Mislim da do ljeta ostaje u Omladincu a onda je sve mogućealtai je napisao/la:jel istina da bili dolazi u zvijezdu danas se prica na treningu
NK Omladinac Mionica
Re: NK Omladinac Mionica
Salihbašić zadovoljio u Konyasporu međutim problem je što imaju već ispunjenu kvotu sa strancima, do ponedjeljka konačna odluka jer postoji mogučnost da jedan stranac napusti ekipu.

vedo sigurno za omaldinac nece potpisati jer je otiso za cesku
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Znam za to i nadam se da će potpisati gore pa da i on uzme sebi koji "dinar", ovdje je sve sićanedžad je napisao/la:vedo sigurno za omaldinac nece potpisati jer je otiso za cesku

vedo je potpisao i dao je gol u prijateljskoj utakmicisony_91 je napisao/la:Znam za to i nadam se da će potpisati gore pa da i on uzme sebi koji "dinar", ovdje je sve sićanedžad je napisao/la:vedo sigurno za omaldinac nece potpisati jer je otiso za cesku
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
vedo je potpiso i odma je postigo gol u prvoj svojoj utakmicisony_91 je napisao/la:Znam za to i nadam se da će potpisati gore pa da i on uzme sebi koji "dinar", ovdje je sve sićanedžad je napisao/la:vedo sigurno za omaldinac nece potpisati jer je otiso za cesku
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
jel potpisao za SK Ceske Budjevice ili je u pitanju neki drugi klub?nedžad je napisao/la:vedo je potpiso i odma je postigo gol u prvoj svojoj utakmicisony_91 je napisao/la:Znam za to i nadam se da će potpisati gore pa da i on uzme sebi koji "dinar", ovdje je sve sićanedžad je napisao/la:vedo sigurno za omaldinac nece potpisati jer je otiso za cesku
Vec sam tamo napisao ,a da malkice poguramo i Omladinac,hocu reci da je relativno dobra stvar za Vas transfer u prvu Tr ...sony_91 je napisao/la:Salibašić u turskoj, Omeragić novi igrač Omladinca
http://www.konyasporluyuz.com/topic1119.htmlahmic je napisao/la:Vec sam tamo napisao ,a da malkice poguramo i Omladinac,hocu reci da je relativno dobra stvar za Vas transfer u prvu Tr ...sony_91 je napisao/la:Salibašić u turskoj, Omeragić novi igrač Omladinca
Kako sada stvari stoje Salibašić bi svoj debi trebao upisati već u nedjelju protiv ekipe Gaziantepspora, čuo sam se sa njim i kaže da je trener zadovoljan. Inače na dresu će nositi broj 30
Konyaspor - Gaziantepspor
Salibašić nije u početnih 11 ali zato jeste u 18, nadamo se da će dobiti priliku danas, utakmicu bi trebali moći pratiti http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=207
Salibašić je u igri, idemo "Mume"
Salibašić nije u početnih 11 ali zato jeste u 18, nadamo se da će dobiti priliku danas, utakmicu bi trebali moći pratiti http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=207
Salibašić je u igri, idemo "Mume"
Salibašić igrao drugo poluvrijeme...njegov novi tim izgubio kod kuce s 2 :0
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
gledao sam utakmicu, da nisu dobili u ranoj fazi drugog dijela crveni možda su i mogli do boda, uglavnom Salibašić se je trudio međutim vidi se da se još privikava na novu sredinu, valjda u nastavku sezone krene sve nabolje i što se njga tiče i ekipe same, valjda izbore opstanakbondich je napisao/la:Salibašić igrao drugo poluvrijeme...njegov novi tim izgubio kod kuce s 2 :0
Transferi NK "Omladinac" Mionica:
Otišli:
Joksimović Nedeljko (Beli Orlovi - SAD)
Salibašić Muamer (Konyaspor - Turska)
Agatić Roko (? - Njemačka)
Murselović Damir (FK Sloboda Tuzla)
Zonić Mirza (FK Sloboda Tuzla)
Došli:
Topčagić Damir (FK Mladost Sibovac)
Đonlić Nedim (FK Bosna Mionica)
Sivić Semir (NK Tramošnica)
Ahmetašević Enko (NK Tramošnica)
Omeragić Vedad (NK Zvijezda Gradačac)
Otišli:
Joksimović Nedeljko (Beli Orlovi - SAD)
Salibašić Muamer (Konyaspor - Turska)
Agatić Roko (? - Njemačka)
Murselović Damir (FK Sloboda Tuzla)
Zonić Mirza (FK Sloboda Tuzla)
Došli:
Topčagić Damir (FK Mladost Sibovac)
Đonlić Nedim (FK Bosna Mionica)
Sivić Semir (NK Tramošnica)
Ahmetašević Enko (NK Tramošnica)
Omeragić Vedad (NK Zvijezda Gradačac)
Pripremni susreti:
Omladinac 0-0 Tuzla
Omladinac 2-1 Dizdaruša
više o ovim utakmicama možete pročitati ovdje
Omladinac 0-0 Tuzla
Omladinac 2-1 Dizdaruša
- neutralan__
- Kontakt:
sony_91 je napisao/la:Pripremni susreti:
Omladinac 0-0 Tuzla
Omladinac 2-1 Dizdaruša
koja je liga ova Tuzla?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
2. liga FBiH-Sjeverneutralan__ je napisao/la:sony_91 je napisao/la:Pripremni susreti:
Omladinac 0-0 Tuzla
Omladinac 2-1 Dizdaruša
koja je liga ova Tuzla?
- neutralan__
- Kontakt:
ok,hvala,a nisu igrali sa nekim jacim protivnicima?sony_91 je napisao/la:2. liga FBiH-Sjeverneutralan__ je napisao/la:sony_91 je napisao/la:Pripremni susreti:
Omladinac 0-0 Tuzla
Omladinac 2-1 Dizdaruša
koja je liga ova Tuzla?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
nismo ako misliš na nas, samo smo te dvije utakmice odigrali do sada, naredna je na programu u srijedu kada se igra utakmica sa Dizdarušom (ponovo), dok u subotu igramo sa Bratstvom iz Gračaniceneutralan__ je napisao/la:ok,hvala,a nisu igrali sa nekim jacim protivnicima?sony_91 je napisao/la:2. liga FBiH-Sjeverneutralan__ je napisao/la:
koja je liga ova Tuzla?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.