FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nesto se suska da bi trebao pojaviti neki napadac na pripremama 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Vidjeo sam neku parolu na sjevernoj tribini na Grbavici kod udruzenja.
Pisalo je nesto kao.
"MEDIJSKA HAJKA" 1.3.1.2. HZ NESTO ŠMEKERI"
sa-x.com oslobodjenje horde zla 1987
Ako neko zna nesto vise nek kaze ?!
Pisalo je nesto kao.
Mrze nas i pljuju,jer smo tu,GLAVNI u Saraj`vu....Dovzon je napisao/la:Vidjeo sam neku parolu na sjevernoj tribini na Grbavici kod udruzenja.
Pisalo je nesto kao.
Jel ti ovo dovoljno ???
Bitno je skontat poentu ovakvih tekstova!!!
Sam autor teksta je bolji poznavalac fudbala od trenera koji je izmedju ostalog najtrofejni u BiH, jel de da malo zvuci ruzno, pa ko mu daje za pravo da pise u ime navijaca Zelje i da nama stavlja rijeci u usta.
Poenta je slijedeca Amar je trn u oku svim papcima olosu oni se jednostavno ospu kad samo cuju njegovo ime, ljigavcima uvijek smeta kad je neko uspjesan zadnjih par godina ta situacija je jos u progresu.Ispade da novinar bolje poznaje igrace od Amara, ne znam kako bi se doticni osjecao kad bi Amar uzeo da pise tekstove, vjerovatno bi bio i bolji i uspjesni od novinara al ne vjerujem da bi Brko sebi dao to za pravo jer je karakter za razliku od doticnog kvazinovinara.Brko jednostavno ima svoj nacin da motivira igrace i zato bi mu se jedan nestrucan i nekompetentan novinar mjesao u posao pogotovo ako se taj novinar razumije u fudbal ko mara u kriv ****, i ne mogu da vjerujem da neko nije mogao prozrijeti namjeru Amara da ne dozvoljava euforiju u ekipi pa ne mogu ni da vjerujem da je novinar toliko glup da nije mogao to skontati, znaci samo jedna solucija tekst je usmjeren protiv Brke koji sjedi.Sreca pa je brko i svjestan i upoznat kakvi vjetrovi pusu.
Sam autor teksta je bolji poznavalac fudbala od trenera koji je izmedju ostalog najtrofejni u BiH, jel de da malo zvuci ruzno, pa ko mu daje za pravo da pise u ime navijaca Zelje i da nama stavlja rijeci u usta.
Poenta je slijedeca Amar je trn u oku svim papcima olosu oni se jednostavno ospu kad samo cuju njegovo ime, ljigavcima uvijek smeta kad je neko uspjesan zadnjih par godina ta situacija je jos u progresu.Ispade da novinar bolje poznaje igrace od Amara, ne znam kako bi se doticni osjecao kad bi Amar uzeo da pise tekstove, vjerovatno bi bio i bolji i uspjesni od novinara al ne vjerujem da bi Brko sebi dao to za pravo jer je karakter za razliku od doticnog kvazinovinara.Brko jednostavno ima svoj nacin da motivira igrace i zato bi mu se jedan nestrucan i nekompetentan novinar mjesao u posao pogotovo ako se taj novinar razumije u fudbal ko mara u kriv ****, i ne mogu da vjerujem da neko nije mogao prozrijeti namjeru Amara da ne dozvoljava euforiju u ekipi pa ne mogu ni da vjerujem da je novinar toliko glup da nije mogao to skontati, znaci samo jedna solucija tekst je usmjeren protiv Brke koji sjedi.Sreca pa je brko i svjestan i upoznat kakvi vjetrovi pusu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Halo kakva gradska raja.Mihrivode,Vratnik,Mejtas i ostale mahale gradska raja.Znas kolko ja znam raje iz Buljakovog i navija za Sarajvo i to jos prije rata.Za Zelju navija raja sa Grbavice Hrasnog Cengic Vile i to su prava gradska naselja.Cuo sam da ste i u Hadzicima popularni to su vec gradska raja.
gdje se suska?BLU SKY je napisao/la:Nesto se suska da bi trebao pojaviti neki napadac na pripremama
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mislim da je svima jasno o cemu se radipile87 je napisao/la:Bitno je skontat poentu ovakvih tekstova!!!
--Glavni i odgovorni urednik Oslobođenja Vlastimir Mijović...
pametnom dosta,samo ovako nisko past i nazivat se novinarom pihh
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:mislim da je svima jasno o cemu se radipile87 je napisao/la:Bitno je skontat poentu ovakvih tekstova!!!
--Glavni i odgovorni urednik Oslobođenja Vlastimir Mijović... Pa sigurno je dobio zadatak od svog direktora(lopovcine) da sto vise ocrni amara et cime se sluzi njihov idol,pa zato su ga i doveli u klub bas zbog ovakvih stvari plasiranje lazi i neistina.![]()
pametnom dosta,samo ovako nisko past i nazivat se novinarom pihh
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
-
- Kontakt:
Momak,vidi se da poznaješ istoriju grada SARAJEVA-VRATNIK, MIHRIVODE,kad su postojali ,grbavica,hrasno,cvila su bili jedna obična livada,zato ako nešto neznaš nije sramota nači i pročitatiAlipasino je napisao/la:Halo kakva gradska raja.Mihrivode,Vratnik,Mejtas i ostale mahale gradska raja.Znas kolko ja znam raje iz Buljakovog i navija za Sarajvo i to jos prije rata.Za Zelju navija raja sa Grbavice Hrasnog Cengic Vile i to su prava gradska naselja.Cuo sam da ste i u Hadzicima popularni to su vec gradska raja.

Pa pisalo se i prije 8-9 godina o Amaru, kada su bile aktuelne one titule, javna je ličnost, materijal za pisanje. Jedino Amar može smijeniti Amara, rezultatima. Najvažnije je da radi i usavršava se na onom radnom mjestu na kojem se nalazi, a jezika i ćudi bi bilo pa da je Ferguson. imamo dobar tim, možemo mnogo ponuditi na terenu, igračima je jasno da se samo dobrim igrama mogu dosegnuti visine jednog Džeke. Šta treba još? Ništa, acta non verba.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
kako si samo paglu, pa jesu li to i Osmalije navijale za Sarajevo??? ch willa i ta naselja koja si pobrojao postoje duze od tvog F.K. Torpeda ili F.K. Komunistickog, mogli su mu i tako dati ime...KARL HAJNC je napisao/la:Momak,vidi se da poznaješ istoriju grada SARAJEVA-VRATNIK, MIHRIVODE,kad su postojali ,grbavica,hrasno,cvila su bili jedna obična livada,zato ako nešto neznaš nije sramota nači i pročitatiAlipasino je napisao/la:Halo kakva gradska raja.Mihrivode,Vratnik,Mejtas i ostale mahale gradska raja.Znas kolko ja znam raje iz Buljakovog i navija za Sarajvo i to jos prije rata.Za Zelju navija raja sa Grbavice Hrasnog Cengic Vile i to su prava gradska naselja.Cuo sam da ste i u Hadzicima popularni to su vec gradska raja.![]()

BRAVE HEART 1979-2005
Cuj ovoga garant je sa Sirokace.Nije vazno postojanje vazna je lokacija i mahalstvo.Za vas ce i Vogosca postat gradska sredina.Nego vozi li jos kombi zimi ili se morate sankama spustat.Nije ni Alipasino postojalo pa se naselilo svasta ali godinama i ono postade dio grada.Vi ste obicni mahalski tim i neka ste sta ima tu lose.Inace na stadion Zeljeznicara mozete doci Tramvajem,Trolejbusom a i pjeske jer se nalazi na vrlo zgodnoj lokaciji naselju Grbavica,tako da mnogi navijaci iz okoline kao sto su naselja Hrasno,Trg heroja,Cengic Vila pa i Skenderija mogu lagano prosetat do naseg stadiona sto se inace ne odnosi na stadion Kosevo.
stara sarajevska naselja sto jest jest, al su seljaci u njima najnoviji, a to ti kao neki ponos sto se nesmije prosetati? ti kao smijes od vrbanje pa dole?junuz23 je napisao/la:Pa naravno, tamo gdje ne smijes prosetati sa salom ili u dresu svog kluba tamo vlada papanijada i seljakluk, to se iskljucivo odnosi na stara sarajevska naselja od vrbanje pa navise...Carsija at Night

BRAVE HEART 1979-2005
Nego, otkud vam to da će na pripreme doći neki napadač. Neko izmislio da zainteresuje raju ili 

Vjerovatno patka, mada bi to bilo k'o kec na desetku.Omar500 je napisao/la:Nego, otkud vam to da će na pripreme doći neki napadač. Neko izmislio da zainteresuje raju ili

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
A mjesto prebivališta je kao najvažnija ljudska osobina ili moralna odrednica? Jadno! Al' mi godra kad vidim ko to forsira, odmah sam sretan. (tj. sa koje strane vjetar puše)

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
Ja kolko znam trola vozi do pred sami stadion.Stane kod Dandija i do stadiona imas 100 metarara,samo predjes onaj parking.Ali posto ti nisi nikad bio gore pa me i ne cudi da ne znas...Alipasino je napisao/la:Cuj ovoga garant je sa Sirokace.Nije vazno postojanje vazna je lokacija i mahalstvo.Za vas ce i Vogosca postat gradska sredina.Nego vozi li jos kombi zimi ili se morate sankama spustat.Nije ni Alipasino postojalo pa se naselilo svasta ali godinama i ono postade dio grada.Vi ste obicni mahalski tim i neka ste sta ima tu lose.Inace na stadion Zeljeznicara mozete doci Tramvajem,Trolejbusom a i pjeske jer se nalazi na vrlo zgodnoj lokaciji naselju Grbavica,tako da mnogi navijaci iz okoline kao sto su naselja Hrasno,Trg heroja,Cengic Vila pa i Skenderija mogu lagano prosetat do naseg stadiona sto se inace ne odnosi na stadion Kosevo.

-
- Kontakt:
Hajd zavrsavajte tu raspravu, jer ide u pogresnom pravcu, ne bih zelio da banujem 

Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
drajkula_zlo je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Halo kakva gradska raja.Mihrivode,Vratnik,Mejtas i ostale mahale gradska raja.Znas kolko ja znam raje iz Buljakovog i navija za Sarajvo i to jos prije rata.Za Zelju navija raja sa Grbavice Hrasnog Cengic Vile i to su prava gradska naselja.Cuo sam da ste i u Hadzicima popularni to su vec gradska raja.
pa imamo naravno svugdje svojih navijaca al' samo ima jedna ne oboriva cinjenicaCURVA SUD-ZELJO HADZICI odakle su oni bgt???mi bar nemamo tako smijesnih podgrupa
meni to ne smeta momcima svvaka cast,drago mi je sto ljudi iz cjele bosne simpatisu zelju,mislim da je covjek ciljo na ovo, pronadji razliku:
cekam da pocne pa da zagalamim zeljo zeljo zeljo to je moj tim
i
da ga hoce nano da ga hoce oj nanice da ga hoce zabit matkko oj nano nanice

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
alipasinac nemas pojma to sto si rekao za buljakovo je suprotno ima puno vise TM i znas da je ap i bp udaljeni 5 min preko mosta i pruge..i mislim da nije bitno odakle je ko nego kakav je ko navijac sto vidim da ti nisi jer nemas pravo govoriti i suditi kakav je ko navijac ako je iz nekog drugog mjesta npr iz hrasnice ima lik koji ide na sve domace i na gostovanja i svi ga respekt... et tolikoAlipasino je napisao/la:Halo kakva gradska raja.Mihrivode,Vratnik,Mejtas i ostale mahale gradska raja.Znas kolko ja znam raje iz Buljakovog i navija za Sarajvo i to jos prije rata.Za Zelju navija raja sa Grbavice Hrasnog Cengic Vile i to su prava gradska naselja.Cuo sam da ste i u Hadzicima popularni to su vec gradska raja.
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, WeekendOffender i 65 gostiju.