La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- luckystrike
- Kontakt:
Re: La Liga
Kako su podjednako dosadni a istovremeno jedan od tri kontakta u 16 je trebao biti penal
?
Subjektivni dojam.luckystrike je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:48Kako su podjednako dosadni a istovremeno jedan od tri kontakta u 16 je trebao biti penal?
Nisam ljubitelj modernog fudbala.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kloc Ancelotti ostaje kloc.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Daj Var ponovo

Depay
zasluzio je Ancelotti ovo jer je mrtvi ziheras.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mrzim Real i sve što predstavljaju, ali danas su solidno oštećeni
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
E nek si ga primio smece ziherasko, je.ba li ti Modric i Ceballos majku raspalu
- luckystrike
- Kontakt:
Po mom mišljenju nije Atletiko ničim zaslužio bod, al' s obzirom da je Real bez pola prvotimaca odnosno 3 standardna defanzivca, elhamdulillah.
Bravo Atleti. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Carlo Carlo, toliko iskustvo i ovako ispusit pobjedu ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Atleti brutalno pokraden, crveni karton za Nacha i ovo bi otislo na 1:3.
Fekalija nastavlja krasti po uzoru na banjalucki Borac i opet se ne mogu odvojiti. Sramotna sezona.
Fekalija nastavlja krasti po uzoru na banjalucki Borac i opet se ne mogu odvojiti. Sramotna sezona.
Razumijem da jadan sudac pod pritiskom ne smije da dosudi ni jedan penal za Real,ali do zadnjih 10 minuta imao si kontrolu meca i mrtvac uvodi mrtvace sa klupe,samo cekas kad ce go primiti 
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 04 feb 2024, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Atletico nerjesiva enigma za Real ovu sezonu. Mislim da će se sresti u LP u narednoj fazi ako prodju.
Bez komplet zadnje linije i Cuamenia, žal ostaje, ali sa obzirom sa čim se raspolaže odlično se gura.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Izvadi Diaza koji je najbolji bio, ostavi Rodryga koji nije postojao na terenu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Retard iz Srebrenika dostize nove visine
udarit ce te herzika koliko se brines o rejalu
sto i ne bi bilo tako lose ako uzmemo u obzir da si magarac
Bezveze vam je ta prica o Carlu. Covjek perfektno vodi ovu sezonu u Primeri. Ona njegova klasicna ziheraska italijanstina, al to ocito daje rezultate u trenutnoj ligi.
Da je Rodrygo zabio onaj zicer za 2-0 (sto je morao), druga bi se prica sad pricala
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma ne znam šta ovo sve treba i Modriću i Realu.
Čovjek je, uz sve svoje nadljudske osobine, **** penzioner. Umjesto da je prošle godine ko Messi otišao negdje u MLS ili kod Arapa, ovdje si dozvoljava da ga se ponižava i da ga balavci pretrčavaju. Gotovo je brate dragi, pomiri se s tim.
Čovjek je, uz sve svoje nadljudske osobine, **** penzioner. Umjesto da je prošle godine ko Messi otišao negdje u MLS ili kod Arapa, ovdje si dozvoljava da ga se ponižava i da ga balavci pretrčavaju. Gotovo je brate dragi, pomiri se s tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.