RK Bosna
Re: RK Bosna
a gdje je bila Bosna kad je izvidjac osvajo ligu i prije tog. pa i oni ce za koju godinu ako ne bude nekih boljih rezultata u evropi se borit za opstanak
-
- Kontakt:
malo ti brkaš pojmove, Izviđač je institucija BH rukometa koja traje, dok je Bosna tvorevina koja isključivo živi na državnim jaslama. Jaki i ugledni izviđač je nastao na istoj osnovi kao i ovaj danas, rad sa mladima (Buntić,Alilović), ciljna pojačanja koja su stasala u velike klase(Haramandić,Terzić,Prce bili nedokazani).Zapamti Bosna će brzo pasti dolje, jer nema mladih, dok Izviđač samo može gore(navedi mi jedno prvenstvo za malđe dobne kategorije da je Bosna osvojila). Izviđać ima juniorske reprezentativce hrvtaske (Matić,Vučković,Nuić), kadetske(Perić,Čolak,Herceg,Mucić), a Bosna? (drugar samo argumentirano, bez uvrede ali ja govorim sa činjenicama)FRANK RIBERY je napisao/la:crohb fanatic je napisao/la:to i jest problem Bosne što se ne radi sa domaćim igračima i kad nestane novca raspad, dok je Izviđač preživio zahvaljujući radu sa mlađim dobnim kategorijama:
Za sve prijatelje rukometa ovdje možete skinuti 3 broja časopisa akadem i ja
http://www.izvidjac.com/Audio_Video/AKADEMIJA_1.pdf
http://www.izvidjac.com/Audio_Video/ACADEMIJA_2.pdf
http://www.izvidjac.com/Audio_Video/RUK ... MIJA_3.pdf
Stani Izviđač je preživjeo.Pa kako taj Izviđač gubi po 20 razlike.Toliko o preživljavanju.Sta je cilj Izviđača? Bitno je da klub postoji, a to kakvi su rezultati e to je najmanje bitno.Nekad ugledni klub, a danas začelje našeg rukometa.Šteta.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
adn_sah je napisao/la:a gdje je bila Bosna kad je izvidjac osvajo ligu i prije tog. pa i oni ce za koju godinu ako ne bude nekih boljih rezultata u evropi se borit za opstanak
Ljudi moji o čemu vi pričate.Oni su danas izgubili od daleko iskusnije i bolje ekipe,a protiv direktnih konkurenata su igrali dobro.Kraj priče.U mečevima u kojima su trebali biti dobri nisu podbacili, a to što su neki sanjali da Bosna može iznenaditi ekipu koja ima 20 puta veći budžet e to je već problem sa realnošću.
A ovo za dotične talente koje je jedan nabrojao.Kakve koristi od njih ako ih proizvode za hrvatske klubove.Rezultati pokazuju da je Izvidžač danas u nezavidnoj poziciji, da su bliže dnu nego vrhu i da je od nekad slavnog kluba ostala samo legenda i priče po kafanama.Sa druge strane Bosna je ove godine povećala budžet u godini u kojoj su većina klubova ili bankrotirala ili značajno smanjili budžet( Zagreb je jedan od nekih).Metković je nekad bio veliki evropski klub,a ko se sad toga sjeća.Bojim se da Izviđač djeli istu sudbinu ,bar te činjenice koje si spomenu tako govore.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 19 okt 2009, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ribery ti neznas jesil poso il se doso. sve si pomjeso, ovdje ne govorimo o danasnjoj utakmici, slazem se sa tobom da je bosna zasluzeno izgubila (to sam vec prije napisao mozes procitat) govorim o buducnosti bosne, a ako nebude neki bolji rezultat u evropi da buducnost je jako crna, navedi samo jednog igraca koji je prosao sve kategorije bosne i da sada igra u prvom timu
Posto vidim da ovdje ima dosta raje sto nisu primirisali utakmicama Bosne u dvorani "Ramiz Salcin" na Mojmilu i gledali Bosnu na svim frontovima,nego se mali prosetali do Zetre i odmah imaju svu pamet svijeta
Bosna bi ove godine kao trebala da jurisa na duplu titulu u Prvenstvu BiH i u drugu grupnu fazu
S ovakvom prikazanom igrom danas,borbom,zeljom,daj Boze da mi i ove domace titule dobijemo
Vidim mnogi velicaju nesto ovog Irfana,a nece da priznaju da covjek hoce od Bosne da pravi Hrvatsku reprezentaciju u malom i da Cervaru priprema nove igrace,niko me ne moze ubjediti da Buljugija nije kao kadar za Bosnu,a vamo naki Banic i Nekic pucaju i forsiraju,a nista zivo ne mogu da pomognu
Sirco se drzi jos na klupi,a uveliko bi trebao da jede suho meso u Visokom i da se oprosti
Isto tako malom i jako talentiranom momku Stanku Sablji Irfan ne dozvoljava da se aktivira u prvi team i da igra i da postane jako dobar igrac (ko ga je gledao prosle godine u domacem prvenstvu,zna o cemu govorim )
Jaskicu ne dozvoljava da igra skoro nikako,i njega je pokusao otjerati ko Buljugiju,ali Jaska se ne da,koliko jos vidjet cemo
Da ne govorim o danasnjem katastrofalnom potezu Irfana oko golmana,dok vecina trenera mijenja golmane i pokusava da nadje raspolozenog golmana,Irfan tjera inat i gura Grahovca,koji danas nije bio na nivou
Tvrdim da bi danas utakmica sigurno zavrsila povoljnije po Bosnu i sa puno manje razlike da je Sandro branio drugu poluvrijeme ili cak i ranije
Usporedbe radi
Grahovac branio 52 minute (10 odbrana)
Sandro Uvodić branio 8 minuta (6 odbrana)
Toliko o tome kako je Irfan dosao da od Bosne napravi cudo
Pola ekipe je promasaj i nekih Irfanovih talenata i Hrvatskih nada
Za te pare smo mogli dovesti dosta dobrih igraca i da se bolje nosimo s ovim jacim
Bosna bi ove godine kao trebala da jurisa na duplu titulu u Prvenstvu BiH i u drugu grupnu fazu
S ovakvom prikazanom igrom danas,borbom,zeljom,daj Boze da mi i ove domace titule dobijemo
Vidim mnogi velicaju nesto ovog Irfana,a nece da priznaju da covjek hoce od Bosne da pravi Hrvatsku reprezentaciju u malom i da Cervaru priprema nove igrace,niko me ne moze ubjediti da Buljugija nije kao kadar za Bosnu,a vamo naki Banic i Nekic pucaju i forsiraju,a nista zivo ne mogu da pomognu
Sirco se drzi jos na klupi,a uveliko bi trebao da jede suho meso u Visokom i da se oprosti
Isto tako malom i jako talentiranom momku Stanku Sablji Irfan ne dozvoljava da se aktivira u prvi team i da igra i da postane jako dobar igrac (ko ga je gledao prosle godine u domacem prvenstvu,zna o cemu govorim )
Jaskicu ne dozvoljava da igra skoro nikako,i njega je pokusao otjerati ko Buljugiju,ali Jaska se ne da,koliko jos vidjet cemo
Da ne govorim o danasnjem katastrofalnom potezu Irfana oko golmana,dok vecina trenera mijenja golmane i pokusava da nadje raspolozenog golmana,Irfan tjera inat i gura Grahovca,koji danas nije bio na nivou
Tvrdim da bi danas utakmica sigurno zavrsila povoljnije po Bosnu i sa puno manje razlike da je Sandro branio drugu poluvrijeme ili cak i ranije
Usporedbe radi
Za te pare smo mogli dovesti dosta dobrih igraca i da se bolje nosimo s ovim jacim
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa nabroj ti meni jednog igrača Ciudad Reala koji je prošao njihovu školu pa ima niko ne proriče crnu budućnost.Izviđač je upravo klub čija bi zadaća trebala biti da proizvodi igrače za Bosnu.adn_sah je napisao/la:ribery ti neznas jesil poso il se doso. sve si pomjeso, ovdje ne govorimo o danasnjoj utakmici, slazem se sa tobom da je bosna zasluzeno izgubila (to sam vec prije napisao mozes procitat) govorim o buducnosti bosne, a ako nebude neki bolji rezultat u evropi da buducnost je jako crna, navedi samo jednog igraca koji je prosao sve kategorije bosne i da sada igra u prvom timu
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
maloprije govoris da se bosna nemoze poredit sa loevenom , a ti sad hoces da poredis bosna sa ciudadom, to je sami svjetskih vrh, najbolji tim na svijetu, i kod njih igra samo najbolje na svijetu. a zbog cega bi zadaca izvidjiaca trebala da bude proizvodnja igraca za bosnu jel sto bosna ne zna ili ...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I ti si ovim postom bazirao cjelu Bosninu budućnost samo na osnovu utakmice protiv ekipe koja ima 15 svemiraca, a ne rukometaša.Pogledaj malo tabelu lige i gol razliku i sve će ti biti jasno.I ne bi bilo loše da kad napišeš post da se osvrneš na cijelu sezonu.Pobjeda protiv Chamberya i nesretan poraz od favorizovanog Gorenja.Toliko!Skromnost je vrlina dobrih ljudi.Oni koji su znali nešto o rukometu neće na osnovu ove utakmice proricati cjelu budućnost jednog kluba.Barsa je prošle sedmice trebala otjerati pola tima zato što su izgubili od Kila.Ne oni su čestitali boljoj ekipi i shvatili su da je realnost da oni izgube od Kila ili Ciudada.Kod nas je obrnut slučaj.Kod nas je nerelano da jedna Bosna izgubi od Lowena.Bosna jeste danas podbacila, a i strah je bio vrlo prisutan.Samo sedmerce da su pogodili ova razlika bi daleko bilja manja.Janez je napisao/la:Posto vidim da ovdje ima dosta raje sto nisu primirisali utakmicama Bosne u dvorani "Ramiz Salcin" na Mojmilu i gledali Bosnu na svim frontovima,nego se mali prosetali do Zetre i odmah imaju svu pamet svijeta
Usporedbe radi
Htio sam da kažem da ono što je Ciudad u Španiji to je Bosna u BiH.Sobzirom da je finasijska moć Bosne daleko ispred konkurencije upravo je moje mišljenje da najtalentovaniji igrači iz lige , a samim time i Izviđača bi trebali odlaziti u Bosnu.Neki ne žele da kažu da Nuići i ostali ne žele da dođu u Bosnu ili im klubovi ne dozvoljavaju, postavljaju nerealne oštet za svoje igrače i favorizuju hrvatske klubove u odnosu na Bosnu.To je razlog zašto u Bosni ne igra više domaćih igrača.adn_sah je napisao/la:maloprije govoris da se bosna nemoze poredit sa loevenom , a ti sad hoces da poredis bosna sa ciudadom, to je sami svjetskih vrh, najbolji tim na svijetu, i kod njih igra samo najbolje na svijetu. a zbog cega bi zadaca izvidjiaca trebala da bude proizvodnja igraca za bosnu jel sto bosna ne zna ili ...
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 19 okt 2009, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
100% si upravuJanez je napisao/la:Posto vidim da ovdje ima dosta raje sto nisu primirisali utakmicama Bosne u dvorani "Ramiz Salcin" na Mojmilu i gledali Bosnu na svim frontovima,nego se mali prosetali do Zetre i odmah imaju svu pamet svijeta
Usporedbe radi
@FRANK RIBERY
Osim oko golmana danas,sve ostalo sto je receno odnosilo se na opcenito stanje u klubu
Nemoj da mijenjas teme i spominjes samo jednu tekmu
Reci mi zasto pojedini igraci ne smiju da osutaju,osim ako nisu 1 na 1 s golmanom,dok pojedinci tipa Banica i Nekica rade sta hoce i izvode razno razne karifeke ko da su Ivano Balic
Jel to uredu,jel tako treba da se radi
Sta je s Buljugijom,jel po tebi istina kako je rekao veliki Irfan da Buljugija nije klasa za Bosnu,pored ovih sada u klubu
Sta je s malim Vrazalicem iz Visokog sto je dosao ?
Jesi cuo za momka po imenu Damir Efendi,kako brani
Nemoj da mi pricas nesto,a pola stvari ne znas ili nisi upoznat,a mozda i znas ali sutis,ko dosta raje,koji su zamazani od strane pojedinih ljudi iz Bosne
Reci mi gdje je normalno da jedan od glavnih ljudi kluba,boravi u Dubaiju,pojavi se 1-2 godisnje itd.
Edit mali...
Vise mi se svidjala Bosna od prije par sezona,kada se dizala iz pepela bukvalno,i vracala na stare staze,nego ova sminkerska Bosna,koja je puna kojekakvih ljudi zeljnih para,a ne istinske ljubavi prema klubu
Osim oko golmana danas,sve ostalo sto je receno odnosilo se na opcenito stanje u klubu
Reci mi zasto pojedini igraci ne smiju da osutaju,osim ako nisu 1 na 1 s golmanom,dok pojedinci tipa Banica i Nekica rade sta hoce i izvode razno razne karifeke ko da su Ivano Balic
Sta je s Buljugijom,jel po tebi istina kako je rekao veliki Irfan da Buljugija nije klasa za Bosnu,pored ovih sada u klubu
Nemoj da mi pricas nesto,a pola stvari ne znas ili nisi upoznat,a mozda i znas ali sutis,ko dosta raje,koji su zamazani od strane pojedinih ljudi iz Bosne
Reci mi gdje je normalno da jedan od glavnih ljudi kluba,boravi u Dubaiju,pojavi se 1-2 godisnje itd.
Edit mali...
Vise mi se svidjala Bosna od prije par sezona,kada se dizala iz pepela bukvalno,i vracala na stare staze,nego ova sminkerska Bosna,koja je puna kojekakvih ljudi zeljnih para,a ne istinske ljubavi prema klubu

Mali Vrazalic je jako dobar, samo je jos mlad i mislim da je to jedan od pametnijih poteza Bosne, samo su ga trebali ubacit u drugi tim ili negdje dat nekom na posudbu
Vjeruj care...adn_sah je napisao/la:Mali Vrazalic je jako dobar, samo je jos mlad i mislim da je to jedan od pametnijih poteza Bosne, samo su ga trebali ubacit u drugi tim ili negdje dat nekom na posudbu
Ima Bosna finog mladog kadra
Od Efendica,Vrazalica,Sablju
Dajem zivot da bi momci pola ekipa u domacem prvenstvu oderali sami bez pomoci ovih "jacih i iskusnijih"
Poceli su nesto kao s projektom Bosna II
Gdje bi kao ovi igraci koji se nisu mogli odmah nametnuti Irfanu igrali Prvu Ligu Federacije uz taletovane momke iz omladinskog pogona plus prvotimce koji bi se poslije povreda kroz Bosnu II vracali u formu
Ali izgleda da nista od toga i nece biti,jer se ni to nije shvatilo ozbiljno

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Shvatam ja tebe, i znam ja tog dobro Sabljića i zašto ne igra (koji je odbio da igra za juniorsku repku BIH) , Efendić jeste potencijal, Vražalić je veliki talenat u to nema sumnje ,ali njima se šansa treba davati u BiH-a ligi.U konačnici trener vodi tim i on prvi strada zbog loših rezultata.Ono što dosad imamo jeste da Bosna nije kiksala nigdje i to je ono što se na kraju sabira i oduzima.Janez je napisao/la:@FRANK RIBERY
Edit mali...
Ma samo treba gurati mladi domači kadar, nekad je Bosna davala pola igrača za našu rep. a sad se nakupilo nekakvih nazovi igrača iz regije, što se nisu mogli prodati po Evropi pa neka ih kod nas.
Nisam vidio da je Bosan izbacila ni jednog mladog igrača iz svog podmlatka koji bi igrao za prvi tim evo već nekoliko sezona. Najlakše je dati pare za nekakvog manekena a vamo naša djeca propadaju.

Nisam vidio da je Bosan izbacila ni jednog mladog igrača iz svog podmlatka koji bi igrao za prvi tim evo već nekoliko sezona. Najlakše je dati pare za nekakvog manekena a vamo naša djeca propadaju.

SAMO ŽELJO
Osnovni problem danasnje bosne je jako slab skauting, odnosno promasaj u pojacanjima, pa budimo realni, banic i nekic pojacanja, o cemu pricamo, s druge strane sinoc gledam szmala slika se sa nasom rajom, a neko rece da je pipe zabranio to igracima bosne, mislim da je to teror, a ne profesionalizam, ponavljam sa ovom ekipom ce se prosetati kroz prvenstvo ali ce u evropi dozovjeti jos koji istorijski poraz, ali navodno bi trebalo da oni znaju najbolje sta i kako,SINE je napisao/la:Ma samo treba gurati mladi domači kadar, nekad je Bosna davala pola igrača za našu rep. a sad se nakupilo nekakvih nazovi igrača iz regije, što se nisu mogli prodati po Evropi pa neka ih kod nas.
Nisam vidio da je Bosan izbacila ni jednog mladog igrača iz svog podmlatka koji bi igrao za prvi tim evo već nekoliko sezona. Najlakše je dati pare za nekakvog manekena a vamo naša djeca propadaju.![]()
Sve je bilo jasno u prvih pet minuta. Katastrofa. Shvatam ja da su njemci vrh rukometa, da nismo imali šanse pored njih, ali Bosna je bila katastrofalna i uveliko doprinijela ovoj katastrofi. Jaškić ponovo na beku? Pipe nije normalan, jedno vrhunsko krilo bi se ovako moglo ugasiti i za njega bi bilo najbolje da ode. Niko nema muda da krene naprijed, strah iz kojeg je došlo mnogo grešaka i poklonjenih lopti. Grahovac je zakazao i to je ono što sam uvijek govorio, kad brani Grahovac imamo rezultat, kad njega stane, nemamo šanse.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I dalje smatram da smajlagic ne radi dobar poso i pri tome ne mislim na treninge i pripreme, vec jednostavno jer je previse arogantan i tvrdoglav da bi mijenjo bilo sta sto je on zamislio u startu, pa ma kolko se to pokazalo pogresnim..mislim da jedan trener da bi bio veliki mora biti fleksibilniji..
Covjek uporno gura jaskica da igra beka, a fali mu drugo krilo za vecih utakmica, mladi vrazalic je mozda potencijal ali jos ne moze igrati ovakve utakmice..ista stvar je i s druge strane sa ovcinom...i tamo je bio tvrdoglav i otjero bakira i osto sa jednim djedom koji ne moze nista uradit u velikim utakmicama, on je pravi igrac za domace lige...cojk je dao 4 gola za 3 utakmice i to sve iz penala...ako mu bakir nije bio dobar, nije mi jasno da nije doveo nekog ko je po njemu bolji... ali ne znam, mozda je sad i zalosnije sto na toj desnoj strani ima jos jedno krilo koje moze igrat velike utakmice, a on ga uporno stavlja da igra beka... ne znam sta reci na to...pa probaj 3 minute pa ako vidis da nije to, lako je vratiti...ionako gubis 10 razlike... isto vidis da ne ide kapisodu, pa ubaci brate malog probaj, ne moze biti gori od ovog sigurno...
A bekovi su prica za sebe, katastrofa...sinoc je jos ponajbolji bio bozoljac, ali i on se zaleti samo i skace po 5 puta da bi osuto, al barem osuta i pokusava nesto, bolje i to nego da beskonacno kruze okolo i uporno pokusavajuci proci kroz sredinu, a ispred stoje 4 cojka od po 2 metra i odbijaju se od njih ko mala djeca..
I slazem se naravno da je lowen velika ekipa, nisam ni ocekivo da ce im bosna moci parirat, ali i dalje mislim da su se s malo boljim izborom igraca mogli malo vise oduprijet...
I ocito je da je chambery ekipa tu negdje u nivou bosne i gorenja (sta god vi sad mislili o tome, ali ocito je da chambery nije ni pola ekipe od prosle godine)... tako da mislim da ce se ove tri ekipe boriti za 4. mjesto...i bosna tu sigurno ima svoju sansu... kielce ce se pokazati prejakim za sve tri ekipe, iako su doduse jedva dobili gorenje kuci, ali svejedno mislim da ce osvajati bodove i u gostima protiv gorenja i(li) bosne i time osigurat to 3. mjesto u grupi... a lowen i veszprem ce da se bore za 1. mjesto naravno...
Covjek uporno gura jaskica da igra beka, a fali mu drugo krilo za vecih utakmica, mladi vrazalic je mozda potencijal ali jos ne moze igrati ovakve utakmice..ista stvar je i s druge strane sa ovcinom...i tamo je bio tvrdoglav i otjero bakira i osto sa jednim djedom koji ne moze nista uradit u velikim utakmicama, on je pravi igrac za domace lige...cojk je dao 4 gola za 3 utakmice i to sve iz penala...ako mu bakir nije bio dobar, nije mi jasno da nije doveo nekog ko je po njemu bolji... ali ne znam, mozda je sad i zalosnije sto na toj desnoj strani ima jos jedno krilo koje moze igrat velike utakmice, a on ga uporno stavlja da igra beka... ne znam sta reci na to...pa probaj 3 minute pa ako vidis da nije to, lako je vratiti...ionako gubis 10 razlike... isto vidis da ne ide kapisodu, pa ubaci brate malog probaj, ne moze biti gori od ovog sigurno...
A bekovi su prica za sebe, katastrofa...sinoc je jos ponajbolji bio bozoljac, ali i on se zaleti samo i skace po 5 puta da bi osuto, al barem osuta i pokusava nesto, bolje i to nego da beskonacno kruze okolo i uporno pokusavajuci proci kroz sredinu, a ispred stoje 4 cojka od po 2 metra i odbijaju se od njih ko mala djeca..
I slazem se naravno da je lowen velika ekipa, nisam ni ocekivo da ce im bosna moci parirat, ali i dalje mislim da su se s malo boljim izborom igraca mogli malo vise oduprijet...
I ocito je da je chambery ekipa tu negdje u nivou bosne i gorenja (sta god vi sad mislili o tome, ali ocito je da chambery nije ni pola ekipe od prosle godine)... tako da mislim da ce se ove tri ekipe boriti za 4. mjesto...i bosna tu sigurno ima svoju sansu... kielce ce se pokazati prejakim za sve tri ekipe, iako su doduse jedva dobili gorenje kuci, ali svejedno mislim da ce osvajati bodove i u gostima protiv gorenja i(li) bosne i time osigurat to 3. mjesto u grupi... a lowen i veszprem ce da se bore za 1. mjesto naravno...
-
- Kontakt:
ti si smiješan lip, Izviđač je rukometna institucija, a Bosna tvorevina. Izviđač će se vratiti brzo gdje mu je mjesto jer ima školu , ima plan a da daje Bosni igrače, teško ćeri da te beg jami!!!FRANK RIBERY je napisao/la:Pa nabroj ti meni jednog igrača Ciudad Reala koji je prošao njihovu školu pa ima niko ne proriče crnu budućnost.Izviđač je upravo klub čija bi zadaća trebala biti da proizvodi igrače za Bosnu.adn_sah je napisao/la:ribery ti neznas jesil poso il se doso. sve si pomjeso, ovdje ne govorimo o danasnjoj utakmici, slazem se sa tobom da je bosna zasluzeno izgubila (to sam vec prije napisao mozes procitat) govorim o buducnosti bosne, a ako nebude neki bolji rezultat u evropi da buducnost je jako crna, navedi samo jednog igraca koji je prosao sve kategorije bosne i da sada igra u prvom timu
Gdje će se to Izviđač vratiti? Sa 7. na 5. mjesto Premijer lige BiH?? To mu je plafon sa svim "multi-talentima" iz "slavne" akademije. Jedino da se svi ostali klubovi u BiH rasformiraju, pa da Izviđač u Ligi prvaka zaigra. Načekat ćeš se i dobrih špica po kamenjaru nagledat momčecrohb fanatic je napisao/la:ti si smiješan lip, Izviđač je rukometna institucija, a Bosna tvorevina. Izviđač će se vratiti brzo gdje mu je mjesto jer ima školu , ima plan a da daje Bosni igrače, teško ćeri da te beg jami!!!FRANK RIBERY je napisao/la:Pa nabroj ti meni jednog igrača Ciudad Reala koji je prošao njihovu školu pa ima niko ne proriče crnu budućnost.Izviđač je upravo klub čija bi zadaća trebala biti da proizvodi igrače za Bosnu.adn_sah je napisao/la:ribery ti neznas jesil poso il se doso. sve si pomjeso, ovdje ne govorimo o danasnjoj utakmici, slazem se sa tobom da je bosna zasluzeno izgubila (to sam vec prije napisao mozes procitat) govorim o buducnosti bosne, a ako nebude neki bolji rezultat u evropi da buducnost je jako crna, navedi samo jednog igraca koji je prosao sve kategorije bosne i da sada igra u prvom timu

-
- Kontakt:
sine moj kad smo mi igrali u ligi prvaka vi ste govorili vidi šta oni rade, živi bili pa vidjeli, ispuvati će državne jasle vrlo brzo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.