sumnjam da će izbaciti iz ekipe Višću i Bešliju. Možda bude lijevi bek.
Puno je dilema

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Kao sto neki napisa grebes klub koji nema crnobijelih slika....Lakse bi im bilo da se porede sa olimpikom nisu puno stariji od njega.
E ljudi ukucajte u google zijad blekic prvi link OTKRIVAMO: KO JE ZIJAD BLEKIĆ:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
markovic ce se ustalit sem ako gancev ne explodira ili stanic zaboravi trcat prema naprijed i sevat pomalo,sad da ce mjesto radovanovica sumnjam on svaku tekmu korektno odradi,ne vjerujem da ga je osim za klupe doveo pa mislim da bi mogo lazu poslat na klupu bar na domacim tekmama a lazo ce vjerovatno na gostovanjima bit u prvoj postavinikad_izvini je napisao/la:Nestade junuz u vidu lastinog repa. Kakav mozak, kakav intelekt, kakva pismenost i elokvencija![]()
Puno je dilema

@bluesky de ne smaraj ovdje sa tim,koga to briga
- zlaya_tm87
- Kontakt:
joj znao sam da ovaj refresha svakih 10 sekundi da vidi je l' neko nesto napisao protiv blekica, sad ces ih samo jos vise navuci na temu moj blue sky...
sto se tice ekipe, svidja mi se sto haman niko ne zna 100% da ce zaigrati medju prvih 11 (osim laze
), znaci moraju svi pruzati svoj maximum inace brko salje na zagrijavanje klupe
samo da zeba hoce nastaviti pruzati onakve igre kao protiv leotara. oni sprintevi su bili cudesni... vidi se da je nabacio kondicije. strah me pomisliti sta ce raditi kad prodje one pripreme pred proljece 

sto se tice ekipe, svidja mi se sto haman niko ne zna 100% da ce zaigrati medju prvih 11 (osim laze

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Gančev je doveden kao rezervni štoper, na pripremama je igrao kao štoper, samo je protiv Hapoela bio desni bek. Loš je ofanzivno, čisto sumnjam da se može izboriti za mjesto na desnom beku.nick je napisao/la:markovic ce se ustalit sem ako gancev ne explodira ili stanic zaboravi trcat prema naprijed i sevat pomalo,sad da ce mjesto radovanovica sumnjam on svaku tekmu korektno odradi,ne vjerujem da ga je osim za klupe doveo pa mislim da bi mogo lazu poslat na klupu bar na domacim tekmama a lazo ce vjerovatno na gostovanjima bit u prvoj postavinikad_izvini je napisao/la:Nestade junuz u vidu lastinog repa. Kakav mozak, kakav intelekt, kakva pismenost i elokvencija![]()
Puno je dilema
Stanić je veznjak, krilo, mnogo bolje partije pruža na toj poziciji, po meni, on je odlična zamjena za Bešliju. Brz, dobar sa loptom.
Meni je nekako logičnije da Lazar igra u domaćim utakmicama a Čolić na gostovanjima. Na Grbavici 90% ekipa igra bunker i klasični sidraš pomaže u takvim situacijama. Na domaćem terenu sve ekipe ipak igraju otvorenije, tu nam treba brz igrač u napadu koji zna proći čovjeka 1 na 1

Sa Zebom koji dijeli lopte i Višćom, Mirsom i Čolićem, imali bi munjevitu kontru.
Amare, nadam se da ovo čitaš

sve stoji ali kontam da ce na grbavicii igrat sa 2 spica,colic i jos jedan a na gostovanju vise ici na kontre a to je ona seljacka seha pogodi lazara ovaj je baci na krilo pa sta bude,nesto ne vidim colica ko nekog ko ce se gurat udarat sa 2-3 igraca za svaku loptu 

- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne znam zašto ali mi Lazar i kontre ne idu u istoj rečenici
Možda Amar( u šta čisto sumnjam al eto malo razglabam)
izbaci jednog zadnjeg veznog iz ekipe a ubaci Čolića
Nešto slično ovome:
--------Bešlija---------------Višća
---------------Zeba---------
-----------------------Čolić----------
---------Popović--------

Nešto slično ovome:
--------Bešlija---------------Višća
---------------Zeba---------
-----------------------Čolić----------
---------Popović--------

-------svi--------
-----popovic-----
visca--------beslija
ev ovako
-----popovic-----
visca--------beslija
ev ovako

po novinama je pisalo da je colic nesto ko jahic moze sve pokrivat.. A gancev je u ex klubu igrao desnog beka neko je stavljao klip ovdje bas dobro odigrao ja mu se obradovao kad je dosao tek....
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
e moj crni junuze dobro si ti negdje na mrve stao... cccc..... 

Colic moze igrati komplet desnu stranu.nermin_TM je napisao/la:po novinama je pisalo da je colic nesto ko jahic moze sve pokrivat.. A gancev je u ex klubu igrao desnog beka neko je stavljao klip ovdje bas dobro odigrao ja mu se obradovao kad je dosao tek....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ne možemo mi u gostima nikako igrati bez dva zadnja vezna.
Ne mozemo ni kuci.elSaik je napisao/la:Ne možemo mi u gostima nikako igrati bez dva zadnja vezna.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], zeljovolimte i 46 gostiju.