RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mostarac1971
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 16:28

Benko je napisao/la:Dodjete na kosevo jedete travu, grizete, ginete...
Dodjete na grbavicu isto ko na malonogometni turnir .... lagano... bez volje i zelje da igrate...
navijacki vas gotivim pravo ali su vam igraci pice 1/1 :)
naguzite se siroko, naguzite se zrinjskom i na kraju se naguzite i na grbavici....
Potpis! :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 okt 2014, 16:29

bordobijeli je napisao/la:
Dodjete na grbavicu isto ko na malonogometni turnir .... lagano... bez volje i zelje da igrate...
naguzite se siroko, naguzite se zrinjskom i na kraju se naguzite i na grbavici....
benko bezz ti je prica :!:
nazalost istinu govori

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 19 okt 2014, 16:30

Odu na Kosevu ko oni zaebani mazlumi a na izlet u Siroki.
Ovdje se nezna ko je gori jao tuge :zzz:
Jos su gori ovi sto padaju na fore uprave I Nedima ono mi u evropu bla bla
Velez I evropa nemogu u istu recenicu a neka se ljuti ko hoce.
Sitne duse I masetari u upravi I ekipi, neka ima kakva plata I da neispadnemo ostalo sve premija.
Ovo ti je razmisljanje ljudi i na terenu i u upravi.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 okt 2014, 16:32

Jao ovi kostolomaca i svoje lome.Ma tesko cemo mi do gola.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 19 okt 2014, 16:32

ja ovo vise ni ne mogu gledati ....hem su ko na ekskurziji hem nam od 11 pozicija na terenu fale tri ...spic , play i golman koji je rupetina ko vezuv

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 19 okt 2014, 16:34

barem da vidim ovog barisica ...........

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 okt 2014, 16:35

aS_Roma je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
benko bezz ti je prica :!:
nazalost istinu govori
nije istina velez je prošle godine zelji uzeo titulu u vrapcicima i ovu utakmicu igraju solidno nije nama niko kriv sto zeljo zabije iz dvije poluprilike gol a mi na kosevu nismo mogli zabiti iz 10 šansi.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 19 okt 2014, 16:37

emil02in je napisao/la:Jao ovi kostolomaca i svoje lome.Ma tesko cemo mi do gola.
Mah, to semože nazvati i borbenošću........pa mi nismo prekršaja da valja napravili

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 16:42

Slabo je ovo moji Rodjeni .... Tananna :bih: :facepalm:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 19 okt 2014, 16:46

Pa ljudi se bore neznam sta hoces. Ako nemas dovoljno kvaliteta onda moras nadoknadit sa borbenoscu a u tom zaru normalno da ces igrati grublje.
Sta bi trebali onako po dva faula cijelu utakmicu i pustit da se usetaju u sesnest.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 19 okt 2014, 16:51

Ko mi objasni sta je uloga Haurdica u danasnjoj utakmici bila i njegovu igru, dat cu mu sta god hoce. Kakav je ovo igrac molim vas ?

Blagojevic opet jedno naklanjanje, zna frajer lopte igrati, nema s kim

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 okt 2014, 16:55

Strateg zadovoljan po izjavi , prije ce ovo biti borba za opstanak nego za evropu !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 okt 2014, 16:55

Mi nismo sposobni dati hebeni gol,bolan zelji danas nije trebo golman nikako.Nabijem na **** onog ko je doveo Haurdica,bolan mi smo nula od ekipe.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 19 okt 2014, 17:06

Malo je reci razocaran, ovo je uzas od ekipe i trenera. Ovakvom Zelji oni nisu uspjeli opucati na gol. Nazalost mi smo dostigli vrhunac i sada slijedi pad.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 19 okt 2014, 17:07

Nevjerovatno je koliko smo loši. :sick:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 okt 2014, 17:12

kome od ovih danas sto su igrali ne dati papire?
i onda hoce da ga neko gleda kod kuce,ma to sve treba poslati u Grude da igraju. :twisted:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 okt 2014, 17:27

Utakmica prava prvenstvena :rol:

sebicna00djavolica
Kontakt:

Post Postao/la sebicna00djavolica » 19 okt 2014, 17:29

...
Zadnja izmjena: sebicna00djavolica, dana/u 01 nov 2018, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 okt 2014, 17:32

Bola nista mi nema gore viditi,gube 1:0 a oni se ko p i c ke ponasaju,nezainteresovano igraju,konstantno vracaju loptu nazad,bez zestine i ostrine,bez presinga,rog te nejebo ja bi ih postreljo odmah sad,prvo trenera pa sve redom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .Nema veze sto su izgubili,nego igra i zelja je uspod svih nivoa,ne zele u duele ulaziti,daju loptu bezveze cim ide neko od Zeljinih igraca na njih,jao katastrofa.Ovakav los Zeljo danas je bio ne samo zrel za poraza nego i da im nakantas nekoliko golova.Jos debilnija izjava trenera na kraju utakmice,yebo ga Popovic i kad ga je dovo ne zna ustopati loptu a glumi nekog centarfora :evil:

Zeljo nas nije dobio sto je bolji nego nasa igra je bila katastrofalna bez ideje agresivnosti,zelje,ostrine i nekog truda.Nemojte mi pisati hvalospjeve o Blagojevicu kad ni on nista nije uradi(dao je slovom i brojem jedan koristan pas da valja ostalo ili vraco nazad ili izgubio loptu ili pogrijesio u dodavanju)Po meni Asim i Zolj donekle prolazna ocjena(ali kriv je za gol sto nije bolje reagovao).Yebote isto ko da sam gledo utakmicu mjesnih zajednica,ne znaju osnovne stvari,ustopati loptu,dodati u 5 metara,odigrati dupli pas ,kakvi su to igraci,pokakim se na takve igrace i trenera koji ih brani :crazy:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 okt 2014, 17:33

sebicna00djavolica je napisao/la:Ja vas, ljudi, uopšte ne razumem... Kada su vezivali pobede i igrali nerešeno, onda ste svi cvrkutali od sreće i sve vam je bilo potaman. Čim su prvu utakmicu izgubili, bacili ste na njih drvlje i kamenje.

Vređate svoje igrače sa tribina, dovikujete im svašta, pljujete ih na forumu... Mislim da to stvarno nije u redu i ne znam kako vas nije sramota. Ako volite svoj klub, ako navijate za njega, onda treba da stojite uz njega i u dobru i u zlu.

U stanju ste da na forumu komentarišete da li je neko pogrešio u igri i kako bi to trebalo uraditi. Lako je to iz fotelje, Kad ste takvi znalci i profesionalci idite vi pa igrajte, pa nemojte nikad da pogrešite i svaku utakmicu pobedite i svi će biti srećni.

Ne znam kako vas samo nije blam da se pojavite na tribinama posle svih uvreda koje ste im dovikivali, a posle svih njihovih izjava za novine, o tome kako im je publika 12. igrač i koliko im znači vaša podrška. Razmislite malo o tome...
Seka šta ne razumiješ, kada pobjeđuju onda je sve veselo i svi cvrkuću, a kada igraju ko hendikepirani onda ih se pljuje. Sasvim logično.

Računaj da je nama Velež u životu donio uglavnom samo frustracije, pa je zbog toga i vrijeđanje nakon lošijih rezultata intenzivnije. :mrgreen:

Nego, nemoj se ti puno sekirati, reci koji je tvoj na terenu, pa ćemo njega manje pljuvati :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.