Dakle tvoj klub a misliš da ce Arežina ispasti iz rotacijeRokoko87 je napisao/la: Nemoj mi Boga ti ti pametovati o mome klubu, Ćurjurić je za njega Messi, još ako se Ramović vrati kao prije povrede, pitanje je hoće li uopće i biti u rotaciji...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dakle tvoj klub a misliš da ce Arežina ispasti iz rotacijeRokoko87 je napisao/la: Nemoj mi Boga ti ti pametovati o mome klubu, Ćurjurić je za njega Messi, još ako se Ramović vrati kao prije povrede, pitanje je hoće li uopće i biti u rotaciji...
On ima i državljanstvo Makedonije, ako ne za nas onda sigurno da posjeduje kvalitet za njih, čudi me da ga već nisu uzeli, jedino ako želi da igra samo za BiH, kao što je i igrao za omladinske kategorije.Opasnosti u momčadi Osijeka?
"Henty je igrač koji je u najboljoj formi, i Marić je dostigao visok nivo forme, potom Hajradinović, pa Bočkaj koji ima sjajne prekide... U ofenzivni su jedna vrlo opasna momčad, ali imamo dovoljno snage i energije da im se suprotstavimo."
It gets even betterZukanovic je napisao/la:"krade"
Za susret s Osijekom vjerojatno će zbog ozljeda izostati Gojak i Budimir te Majer, koji će biti spreman nakon reprezentativne stanke za mjesec dana – ustvrdio je Bjelica.
frajeru 22 godine, ne znam po kojem osnovu on moze igrati za U21.Moggi je napisao/la:Aldin Turkeš ce igrati za nas, Vinko pokrenuo
vidim druga liga švicarske, ima li nekog potencijala? ili klub gdje igra govori sam po sebi
Igraci rođeni 96 godine i mlađi mogu igrati za u21 reprezentacijuTMovac je napisao/la:frajeru 22 godine, ne znam po kojem osnovu on moze igrati za U21.Moggi je napisao/la:Aldin Turkeš ce igrati za nas, Vinko pokrenuo
vidim druga liga švicarske, ima li nekog potencijala? ili klub gdje igra govori sam po sebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.