Mandžo je jako koristan napadač i on je ko stvoren za Bundeslige i baš ja takve igrače volim, ratnike, borbene. Dosta puta sam napisao, takvi igrači donose prevagu. Doduše u nekim ligama bi njega proglasili prosjekom i ne bi ga cijenili, tamo gdje se forsira samo atraktivnost. A za mene je prije svega koristan igrač, prava klasa.
E ovo sam sada ponovio jer ste se dotakli Ibre. Kod njega je ljepota gledat poteze, golove. Ali taj čovjek i nije se mogao uklopit u potpunosti u Barci, jer jednostavno ima problem s karakterom, pretjeruje u nekim stvarima, a plus koliko god napravio atraktivnih poteza, u milion drugih slučajeva će biti beskoristan. A plus su tu faktori neuklapanja u sistem i slično.
Možda bi i Pep Mandži rekao
zbogom, ali nema argumenata. Ne možeš ti doći u jednom njemačkom klubu i reći ne sviđa mi se igrač i neka ide, a ovaj koristan za ekipu.
Ali ono što je sad bitno, je to što Mandžo baš pretjera s ovim nekim potezima, a to su diskusije i npr aplaudiranje kada sudija pokazuje žuti karton. A onda plus još napravi faul pri kraju utakmice, kada je sve riješeno i opet se buni. On mene sa tim svojim pristupom oduševljava, pogotovo je bilo koristi od njega u utakmicama protiv BVB-a i Juventusa prošle sezone (kako je samo vodio rat s Juveovim stoperima, legendarno

).
Ali evo sad počeo malo pretjerivat s ovim nekim potezima i to dva puta zaredom, u Kupu pa sad opet. U oba slučaja imao žuti....To je valjda zato što hoće sada još više da se dokaže i da zacementira poziciju, da Pep onda ima malo argumenata da ga gurne na klupu.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland