Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
mirza je ODLIČAN.Sa ovim jj i jackom, nemoze se
Nemzoe nista da pogodi ljudi ,ovo nije dobro za ZIVCE I ZA SRCE.Neaj boze kad bude u avazu jedan crko dok je gledo kako Mirza masi za tri cccccc
Ma nema konstantu u igri nikako da poveže par tekmi dobro, nego igra toplo-hladno valjda je tako godinama jednu prekuca dvije zezne i sve tako, jako loše večeras._dreamer_ je napisao/la:Ja ne znam sta se s njegovim sutem desava

Ipak ga je ostavio

- plavipatriota
- Kontakt:
treba otić odavde, u ovoj ekipi onaj koji prvi dobije loptu nakon centra doda samo ako ga četvorica napadnu..
pa i playmaker im je jedan od najsebičnijih u ekipi..
da ne pričamo o joe johnsonu
jednostavno, nema onog kolektivnog duha koji diže samopouzdanje, uvijek se ističu samo ovi egoisti koje boli qrac za rezultat, bitno je da nabiju sebi statistiku..
mislim da je johnson jedan od najvećih kompleksaša, očito je želio postati najveća zvijezda..
pa i playmaker im je jedan od najsebičnijih u ekipi..
da ne pričamo o joe johnsonu

jednostavno, nema onog kolektivnog duha koji diže samopouzdanje, uvijek se ističu samo ovi egoisti koje boli qrac za rezultat, bitno je da nabiju sebi statistiku..
mislim da je johnson jedan od najvećih kompleksaša, očito je želio postati najveća zvijezda..
Igraju dva J.J. ostali vecinom statiraju, Mirza i kad dobije neku loptu promasi nece ga veceras jbg.
Ocito u glavi nije sve Ok , mozda razmislja o trejdu i novoj ekipi koce mu znati
Ocito u glavi nije sve Ok , mozda razmislja o trejdu i novoj ekipi koce mu znati

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Juka ulazi

Pa yebem ti mamu sudija tamam izadje Juka na Mirzu
-
- Kontakt:
grrrrrrrrr
Pa ybt ja za vasim linkovima kasnim 5 minuta 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Igraju dva J.J. ostali vecinom statiraju, Mirza i kad dobije neku loptu promasi nece ga veceras jbg.
Pa kako če biti u glavi OK, pokraj vakvog trenera i suigrača.
"Na jednu legneš, drugom se pokriješ" styleemir79 je napisao/la:Kolike dude ova ima, kao da je na Romaniji disala

To je zbog ove voditeljiceemir79 je napisao/la:Pa ybt ja za vasim linkovima kasnim 5 minuta

mirzatele je napisao/la:Pa yebem ti mamu sudija tamam izadje Juka na Mirzu

- plavipatriota
- Kontakt:
nije to ništa koliko godina zaostaješ u razmišljanjima o nekim stvarima..emir79 je napisao/la:Pa ybt ja za vasim linkovima kasnim 5 minuta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ne pogodit' i gotovo
Steta za one trice promasene.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj petorke, sta on misli s ovim postic...Plamli glavni napadac..Mirzi i Bojanu samopouzdanje nula, vise i ne gledaju kos ako bas ne moraju... Anderson bunar ne moze pogoditi i ovaj Moris nikakav faktor
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Janez@ ohani brate ne mogu do posta doci od tebe
, do juce sam imao 100 komentara vise od tebe

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

@LloriS
Evo neću više

Pa pišem samo po ove dvije teme i malo po kladari.