Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Unofficialpage » 20 apr 2016, 13:21

Svakim danom je sve bolje i bolje. Bili smo koliko toliko dobri u savezu ali po dobrom starom običaju moramo mi nešto zafrkat. Svaka čast.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 apr 2016, 13:28

lumani je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Hrvatska nije uspjela dovesti Trinchiera, a da ga mi dovedemo.

Podsjecanja radi, 22.januara je predstavljen Dusko Ivanovic kao novi selektor.

A evo sada, 19. april bira se izmedju Bajica i Mulaomerovica. Harun kriv :think:

Bitno da dodu svi na pripreme,trener Mula je sasvim dovoljan...Ivanovic je nas dosta kostao,a zbog toga nismo mogli osiguranje Mirzi platiti...
Nadam se da ni sam ne vjeruješ u to što si napiso

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 apr 2016, 11:15

Sapce je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Hrvatska nije uspjela dovesti Trinchiera, a da ga mi dovedemo.

Podsjecanja radi, 22.januara je predstavljen Dusko Ivanovic kao novi selektor.

A evo sada, 19. april bira se izmedju Bajica i Mulaomerovica. Harun kriv :think:

Bitno da dodu svi na pripreme,trener Mula je sasvim dovoljan...Ivanovic je nas dosta kostao,a zbog toga nismo mogli osiguranje Mirzi platiti...
Nadam se da ni sam ne vjeruješ u to što si napiso

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ne znam sta ti nije jasno :?:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 apr 2016, 11:37

Ethel je napisao/la:Nemate frke sad ce Enes i Jusuf to da srede sve :kafa:
Da su kifla i placko tu, sredili bi da Igokea igra ABA ligu, a repka nebi bila suspendovana :pinokio:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 apr 2016, 16:03

bhsport je napisao/la:
Da su kifla i placko tu, sredili bi da Igokea igra ABA ligu, a repka nebi bila suspendovana :pinokio:
Neka evo ide i Igor, pa da uzitak bude veci, njega ste zaboravili skroz, sreca pa vam novi predsjednik nije.

Prvi potezi nove garniture: smjena Igora Stojanovica i ukidanje U-20 repke.

Nema Haruna, pa ne smeta, a Bošnji srce na mjestu :kafa:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 21 apr 2016, 16:27

Pitanje i da li bi sa harunom opstala u20 repka. Ispali u b diviziju + nije nesto perspektivna. Nemamo dominantnog igrača kao što je nurkic bio, da možemo reći da ćemo se sigurno vratit u a diviziju. Uz to je b divizija dosta slabija, a svakako dosta reprezentacija pošalje neke kombinovane sastave. Naravno da bi bilo bolje da imamo i u20. Ali finansijska situacija je nazalost takva. Nek se najperspektivniji, to jest atić, priključi pripremama seniora, imat će više od toga.
Nisam od onih koji su bezuslovno protiv haruna, volio bi da je ostao. Ali opet treba gledat realno.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 apr 2016, 16:41

dino-92 je napisao/la:Pitanje i da li bi sa harunom opstala u20 repka. Ispali u b diviziju + nije nesto perspektivna. Nemamo dominantnog igrača kao što je nurkic bio, da možemo reći da ćemo se sigurno vratit u a diviziju. Uz to je b divizija dosta slabija, a svakako dosta reprezentacija pošalje neke kombinovane sastave. Naravno da bi bilo bolje da imamo i u20. Ali finansijska situacija je nazalost takva. Nek se najperspektivniji, to jest atić, priključi pripremama seniora, imat će više od toga.
Nisam od onih koji su bezuslovno protiv haruna, volio bi da je ostao. Ali opet treba gledat realno.
Edin Atic?

Nisam ni ja, ali uz uslov da dodju bolji, a ovo je sve samo ne to.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 21 apr 2016, 16:45

Atic ce u à reku aBd. U reprezentaciji nikad nije zakazao
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 21 apr 2016, 16:54

Da, edin atić. Znam sezona mu je turbulentna, ali opet mislim da kao najperspektivnijem iz te u20 generacije bi trebao makar odradit pripreme sa a repkom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 apr 2016, 18:36

Ethel je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Neka evo ide i Igor, pa da uzitak bude veci, njega ste zaboravili skroz, sreca pa vam novi predsjednik nije.

Jadan odgovor. Jeftin spin.
Što Stoja ne sredi?

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 apr 2016, 21:54

bhsport je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Da su kifla i placko tu, sredili bi da Igokea igra ABA ligu, a repka nebi bila suspendovana :pinokio:

Jadan odgovor. Jeftin spin.
Što Stoja ne sredi?
Jadan je tvoj prvi upis, pa sam se morao spustiti na jadan nivo kako bi uopste mogao vama razumljivo odgovoriti.

Nema vise Stoje, ode i on, tako da dzabe pitas sto ne sredi, a znas dobro sto ne moze srediti, nije pogodan Srbin pa je cudno sto je i dosad bio tu.

Evo Fulurije i Covickovica pa njima postavljaj pitanja, vrlo rado ce ti sve odgovoriti, svakako su bolji od Haruna, upravo onako kako ste trazili, bolji, kvalifikovaniji, sposobniji, po vasoj i Enesovoj mjeri svakako.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 21 apr 2016, 23:04

Nije vise ni fulurija po mjeri KSRSa, odnosno brane i borisa... pa ce traziti njegovu smjenu... stao dr Fulurija u odbranu bh repki, a ne igokee i odmah je politički nepodoban i neprikladan... iduce sedmice bi mogla biti opasna "sjeca" glava u odborima saveza...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 22 apr 2016, 08:56

KSBiH jedino što treba da uradi je da pošalje dopis podrške FIBA-i sa naglaskom da kao njen član podržava njene stavove i odluke, te će sukladno sa našim pravilnicima koji su u skladu sa FIBA-inim postupiti kazneno prema klubovima koji odstupaju od stavova FIBA-e i ujedno KSBiH. Upravo je tako nešto uradio HKS prema FIBA-i za Cedevitu i Zadar.
Komplikacije nastaju kad se ne radi po propisima. Po pravilnicima je jasno da ako klub ne ispunjava odluke saveza ide pod suspenziju i gubi status. Ne vidim u čemu je tu problem? Problem, istupanje RS klubova iz KSBiH zbog ilegalnih poteza Igokee? OK, neka istupe - samo će sebi štetu nanijeti, jer FIBA priznaje samo KSBiH i tu podrška neće izostati.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 apr 2016, 09:26

Ethel je napisao/la:
Jadan je tvoj prvi upis, pa sam se morao spustiti na jadan nivo kako bi uopste mogao vama razumljivo odgovoriti.

Nema vise Stoje, ode i on, tako da dzabe pitas sto ne sredi, a znas dobro sto ne moze srediti, nije pogodan Srbin pa je cudno sto je i dosad bio tu.

Evo Fulurije i Covickovica pa njima postavljaj pitanja, vrlo rado ce ti sve odgovoriti, svakako su bolji od Haruna, upravo onako kako ste trazili, bolji, kvalifikovaniji, sposobniji, po vasoj i Enesovoj mjeri svakako.
Ko je trazio? Kakve ti gluposti pricas? Ovdje se predstavljas ko advokat kifle i placke.
Odogovori na konkretno pitanje bez jada i spina a tice se Igokee i ovog sa FIBOM, jel mislis da bi drugacije bilo da su kifla i placko tu? Sta je jadno u tom pitanju? To je konkretno na tvoju kompleksasku cinjenicu da ce Jusuf i Enes sve srediti?
Oldazak Haruna i kifle nije vezan ni za Jusufa ni Enesa, ne prodaji ovdje takve stvari.
Bi al u k.... i to znas ali iskoristavas za svoju jeftinu propagandu.
Spinujes i unosis negativu po forumu, jadno da jadnije ne moze biti. Gdje je sada fenomenalni Harun? Sta radi? Sta ce raditi? Gdje je taj ultra mega sega veliki projekat? Sta je ostavio iza sebe? Nikakav sistem, sve na ho-ruk? Na suze i plakanje.
Savez je isto funkcionisao i u njegovom mandatu, uspio je radom i vezama namaci sponzore. Doveo Jusufa pa ga popljuvo, doveo Acu pa ga popljuvo.
Nemoj bi patetike ziv bio.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 22 apr 2016, 09:39

Kada je Harun dolazio u KSBiH, savez je bio u dugu preko milion maraka i to pred blokadom računa, a onda su Dino i Harun podigli milionski kredit (pitanje za istražne organe - kako je neko odobrio kredit tolikom dužniku). Nakon toga Dino zapošljava Harunovu sestru (mislim u vodovod - nisam siguran) gdje u poznim četrdesetim Harunova sestra zauzima mjesto pripravnika. Otud dobra veza i ljubav Dine i Haruna. Svi dobro znamo, gdje Dino zasije, nakon odlaska nastaje višegodišnja suša, jad i čemer. Dino i Harun i co. nisu došli iz ljubavi prema KSBiH, niti su otišli radi pritiska javnosti ili Nurkića, Enesa, odluke Đedovića ili sponzorstva, već su pobjegli nakon što treba vraćati podignute kredite i dugove. Sjetiti se modela KK Bosna. Ojadili su savez višemilionski i pitanje je samo dana kada će KSBiH kolabrirati sa blokadom računa i velikim dugovanjima. Ova politička frka i Igokea je samo paravan, koji se rješava ranije opisanim modelom u 10min (pročitati post iznad).

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 22 apr 2016, 09:53

Iako ih nikad nisam volio, strašno bi se razočarao da Igokea povuče svoju odluku i prihvati da igra (kvale?) ovog smiješnog fibinog kupa
ZELJEZNICAR 1921!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 apr 2016, 09:59

@bhsport to sto ti pricas su samo gluposti, evo recu ti jedan podatak za vrijeme Haruna cak je i Dodik davao pare za repke, vise nego bilo koji kanton i vlast u Federaciji. Ovaj sto prica o kreditu je toliki tokmak da je to bogu plakati , Harun je zaduzio svoju kucu, i svoj posao za kredit koji je vracen, tako da ne spinuj djaba, upravni odbor provjerio sve istrazio i sve cisto kao i policija.

Sto se tice ovog na relaciji Igokea - KSBIH, su samo skupljanje jeftinih politickih poena preko kosarke, jer u ovom cudu zvanom BiH je sve politika.

Dug je manji nego sto je bio za vrijeme svih ovih prijasnjih ljudi.

Sto se tice Juke zahvaljujuci Harunu, skidao je kile, otisao na posudbu u Zadar, uzela ga Cedevita i jos mnogo toga je radio za njega. Juka je njemu vratio osvajanjem prvenstava i sve, to sto su se zakacili je direktno kriv Enes, ali eto ne moze nista dovjeka trajati, pa ni prijateljstvo.

Pozdrav i nadam se da ce nam sada super biti da cemo uzivati.

P.S Dade covjek iz Zivinica za juniore, Kanton Sarajevo na cijem celu je Dino Konakovic dade za kadete, nesto ne vidim da se ovi busaju ostali da su dali nesto :kafa:

P.P.S Ako Harun nista nije ostavio kao sto kazes vidjeces sta ce ovi da ostave za svog mandata :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 apr 2016, 11:28

Ako krali, kradu svi al oni su barem ima li za šta. Ima li smo rezultate, dok ovi ostali kradu i ništa ne rade.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 apr 2016, 11:48

TaRgEt_ je napisao/la:@bhsport to sto ti pricas su samo gluposti, evo recu ti jedan podatak za vrijeme Haruna cak je i Dodik davao pare za repke, vise nego bilo koji kanton i vlast u Federaciji. Ovaj sto prica o kreditu je toliki tokmak da je to bogu plakati , Harun je zaduzio svoju kucu, i svoj posao za kredit koji je vracen, tako da ne spinuj djaba, upravni odbor provjerio sve istrazio i sve cisto kao i policija.

Sto se tice ovog na relaciji Igokea - KSBIH, su samo skupljanje jeftinih politickih poena preko kosarke, jer u ovom cudu zvanom BiH je sve politika.

Sto se tice Juke zahvaljujuci Harunu, skidao je kile, otisao na posudbu u Zadar, uzela ga Cedevita i jos mnogo toga je radio za njega. Juka je njemu vratio osvajanjem prvenstava i sve, to sto su se zakacili je direktno kriv Enes, ali eto ne moze nista dovjeka trajati, pa ni prijateljstvo.

P.S Dade covjek iz Zivinica za juniore, Kanton Sarajevo na cijem celu je Dino Konakovic dade za kadete, nesto ne vidim da se ovi busaju ostali da su dali nesto :kafa:

P.P.S Ako Harun nista nije ostavio kao sto kazes vidjeces sta ce ovi da ostave za svog mandata :kafa:
To sto ti pricas su gluposti. Pa javno je covjek plakao na Bjelasnici i molio da se uplate pare jer para nema, a sad odjednom davao i Dodik, pa ko koga laze tu? Jel Placko javnost ili ti sada nama spinujes je pitanje za istrazne ograne.
Ja sam ti replicirao na post oko suspenzije Igokee na sto si napisao da ce Jusuf i Enes rijesiti i sam znas da bi se isto desilo da su placko i kifla bili tu.
Za dug je Fulurija priznao da je manji, ali kako je manji? Da li su se nasli sistemski sponzori ili se na osnovu licnih poznastava povecao prihod u savez?
Naravno da je ovo drugo u pitanju i eto sada ispada posto nema Haruna Mile Dodik nece davati pare u savez. Cirkus je zivi sto pricas i izmisljas.
Nego da dovedemo sveto trojstvo u predsjednistvo mjesto Covica i Baketa, mozda bi nam MMF dao bespovratni kredit jer placko zna kmecati?

Sto se tice kredita obracas se pogresnom covjeku, to nisam ni spomenuo.

Za Jusufa cu ti reci samo nesto:

Plackin FB: Jusuf moje dijete, gine za B diviziju, moj Juka moje dijete, odbio NBA bla bla
Za par dana isti FB: Juka je izdajica.

Placko FB: Aco Petrovic radi djaba.
Nakon razlaza: Aco Petrovic je uzeo velike novce.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 apr 2016, 12:01

bhsport je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:@bhsport to sto ti pricas su samo gluposti, evo recu ti jedan podatak za vrijeme Haruna cak je i Dodik davao pare za repke, vise nego bilo koji kanton i vlast u Federaciji. Ovaj sto prica o kreditu je toliki tokmak da je to bogu plakati , Harun je zaduzio svoju kucu, i svoj posao za kredit koji je vracen, tako da ne spinuj djaba, upravni odbor provjerio sve istrazio i sve cisto kao i policija.

To sto ti pricas su gluposti. Pa javno je covjek plakao na Bjelasnici i molio da se uplate pare jer para nema, a sad odjednom davao i Dodik, pa ko koga laze tu? Jel Placko javnost ili ti sada nama spinujes je pitanje za istrazne ograne.
Ja sam ti replicirao na post oko suspenzije Igokee na sto si napisao da ce Jusuf i Enes rijesiti i sam znas da bi se isto desilo da su placko i kifla bili tu.
Za dug je Fulurija priznao da je manji, ali kako je manji? Da li su se nasli sistemski sponzori ili se na osnovu licnih poznastava povecao prihod u savez?
Naravno da je ovo drugo u pitanju i eto sada ispada posto nema Haruna Mile Dodik nece davati pare u savez. Cirkus je zivi sto pricas i izmisljas.
Nego da dovedemo sveto trojstvo u predsjednistvo mjesto Covica i Baketa, mozda bi nam MMF dao bespovratni kredit jer placko zna kmecati?

Sto se tice kredita obracas se pogresnom covjeku, to nisam ni spomenuo.

Za Jusufa cu ti reci samo nesto:

Plackin FB: Jusuf moje dijete, gine za B diviziju, moj Juka moje dijete, odbio NBA bla bla
Za par dana isti FB: Juka je izdajica.

Placko FB: Aco Petrovic radi djaba.
Nakon razlaza: Aco Petrovic je uzeo velike novce.

Vidjeces nakon ovih sto ce ostati, kazem ti dobro zapamti , naravno da ce plakati ti kontas , dobro mozda ne ti da sa 100 k mozes sve repke isfinanisrati . Mozes ti njega kako hoces nazivati, ali sto je covjek uradio za nasu kosarku nece niko jos dugo vremena, uz sve mane i ostalo . Prica ce izaci kada tada na vidjelo , ja ne spinujem kazem ti cinjenice , a sto nam se sprema vidjecemo .

Zivjeli neka pljujemo i neka radimo a dug je manji za oko 1,1 milion kako sam upucen mozda i vise.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []