Roger Federer za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Roger Federer za sve njegove fanove
federer tijesno do pobjede. Jako puno neforsiranih greakas i s jedne i s druge strane. Da ovako igraju protiv nadala, samlio bi ih nadal. Nadam se da ce se roger "popraviti" SRETNO TI MAJSTORE!
Izdržati, to je temelj vrline!
Ne mogu da vjerujem, Roger totalno podbacio i u padu forme. Vrijeme mu je da se digne i počne igrati kako treba.
Still learning...
Navedi jedan razlog za to i lično ću se pobrinuti da ista ode pod ključ !?soba 39 je napisao/la:Temu pod kalauz
Still learning...
Ništa od Rodžera više,najpametnije mu je da se povuče kao veliki a ne da se blamira više sa raznoraznim diletantimadomineysn je napisao/la:Navedi jedan razlog za to i lično ću se pobrinuti da ista ode pod ključ !?soba 39 je napisao/la:Temu pod kalauz
"Indija,Pakistan..."
I kakve veze to ima sa zaključavanjem teme. To sad treba što je on van forme da tema više ne postoji ?soba 39 je napisao/la:Ništa od Rodžera više,najpametnije mu je da se povuče kao veliki a ne da se blamira više sa raznoraznim diletantimadomineysn je napisao/la:Navedi jedan razlog za to i lično ću se pobrinuti da ista ode pod ključ !?soba 39 je napisao/la:Temu pod kalauz
Still learning...
@domineysn
Ne obraćaj pažnju, ovi su ovdje prisutni dok Novak dobro igra, kad malo padne sa formom, nema više ovih pacijenata u ovom dijelu foruma. Trenutno je glavno provociranje na temi Federera ili Nadala, kao da Novak ima 16, odnosno 9 Grand Slam titula....
Ne obraćaj pažnju, ovi su ovdje prisutni dok Novak dobro igra, kad malo padne sa formom, nema više ovih pacijenata u ovom dijelu foruma. Trenutno je glavno provociranje na temi Federera ili Nadala, kao da Novak ima 16, odnosno 9 Grand Slam titula....

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma trudim se, ali kad čujem ovakve nebuloze i budalaštine smuči mi se, vjeruj mi. Uglavnom, ako smatrate da su Nadal i Đoković bolji od Rogera, ili ako Rogera ne volite, barem iznesite argumentirano mišljenje i niko se neće ljutiti. Ovakve gluposti vam niko neće tolerisati (mislim na modove).Virtu4l je napisao/la:@domineysn
Still learning...
Ništa oni ne smatraju, većina ih ništa ne prate, tu su dok je Novaka, kad on padne sa formom onda prelaze na neki drugi sport. Samo malo strpljenja... već sam pisao o tome, sretni jednog od ovih pacijenata na ulici, pitaj ga koji je prvi Novakov profesionalni turnir, ili protivnik ili koji je turnir prvi osvojio - gledat će blijedo u tebe. Ovdje će ti odgovoriti kao iz topa, zahvaljujući internetu, ali sve je to smiješno...domineysn je napisao/la:Ma trudim se, ali kad čujem ovakve nebuloze i budalaštine smuči mi se, vjeruj mi. Uglavnom, ako smatrate da su Nadal i Đoković bolji od Rogera, ili ako Rogera ne volite, barem iznesite argumentirano mišljenje i niko se neće ljutiti.
Geografija je čudo!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bez obzira na njegovu trenutnu formu ja njemu i dalje divim.Mora roger malo promijeniti taktiku.Nije stvari fizičke pripremljenosti.On je fizički izuzetno pripremljen,ali nedostaje mu dovoljno motivacije samopuzdanja ili čega već.On je najelegantniji teniser u historiji to je notorna činjenica.Treba malo da promijeni taktiku.6 ili 7 godina koristi istu i postao je pročitana priča+ opala mu je forma,pa zato danas i gubi od sasvim prosjecnih igraca,a nadala i đokovica ne bi ni usnu mogao pobjediti trenutno.A sjecam se tog meča sa nadalom 2006 u pet setova u rimu nadal u tai breiku pobjedio u petom,a da se danas odigra taj mec vjerovatno bi završilo 3:0 za španca
Jbga,da im se .Sa sporta na sport,sportska nacijaVirtu4l je napisao/la:Ništa oni ne smatraju, većina ih ništa ne prate, tu su dok je Novaka, kad on padne sa formom onda prelaze na neki drugi sport. Samo malo strpljenja... već sam pisao o tome, sretni jednog od ovih pacijenata na ulici, pitaj ga koji je prvi Novakov profesionalni turnir, ili protivnik ili koji je turnir prvi osvojio - gledat će blijedo u tebe. Ovdje će ti odgovoriti kao iz topa, zahvaljujući internetu, ali sve je to smiješno...domineysn je napisao/la:Ma trudim se, ali kad čujem ovakve nebuloze i budalaštine smuči mi se, vjeruj mi. Uglavnom, ako smatrate da su Nadal i Đoković bolji od Rogera, ili ako Rogera ne volite, barem iznesite argumentirano mišljenje i niko se neće ljutiti.
Geografija je čudo!

"Indija,Pakistan..."
Sigurno, jedna od najtalentovanijih nacija na svijetu.soba 39 je napisao/la:Jbga,da im se .Sa sporta na sport,sportska nacija
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Savršena taktika - čovjek pogodi ondje gdje zamisli! To je taktika koju može praktikovati svaki teniser, ali im nešto ne ide, hehe. Mnogo je razloga zašto to više nije tako, prije svega godine, pa onda odlična konkurencija, manjak motiva. Ne znam, možda je neko očekivao da Roger sve to pogađa do 35. godine života? Ja sigurno nisamensadek je napisao/la:Treba malo da promijeni taktiku.6 ili 7 godina koristi istu i postao je pročitana priča+

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo posto si ti najpametniji ja cu ti navesti par cinjenica sto je Nadal bolji igrac od tvog miljenika.domineysn je napisao/la:Ma trudim se, ali kad čujem ovakve nebuloze i budalaštine smuči mi se, vjeruj mi. Uglavnom, ako smatrate da su Nadal i Đoković bolji od Rogera, ili ako Rogera ne volite, barem iznesite argumentirano mišljenje i niko se neće ljutiti. Ovakve gluposti vam niko neće tolerisati (mislim na modove).Virtu4l je napisao/la:@domineysn
Vodi ga previse znaci 16-8 to je pre prevelika razlika.To je 8 pobjeda covjece.Dobio ga je na svim Gren Slemovima na kojima su igrali. Federer Nadala samo na Wimbledonu.Ponizio ga je par puta , natjerao ga da place od muke.Ima vise Mastersa od Federera.Ima 9 titula GS a ima svega 24 godine.
Dovoljan broj.Tvoj argument moze jedino biti 16 titula.Ali titula sa 30 godina

- sarajlija89
- Kontakt:
Kad Rafa prestigne Rogera po broju GS-a, tek onda cemo moci o njemu govoriti kao o najvecem...
A i bezveze raspravljate, Roger i Rafa su najveci teniseri svih vremena...i to u vremenu, gdje stvarno ima dobrih igraca....
Novak je mnogo napredovao, uvijek je bio potencijal i kvalitet, ove godine je to konacno sve poslozio...steta samo sto Roger nije par godina mladji....pa kakvi bi to dueli bili, velike trojke...
ROGER FEDERER - POETRY IN MOTION
A i bezveze raspravljate, Roger i Rafa su najveci teniseri svih vremena...i to u vremenu, gdje stvarno ima dobrih igraca....
Novak je mnogo napredovao, uvijek je bio potencijal i kvalitet, ove godine je to konacno sve poslozio...steta samo sto Roger nije par godina mladji....pa kakvi bi to dueli bili, velike trojke...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve to može biti tako, a i ne mora. Dva različita stila tenisa, a svaki je na svoj način fascinantan, obojica su dotakli vrh bijelog sporta. Federer će teško ići preko 16. Grand Slam trofeja, a Rafa je jedini igrač koji ga može ugroziti.Andres je napisao/la:Evo posto si ti najpametniji ja cu ti navesti par cinjenica sto je Nadal bolji igrac od tvog miljenika.
Vodi ga previse znaci 16-8 to je pre prevelika razlika.To je 8 pobjeda covjece.Dobio ga je na svim Gren Slemovima na kojima su igrali. Federer Nadala samo na Wimbledonu.Ponizio ga je par puta , natjerao ga da place od muke.Ima vise Mastersa od Federera.Ima 9 titula GS a ima svega 24 godine.
Dovoljan broj.Tvoj argument moze jedino biti 16 titula.Ali titula sa 30 godinaFederer sa 24 imao 1 titulu.Tu Eleganciju i qrceve palceve baci u vodu.I O Sullivan igra prelijepo i atraktivno a nema ga ni na mapi.Stim da Nadal igra nista manje atraktivno od Feda.Sve je od osobe do osobe
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne oze onaj idol meni reci da njemu Nadal nije do koljena jer je to covjek koji ga je natjero da on postane jos bolji ali ipak nedovoljno dobar.Nadal je covjek koji mu je bio boljka, koji mu je oveo strah u kosti i maltretiro ga gdje god igrali.Nema osnov da kaze da je Federer bolji igrad od Nadala.Za sad jeste uspjesniji ali samo po GS titulama sto je i logicno njemu je 30 ovom je tek 24Virtu4l je napisao/la:Sve to može biti tako, a i ne mora. Dva različita stila tenisa, a svaki je na svoj način fascinantan, obojica su dotakli vrh bijelog sporta. Federer će teško ići preko 16. Grand Slam trofeja, a Rafa je jedini igrač koji ga može ugroziti.Andres je napisao/la:Evo posto si ti najpametniji ja cu ti navesti par cinjenica sto je Nadal bolji igrac od tvog miljenika.
Dovoljan broj.Tvoj argument moze jedino biti 16 titula.Ali titula sa 30 godinaFederer sa 24 imao 1 titulu.Tu Eleganciju i qrceve palceve baci u vodu.I O Sullivan igra prelijepo i atraktivno a nema ga ni na mapi.Stim da Nadal igra nista manje atraktivno od Feda.Sve je od osobe do osobe
Ako vec tacno hoces, roger je rodjen 08. 08. 1981.,a nadal: 03. 06. 1986. Prema tome, nemoj govorit da je ovom 30, a ovom tek 24! Prije ce nadal napuniti 25. nego roger 30. A za tvoje misljenje izmedju federer-nadal, nemam sta reci! Tebi je glavni argument 8-16Andres je napisao/la:Za sad jeste uspjesniji ali samo po GS titulama sto je i logicno njemu je 30 ovom je tek 24
Izdržati, to je temelj vrline!
pa zaista ne znam koji arguent mogu priloziti kao dokaz.Vjerovatno Federer 20 - Roddick 3 koliko vec hoces da prilozim ????rogeRF je napisao/la:Ako vec tacno hoces, roger je rodjen 08. 08. 1981.,a nadal: 03. 06. 1986. Prema tome, nemoj govorit da je ovom 30, a ovom tek 24! Prije ce nadal napuniti 25. nego roger 30. A za tvoje misljenje izmedju federer-nadal, nemam sta reci! Tebi je glavni argument 8-16Andres je napisao/la:Za sad jeste uspjesniji ali samo po GS titulama sto je i logicno njemu je 30 ovom je tek 24
KO je bolji odlucuju njihovi dueli a ne neke statistike ko ima vise gresaka ili vinera.Logicno je da cu reci 16-8 kad je to prevelika razlika.Ne znam sta hoces da kazes time ??? Oces da ti nabrojim Gs njihove duele ???? vjerovatno i to nije realno jer je tu ako se ne varan 5:2..To takodjer nije pokazatelj ko je bolji ???
Ja kazem na stranu rekorde tacnije tih 16 titula.Svaka mu cast.Te titule mogu lahko biti srusene medjutim da je Federer bolji igrac od Nadala ti nemas dokaz! Nemas bukvalno niti jedan jedini dokaz da mi to prilozis.Titule nisu realno stanje jer je razlika u 5 godina.Nadal ih vec vas ima mnogo.Vec 9. Federer ima rekordnih 16 ali je pitanje oce li to biti dovoljno ???
Ja ti kazem Federer je najuspesniji igrac svih vremena sto se moze prestici.Ali najbolji sigurno nije jer ima bolne tacke.Uveliko ta je tacka Nadal, nekada Marej ,nekada Novak.on dok je osvajao trofeje nije imao niti jednog igraca koji je kvalitet ovih nabrojanih.To su bili Roddick koji je ruku na srce igrao losije tad nego sad.Sad makar zna udarat.Imao Philipousisa koji je smjesan igrac.Imao Baghdatisa , Davidenka i Safina koji su psihicki i igracki bili 2 nivoa ispod njega.Danas su to udarci koji raznose loptu.Novak , Endi , Delpo, Nadal.Igraci koji se fantasticno krecu, Serviraju odlicno imaju sve udarce odlicne a psihicki mnogo jaki....Nemas ti meni sta pricat ja znam da je Federer sa pola snage uzimao te titule.Imao Hewitta za glavnog konkurenta.Covjek koji je slabija verzija Mareja.Nije on imao nesrecu sto se rodio prije ovih tenisera nego veliku srecu, on nikad ovoliko uspjesan ne bi bio da je generacija ovih igraca.Da je od 18mjeste godine gledao Nadala kako uzima RG i godinama igra fenomenalno ili pak gledao ovakvog Novaka kome kad uzmes set koda si uzeo Gren-slem.
- sarajlija89
- Kontakt:
A ma, takve vrste poređenja su vrlo teske i nerelevantne, slobodno cu reci....
Isto ja za Nadala mogu reci i sto je cinjenica, da je tukao Rogera vecinom na sljaci i u trenucima kada je ROger bio u padu forme, a Nadal top igrac....zar nije takO?? Tu je ta razlika u pobjedama...
Da ne govorim koliko neki daleko idu, pa kazu da Roger nije imao adekvatnu konkurenciju i slicno.Nema potrebe stvarno...pa ne igraju ni ostali klikera, jednostavno Roger je bio toliko dominanatan da i nije imao konkurenciju kada se tako gleda
Ne zelim osporiti Nadala, za mene je to najbolji igrac uz Rogera, svih vremena...i ne zelim se upustat u takva poređenja, jednostavno drago mi je sto zivim u tom vremenu da ih mogu gledat.
Svi teniski strucnjaci su saglasni da je Roger najbolji igrac svih vremena, svi bivsi i sadasnji igraci( vecina njih, ukljucujuci i Rafu)....
i sta je imam vise reci...osim
Isto ja za Nadala mogu reci i sto je cinjenica, da je tukao Rogera vecinom na sljaci i u trenucima kada je ROger bio u padu forme, a Nadal top igrac....zar nije takO?? Tu je ta razlika u pobjedama...
Da ne govorim koliko neki daleko idu, pa kazu da Roger nije imao adekvatnu konkurenciju i slicno.Nema potrebe stvarno...pa ne igraju ni ostali klikera, jednostavno Roger je bio toliko dominanatan da i nije imao konkurenciju kada se tako gleda

Ne zelim osporiti Nadala, za mene je to najbolji igrac uz Rogera, svih vremena...i ne zelim se upustat u takva poređenja, jednostavno drago mi je sto zivim u tom vremenu da ih mogu gledat.
Svi teniski strucnjaci su saglasni da je Roger najbolji igrac svih vremena, svi bivsi i sadasnji igraci( vecina njih, ukljucujuci i Rafu)....
i sta je imam vise reci...osim
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.