La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ma ne znam šta ovo sve treba i Modriću i Realu.
Čovjek je, uz sve svoje nadljudske osobine, **** penzioner. Umjesto da je prošle godine ko Messi otišao negdje u MLS ili kod Arapa, ovdje si dozvoljava da ga se ponižava i da ga balavci pretrčavaju. Gotovo je brate dragi, pomiri se s tim.
Čovjek je, uz sve svoje nadljudske osobine, **** penzioner. Umjesto da je prošle godine ko Messi otišao negdje u MLS ili kod Arapa, ovdje si dozvoljava da ga se ponižava i da ga balavci pretrčavaju. Gotovo je brate dragi, pomiri se s tim.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A fakat, lik ce uzeti titulu i u LP opet dogurati daleko, mozda cak i to uzeti i opet tolike kritike
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I ja sam se ibretio. Ali citava postavka igre drugo poluvrijeme, meljanje lopte i cekanja kraja.
Ovo da su uzeli i eventualno sledecu imali bi titulu u krilu. Ovako opet trka.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Stvar je u izmjenama.Ne mozes ovako sakatiti ekipu protiv Atletica.Pa nije Granada mrtva s druge strane.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa navijaci spanskih klubova, najnezahvalnija bagra na forumurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:02A fakat, lik ce uzeti titulu i u LP opet dogurati daleko, mozda cak i to uzeti i opet tolike kritike![]()
Da vidis sta se pisalo o Xaviju na temi Barce, totalno pljuvanje ko da se radi od Seneru Bajramovicu - a covjek lani donio titulu niotkud
Nikad ne treba podcijeniti Carlovu sposobnost da ispusi ligu. Nije slucajno osvojio samo 5 liga u karijeri, a vodio je neke od najjacih timova ikad.
Lani je bilo lani, **** ga
I prosle sezone je bio teski overachiever, zasluzena titula al ne onako dominantno kao sto je bilo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nacho je teški levat ove sezone.
Valjda mu godilo onako kad udje svaku petu utakmicu odigrati, dok ovako kad je haman pa glavni **** teška.
Haj ono nad Vaskezom i nije bio penal, ali ono držanje Bellinghama je teška penalčina.
Brahim ubjedljivo najbolji igrač, i Carlo ga vadi dok ostavlja mrljavca Rodryga.
Haj ono nad Vaskezom i nije bio penal, ali ono držanje Bellinghama je teška penalčina.
Brahim ubjedljivo najbolji igrač, i Carlo ga vadi dok ostavlja mrljavca Rodryga.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Dokaz da ti u današnje vrijeme treba jedna superzvijezda (Bellingham) i 5 trkaćih kokoški da prave dar mar iz tranzicije i to ti je to.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:02A fakat, lik ce uzeti titulu i u LP opet dogurati daleko, mozda cak i to uzeti i opet tolike kritike![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Xavi bi i ove sezone bio na prvom mjestu, da je liga regularna.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Pa Barca je ove sezone osakacena povredama, konstantno ih yebu povrede igraca, plus i igranje na onom qrcevom stadionu, plus besparica u klubu, nisu ga ispostovali sa nekim pojacanjima koje je trazio, plus i sudije u par utakmica i svasta nesto se nakupilo protiv njega.
Al dobro, jest podbacio, da ga ne branim sad - zato i ide na kraju sezone
Dobar bod za Atletico. Šteta za Griezmanov pokušaj.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Uistinu tesko degenerisana osoba
Ono bi bio kandidat za gol godine.
Porediš namjeran udarac laktom sa situacijom u kojoj Nacho pri skoku gledajući u loptu kači Moratu šakom.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 04 feb 2024, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Iznenadio me. Nije ni pokušao skočiti kod gola
Ja bih prije rekao da je penal, i sam režiser je vraćao tu situaciju najmanje 4 puta, butinu mu u preponu uvalio...
Helem, bod je super. Mene samo čudi zašto Atl. nije više tražio iz skok igre na ovako nisku i neuigranu odbranu Reala.
Penal je jedino ono gdje llorente drži bellinghama bar 3-4 sekunde kod kornera. Nit gleda gdje lopta, nit koji qrac.luckystrike je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:30Iznenadio me. Nije ni pokušao skočiti kod gola
Ja bih prije rekao da je penal, i sam režiser je vraćao tu situaciju najmanje 4 puta, butinu mu u preponu uvalio...
Helem, bod je super. Mene samo čudi zašto Atl. nije više tražio iz skok igre na ovako nisku i neuigranu odbranu Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.