Bola nista mi nema gore viditi,gube 1:0 a oni se ko p i c ke ponasaju,nezainteresovano igraju,konstantno vracaju loptu nazad,bez zestine i ostrine,bez presinga,rog te nejebo ja bi ih postreljo odmah sad,prvo trenera pa sve redom

.Nema veze sto su izgubili,nego igra i zelja je uspod svih nivoa,ne zele u duele ulaziti,daju loptu bezveze cim ide neko od Zeljinih igraca na njih,jao katastrofa.Ovakav los Zeljo danas je bio ne samo zrel za poraza nego i da im nakantas nekoliko golova.Jos debilnija izjava trenera na kraju utakmice,yebo ga Popovic i kad ga je dovo ne zna ustopati loptu a glumi nekog centarfora
Zeljo nas nije dobio sto je bolji nego nasa igra je bila katastrofalna bez ideje agresivnosti,zelje,ostrine i nekog truda.Nemojte mi pisati hvalospjeve o Blagojevicu kad ni on nista nije uradi(dao je slovom i brojem jedan koristan pas da valja ostalo ili vraco nazad ili izgubio loptu ili pogrijesio u dodavanju)Po meni Asim i Zolj donekle prolazna ocjena(ali kriv je za gol sto nije bolje reagovao).Yebote isto ko da sam gledo utakmicu mjesnih zajednica,ne znaju osnovne stvari,ustopati loptu,dodati u 5 metara,odigrati dupli pas ,kakvi su to igraci,pokakim se na takve igrace i trenera koji ih brani
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA