Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Burberry46
- Kontakt:
Re: Serie A
kakav Inter, ubio ih Lazio, sada će samo padat' 
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 10 jan 2016, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva tekma, milion prilika. Prvo poluvrijeme Sassuolo bolji, očekivan fizički pad u nastavku gdje je nevjerovatno šta inter sve nije uspio zabiti, Sassuolo se baš ne zna braniti, milion prekida su namjestili interu, kornera. Consiglieva pobjeda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
I kad kazu Serie A dosadna
Consigli MOTM! Duncan fantastican
Sansone briljantan.
Sreca okrenula ledja interu u ovoj utakmici. Konacno
Consigli MOTM! Duncan fantastican
Sreca okrenula ledja interu u ovoj utakmici. Konacno
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sve je započeo LazioChinaglia je napisao/la:kakvo kolo za Juve, ovako ofirno nikad niti jedan klub nije namještao
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Umjesto da pobjedimo 5-2 mi izgubismo 1-0. Sve ono što smo imali sreće na početku sezone sada smo vratili s kamatama.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Strasna tekma.JUventus mi nije jasan s ovim Berardijem nikako, momak je novi Tomas MIller.A oni nake Moratte dovode.
FORZA EDER!
FORZA EDER!
Murillo=JJ
Gdje si ti pet dva.Biscione je napisao/la:Umjesto da pobjedimo 5-2 mi izgubismo 1-0. Sve ono što smo imali sreće na početku sezone sada smo vratili s kamatama.
Kakva utakmica sunce ti poljubim
bravo Sass, svaka čast momcima na borbenosti
bravo Sass, svaka čast momcima na borbenosti
Forza Milan!
DB je nas od 01.07., ovu sezonu je ostao da nam donese titulu iz zasjedeSampiJuve je napisao/la:Strasna tekma.JUventus mi nije jasan s ovim Berardijem nikako, momak je novi Tomas MIller.A oni nake Moratte dovode.
FORZA EDER!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ko nije vidio
Inace bila je ovo losa utakmica Domenica. Postigao je gol iz penala ali nista posebno nije pokazao.
Sime Vrsaljko je takodjer dobio odlican poklon za rodjendan. Zajedno sa cijelom odbranom Sassuola bio je dosta dobar.
Inace bila je ovo losa utakmica Domenica. Postigao je gol iz penala ali nista posebno nije pokazao.
Sime Vrsaljko je takodjer dobio odlican poklon za rodjendan. Zajedno sa cijelom odbranom Sassuola bio je dosta dobar.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
To bi bio neki realan rezultat s obzirom na kreirane čiste prilike.VelaHavle je napisao/la:Gdje si ti pet dva.Biscione je napisao/la:Umjesto da pobjedimo 5-2 mi izgubismo 1-0. Sve ono što smo imali sreće na početku sezone sada smo vratili s kamatama.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Biscione je napisao/la:To bi bio neki realan rezultat s obzirom na kreirane čiste prilike.VelaHavle je napisao/la:Gdje si ti pet dva.Biscione je napisao/la:Umjesto da pobjedimo 5-2 mi izgubismo 1-0. Sve ono što smo imali sreće na početku sezone sada smo vratili s kamatama.
Ok.
Komentator na AS prekucao sada mora biti gol
, Inter opasno razbaranio Consiglia i na kraju zahvaljujući njemu Sassuolo dođe i do pobjede.
IlPrincipino je napisao/la:Ko nije vidio
Ja sam zadnji put njegovu dobru utakmicu vidio protiv Milana, ostalo kad god ga gledam ko ****
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kako se zove dotični gospodin sa Arene?Padovan je napisao/la:Komentator na AS prekucao sada mora biti gol, Inter opasno razbaranio Consiglia i na kraju zahvaljujući njemu Sassuolo dođe i do pobjede.
Il bolje žena? Htio sam da mu sve po spiskuVelaHavle je napisao/la:Kako se zove dotični gospodin sa Arene?Padovan je napisao/la:Komentator na AS prekucao sada mora biti gol, Inter opasno razbaranio Consiglia i na kraju zahvaljujući njemu Sassuolo dođe i do pobjede.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To se nije dogodilo u današnjoj utakmiciIlPrincipino je napisao/la:Pas Kondogbie za Icardia. Icardi bio u off jedno metar min???vrebac86 je napisao/la:Kada????JuventinoVero je napisao/la:Dulum u ofsajdu covjek ne svira..
Izbori
Kako samo izgleda vrh tabele

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.