AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AgentttB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AgentttB » 01 feb 2015, 14:23

Claus druže,prema svim najavama izgradnja pocinje sljedece godine i trajat ce samo dvije godine.Cijena 300 miliona eura,sto je recimo skori triput skuplje nego stadion u Torinu,a kapacitet samo 7000 mjesta vise.Po mom misljenju dosta je 48k kapacitet.Ali ova cifra upucuje na to da ce uz stadion biti jos popratnih objekata koji ce povecati prihide.

Iskreno bio sam pesimista i mislio sam da nece nista biti po tom pitanju 6-7 godina ali bit ce mnogo ranije zavrseno.

Pare nisu problem,za tako atraktivan projekat stizu ponude sa svih strana.Emirates ima prednost u odnosu na konkurente,sto se imena stadiona tice.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 01 feb 2015, 14:28

Stari bude li bila i dalje ovakava politika kluba, nece oni moci ispuniti ni 15 000... Destro, Antonelli i Munoz su igrači za Sampa a ne za Milana

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 feb 2015, 14:29

Ništa onda, valja nam čekati da to čudo ugleda dnevnu svjetlosti. :mrgreen:

Valjda se stvari drastično promjene preseljenjem u Portello, jer ovako dalje neće moći.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 feb 2015, 15:39

Stvarno ne mogu da vjerujem da ce Pipo dati sansu Zaccardu koji ni sam ne zna kad je zadnji put igrao, nego nekom od nomaka iz Primavere
Il Club più titolato al mondo!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 01 feb 2015, 15:47

Novi stadion=desetine miliona eura u kasu napacenog kluba.Uostalom loša posjeta na San Siru zadnjih 7-8 sezona nije u padu samo zbog sve losije ekipe,vec i zbog toga što je stadion zastario i oronuo kao i većina stadiona u Italiji.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 feb 2015, 15:48

ja yebo ga on, posle onog sto je uradio ne bi on meni ni na klupi bio, nebitno posle sta se ispostavilo sa biabianijem

slika

divi sastava bog te vidio :mrgreen:

ajd barem da vidimo ova dva nova igraca.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 01 feb 2015, 16:33

Kakav glup mentalitet,forsirati smrdu kakav je zakarado,a recimo ne pokusati sa nekim momkom iz Primavere.Pa ne moze biti gori nema sanse,jer smrdo je beskoristan pa ni trcati ne zna.
@francobaresi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2015, 16:36

Ima li negdje slika ili skica novog stadiona.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 feb 2015, 16:45

I opet Honda na krilu... :zzz: ovo malo zdravih igraca sto nam je ostalo se ubilo za 4231 formaciju sa Hondom na amf, al' jok, ne daj boze pokusati nesto novo. :zzz:

al' eto, taman da vidimo dva nova igraca na djelu mada iskreno ne ocekujem puno od destra, radije bih za ovu utakmicu stavio pazza, al' ne more, mora pedofilov ljubimac odmah u ekipu iako je tu tek dva dana.:zzz:
isto tako je postava dosta ofanzivna, odnosno defanzivno vrlo losa jer su tu zaccardo, hakljavi ginkel i poli koji nisu bog zna sta defanzivno orijentirani igraci i lijeni cerci koji se ne voli previse nazad vracati tako da bi nam to mogla biti bolna tacka...
ajde neka im je bog na pomoci, trebaju se iskoristiti kiksevi par konkurenata iako nisam siguran za sta se mi uopste borimo i kako nam to moze pomoci, al' eto, samo nek' plaho ne zaostajemo za drugim. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 feb 2015, 17:27

Još da nas Parma dobije i mogu komotno rasformirati ekipu :D

Nešto kontam da je ovaj Destro bezveze igrač, da je valjao ostao bi u Romi :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 feb 2015, 18:05

Haha gledam sastav i plače mi se. Bgm da mi je neko dao ovaj sastav prije jedno godinu dvije rekao bih da gledam Genou. 3 boda večeras bila bi ko Avazov toranj :shhh:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 feb 2015, 18:14

Mene bi bilo stid ovog Zakarda držati u ekipi a kamoli stavljati u prvi sastav. Vidjecemo kako će to danas izgledati sa 442, ja mislim da ova formacija puno bolja od 433, mada đaba sve formacije kad ti Zakardo igra beka.
I ne kontam šta više tog Hondu prizivate kao nekog amf, pa lik i u Japanu igra krilo. Mada njega gdje god da staviš, lik je potpuno beskoristan.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 01 feb 2015, 18:20

Gle ovog Zakarda, taman se svi zaredali sa povredama pa njega izvadiše iz doma penzionera da zaigra u prvih 11. Pipa neka bude sram jer je mogao nekog klinca iz primavere da gurne na beka.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 feb 2015, 19:12

Ne svidja se ni meni Zaccardo ali mogu shvatiti Pippa sto ne zeli rizikovati sa nekakvim djetetom iz primavere, pogotovo jer mu ionako gori pod nogama.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 01 feb 2015, 19:19

E jbg rope11 ko da mu stavljanje Zaccarda u prvih 11 nije rizik :roll:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 feb 2015, 19:30

Solidan i iskusan igrac koji je vecinu utakmica korektno odradio, meni licno bi on bio prvi izbor naspram nekakvog djeteta od 18 godina, pogotovo jer smo u situaciji gdje se nikako ne smije izgubiti.
Nije da se meni svidja Zaccardo, gluho bilo, al' yebi ga, sta da se radi kad nemas izbora... :zzz:

mada ako cemo iskreno, sva ova djeca iz primavere su mrtvi prosjek osim hasima i modica, zalosno sto jedan milan nema jacu omladinsku akademiju. pa nama su jedan siljo i darmian nesto najbolje sto je primavera izbacila u 10 (ma i vise od toga) godina, dovoljno o tome.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 01 feb 2015, 19:51

Ima u primaveri dobrih klinaca ali problem je što im se ne daje prilika. Makar dva igrača da drži na klupi i da im nekada pruži priliku u toku sezone oni bi se malo navikli. Kada dođe ovakva situacija da je kompletna odbrana povrijeđena da ih može ubaciti. Siguran sam da tamo ima igrača koji bi postali i bolji od Šilja (što sad nije teško) samo da im se pruži šansa. Kamara njih je propala jer su otišli na posudbe u treću ligu. I Antoneli je otjeran pa evo sad ga vraćaju, Astori takođe.

I ne može se napraviti dobar igrač kad oni svaki put kada pozivaju ove mlade oni zovu različite. Znači nisu fokusirani na par određenih talenata kao u drugim ekipama. Malo ih pozivaju na trening i povedu na neku tekmu pa ih šutiraju i onda daj sljedećeg.
Forza Milan!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 01 feb 2015, 20:15

Zakardo je veci rizik od uvrstavanja Calabrie u prvih 11.Em je spor,em ne zna trcati,em nije igrao ne zna ni on otkad.

Pippo primjenjuje tipicnu italijansku skolu,gdje je broj godina vazniji od kvaliteta igraca.Nije dzaba Italija po tom pitanju 20 godina iza Evrope.

Honda na krilu,Bochetti na lijevoj strani,oba igrača na slabijim pozicijama.I to nikako ne shvacam.

Ocekujem opet mucenje i ne bi me iznenadio poraz.

Sto se tice merkata,Baselli,Khedira i Munoz se spominju za sutra,a sve cesce i Palleta,tako da trebao bi biti zanimljiv dan.
@francobaresi

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 01 feb 2015, 20:17

očekujem tešku utakmicu i našu minimalnu pobjedu :salut:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 feb 2015, 20:18

Galliani is in contacts with Florentino Perez for a midfielder.

ko bi mogao biti, Khedira, illara, ?

Idemo veceras dobiti napokon, vakat je jbg :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.