Čestitam

A vi prezadovoljni jer ste samo 3-4 boda ispod nas
i ja cekam vasu proslavu titulekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jul 2022, 12:12Iskreno, jedva cekam pocetak sezone i pracenje pitara kako psuku sve zivo i mrtvo nakon euforicnog prelaznog roka. I Fedju u suzama kako ovo nije uredu i kako to nije ocekivao od Istoka
nadam se da jazo nece stici zakljucavati temu na vrijeme, da mozemo fino uzivati![]()
Praviće oni Feđu od blata.LutakSutko je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:45i ja cekam vasu proslavu titulekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jul 2022, 12:12Iskreno, jedva cekam pocetak sezone i pracenje pitara kako psuku sve zivo i mrtvo nakon euforicnog prelaznog roka. I Fedju u suzama kako ovo nije uredu i kako to nije ocekivao od Istoka
nadam se da jazo nece stici zakljucavati temu na vrijeme, da mozemo fino uzivati![]()
![]()
bilo kakve
moze i bajramski turnir
Pametnica nasa,zato vi nemojte nista ulagati sigurnije je,a kad gledas nasa ulaganja i 3 puta play off,titule i vas kojih nema nigdje onda bolje ulagat,al nemoj plakat nakon 20 godina mozda i napravite nesto,kod vas je svakako navika da postite po 10 godina
Koja bolest dan te j hahahahsvrakino1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 13:51Zna li neko tačno kad će novi dresovi?
Ne znam tačno ali je trebalo par dana prije zvaničnog početka prvenstva, znači sljedeće sedmice.
Spremajte pare, bit će svršavanje. Pogotovo treća garnitura
Ko o cemu
Pitari o dresovima i garniturama
![]()
Rekoh ja koliko istine u onoj paroli SVI STE VI TiMmy. Keslaju se samo, valjda zubi novi legli pa da nadoknade. Ma da im je situacija bajna. Pukli ko kokice.
Blago vama
Nek nas je samo kamataw mrtvi zaobišao.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:31Blago vama
Vi imate Marinovica
On će poslije nas u Leotar
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:34On će poslije nas u Leotar
I onda dolazi kod vas
100% provjereno
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa, Rodman i 33 gosta.