Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- moustapha
- Kontakt:
Re: Amel Tuka
Uvijek ce biti onih koji ce na razne nacine osporavati njegov uspjeh. Nama ostaje samo da vjerujemo da je cist, a vala kada ga gledam dok daje izjave lik je i previse pozitivan da bi dozvolio takvu egzibiciju.

#divovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi su primjetili da moze bolje i uzeli ga, napredak u vremenu je zbog novog sistema koji ima..
Ne mozes kod matere jesti buraniju i pite pa ocekivati da trcis najbrze
ko zna kakvim cudima se sada hrani, ali to svakako nisu nedozvoljena sredstva vec nesto sto trkac svaki treba da ima, a on nije imao prije..
Ne mozes kod matere jesti buraniju i pite pa ocekivati da trcis najbrze
Trening i pravilna ishrana, to je sve što mu je trebalo 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svaka cast na bronzi...nije mala stvar biti 3 u svijetu. Da je moglo bolje jeste ali ne treba odma kukati...vrijeme ce pokazati da ce ova bronza biti losa 
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mnogi vjernici radili su mnoge stvari gore od dopinga...Unofficialpage je napisao/la:
Možda je tebi to smiješno ali u vjeri svaki vid prevare veliki grijeh, a pogotovo droga. A Amel jest vjernik.
Amel jeste vjernik, ali nije zbog toga cist. Cist je zato sto je dobar covjek, posten je i prije svega- sportista.
Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 27 avg 2015, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ko nije već upoznat, doček Amelu će biti organizovan sutra na Atletskom stadionu Zenica u 20h uz prigodan program, a moguće je da će to prenositi Federalna televizija, pa eto ko je u blizini, dobrodošao je. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imaš vjernike i "vjernike" a Amel vjernik. S drugim dijelom se slažem.SlevinKelevra je napisao/la:Mnogi vjernici radili su mnoge stvari gore od dopinga...Unofficialpage je napisao/la:
Možda je tebi to smiješno ali u vjeri svaki vid prevare veliki grijeh, a pogotovo droga. A Amel jest vjernik.![]()
Amel jeste vjernik, ali nije zbog toga cist. Cist je zato sto je dobar covjek, posten je i prije svega- sportista.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
S Amelom trebaš samo jednom da popričaš i da shvatiš kakav je to momak.
Taj momak je fantastičan, niko nema negativne u vezi njega, kulturan momak, obrazovan. Ova priča o dopingu je glupost, prvo, momak nije imao para da ide na takmičenja, a da ima para za **** suplemente.
Da se uopšte dopingovao, pobedio bi bez problema. Na Amelu su se vidili i znaci umora.
Kao što sam i rekao, samo Zenica može dočeka Amela.
Taj momak je fantastičan, niko nema negativne u vezi njega, kulturan momak, obrazovan. Ova priča o dopingu je glupost, prvo, momak nije imao para da ide na takmičenja, a da ima para za **** suplemente.
Da se uopšte dopingovao, pobedio bi bez problema. Na Amelu su se vidili i znaci umora.
Kao što sam i rekao, samo Zenica može dočeka Amela.
SlevinKelevra je napisao/la:Mnogi vjernici radili su mnoge stvari gore od dopinga...Unofficialpage je napisao/la:
Možda je tebi to smiješno ali u vjeri svaki vid prevare veliki grijeh, a pogotovo droga. A Amel jest vjernik.![]()
Svi na Kamberovica polje !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Neko je negdje pitao za Tukinu opremu. Kao otkud on u Nike opremi. Evo odgovora:
Naš atletičar uspješno je finalizirao i ugovora sa proizvođačem sportske opreme "Nikeom".
- Ugovor je odličan, ali ne bih sada o detaljima. Zadovoljan sam, prezadovoljan. U svakom slučaju, veoma poticajno za naredni period i nove napore - kaže Tuka.
Informacije dobijate iz prve ruke. Nekad nešto napišem, ali poslije ne mogu potvrdit dok to sam sportista ne potvrdi. Svako dobro dragi moji!
Naš atletičar uspješno je finalizirao i ugovora sa proizvođačem sportske opreme "Nikeom".
- Ugovor je odličan, ali ne bih sada o detaljima. Zadovoljan sam, prezadovoljan. U svakom slučaju, veoma poticajno za naredni period i nove napore - kaže Tuka.
Informacije dobijate iz prve ruke. Nekad nešto napišem, ali poslije ne mogu potvrdit dok to sam sportista ne potvrdi. Svako dobro dragi moji!
Nesumnjam da će Zeničani ispoštovati i napraviti spektakl večeras
!
http://www.bhrt.ba/sport/ostali-sportov ... -na-bht-1/
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Autobusi večeras stižu Zenicu družePadovan je napisao/la:Nesumnjam da će Zeničani ispoštovati i napraviti spektakl večeras!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Koja ljudina ovaj Amel
Tako je Amele.. Od mora do Save, od Drine do Une... 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Bilo je fino večeras, Zenica ga je stvarno lijepo dočekala, toliko smo mu aplaudirali da su me dlanovi zavoljeli.
Kroz govor i ponašanje je još jednom pokazao koliko je skroman, odgojen i koliki je patriota i to je za pohvalu stvarno.
Organizacija dobra, osim onih muzičkih podloga: "Majstore Džeko"...a Džeko se sunča negdje tamo po Rimu
, ali dobro, nemamo baš neki veliki izbor tih navijačkih pjesama. I ne znam je li se čulo u živom prijenosu, ali voditelj je već, u Bahovom stilu, najavio okupljanje i sljedeće godine nakon Olimpijade, tako da Amele, mog'o, ne mog'o je donijeti, medalja iz Ria ti je već pripisana. 
Kakva ljudina, ono kad je rekao da je najvece bogatstvo sto ima toliko ljudi iza sebe i sto ga je toliko ljudi podrzalo, docekalo i da to sigurno nema ni jedan drugi atleticar me odusevilo, covjek cijeni nasu domovinu, cijeni sve one koji su ga podrzali... da je skroman, posten i sve to, ne moramo vise ni spominjati. Kada bi svi razmisljali kao on ne bi imali ovako rasulo nasih talenata po drugim drzavama.
Bravo Amele
Bravo Amele
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Je li sada shvatate kakav je ovo momak? Ne treba puno da se shvati kako je skroman, kako je odgojen, kako je pametan i kako je momak na mestu, bez ikakvog dizanja u visine ili bilo što.
Momak je mašina i van staze.
Bravo Amele, LEGENDO naša.
Momak je mašina i van staze.
Bravo Amele, LEGENDO naša.
Jedan od rijetkih u ovoj državi! Živ ti nama i uspješan još sto godina bio!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Amel ima jos mnogo za pokazati kasno je poceo trebirati atletiku i to mu je prednost jer nije se istrosio,nema povreda kao vecina a gdje su povrede tu su i padovi forme.Pogledajte samo koliko je Rudisha trcao sporije od svjetskog rekorda a nije to bilo tako daleko.Amel treba da bude nas ponos sa i bez medalje kako samo kulturan i vaspitan momak,svaka cast njegovim roditeljima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.