I ja se pribojavam ovoga. Ko da se sami sebe prepadnuSiamoNoi je napisao/la:Upravo ovo.Raonffa je napisao/la:Uglavnom ovo što gledam od njih mi nije ništa novo, vidjet ćemo ih u nokaut fazi.
SP 2018 / Grupa G (Belgija, Panama, Tunis, Engleska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP 2018 / Grupa G (Belgija, Panama, Tunis, Engleska)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Francuzi su u "mnogo" boljoj situaciji. Cijela reprezentacija im je mlada, imaju maltene deceniju dominacije na ovim temeljima. Na sve to, Realovci bi rekli da im je Zizou slobodan.Monolog je napisao/la:Jbt, Fudbalski savezi Belgije i Francuske takmiče se kome će dozvoliti da što više syebe nevjerovatno talentovanu generaciju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Uf Belgije, šteta talenta koji će Martinez ugasiti.
Sa Belgijom je drugačija situacija, ovo su najbolje godine za kompletan sastav, i prije par godina sam najavljivao da bi baš Rusija 2018. mogla biti njihova godina(i prvenstvo) ali su pogriješili sa selektorom. Mada, pitanje je da li je i on sposoban toliko da uguši ovako nešto. Već naredno prvenstvo je za njih veliki upitnik.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Vidi se da znaju igrati i da nisu tolike talašike, šteta što su izabrali pogrešne taktike protiv Engleza i Belgijanaca, trebali su zamijeniti taktiku u ova dva meča i uvjeren sam da ne bi ostali na nula bodova poslije ova dva meča.zigzag je napisao/la:Tunis je napravio takticki harakiri protiv Belgije ovu utakmicu. Igraju "hrabro" bas kako Belgijanci zele. Idealno da Belgija izgleda "strasno"!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma jesu, al' DD sa svojim odlukama, nikakvim vođenjem i držanjem svlačionice i sa čudnim (recimo) taktičkim potezima ide u pravcu "ubijanja" reprezentacije. Zidane, iako ga ne smatram taktičkim magom, odlično bi legao ovoj reprezentaciji - posložio bi ih onako kako je posložio i Real (usrećio svlačionicu, glavne zvijezde, napravio odličnu atmosferu).S-Y-L-A-R je napisao/la:Francuzi su u "mnogo" boljoj situaciji. Cijela reprezentacija im je mlada, imaju maltene deceniju dominacije na ovim temeljima. Na sve to, Realovci bi rekli da im je Zizou slobodan.Monolog je napisao/la:Jbt, Fudbalski savezi Belgije i Francuske takmiče se kome će dozvoliti da što više syebe nevjerovatno talentovanu generaciju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Uf Belgije, šteta talenta koji će Martinez ugasiti.![]()
Sa Belgijom je drugačija situacija, ovo su najbolje godine za kompletan sastav, i prije par godina sam najavljivao da bi baš Rusija 2018. mogla biti njihova godina(i prvenstvo) ali su pogriješili sa selektorom. Mada, pitanje je da li je i on sposoban toliko da uguši ovako nešto. Već naredno prvenstvo je za njih veliki upitnik.
Ovoj Belgiji treba Martinez iz Wigana, a ne iz posljednje sezone u Evertonu. Nažalost, oni su dobili ovog drugog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- MikeToreno
- Kontakt:
Bacuai, kakva rupa. 
Batshuayi izgleda uklet da ne postigne gol na SP, tri čiste situacije za gol, jednom Tunižanin izbacuje sa gol linije, drugi put prečka, treći put brani golman
Zabi ga Mićo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam čemu je kriv Martinez, ljudi igraju sasvim lijepo prema naprijed. Imaju problem na postavljenu odbranu, kao i svaka druga ekipa na svijetu. Al kad se otvori, onda sijeva sa svih strana. To što on ima slab igrački kadar u odbrani nije njegova krivica.Monolog je napisao/la:Jbt, Fudbalski savezi Belgije i Francuske takmiče se kome će dozvoliti da što više syebe nevjerovatno talentovanu generaciju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Uf Belgije, šteta talenta koji će Martinez ugasiti.
Ah ček kad ti napišeš da Zidane nije taktički mag, to se ne smatra provokacijom. Kad ja pišem slične stvari, onda jeste.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Prelazio bi lagano 30 kad bi u EPLu bile odbrane u rangu Paname i Tunisa...tajger je napisao/la:E moj Rome da imaš bar takvu sredinu i ofanzivu u unitedu iza sebe kako bi lagano 30 prelazio, ovako više igras na centru i boriš sw na sredini nego da čekaš kod 16 metara gdje ti je mjesto
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne vodi njih Martinez samo danas. Govorim općenito o njemu i njegovom vođenju reprezentacije. Kad treba pokazati koliko mogu - oni obično tu zakoče. Ne naprave iskorak koji bi morali napraviti s obzirom na nevjerovatan igrački kadar. Jednostavno, Martinez mi je, kako god da okrenem, najslabija karika ove reprezentacije. A to je problem, posebno kad igraš protiv drugih jačih ekipa.TonySosa je napisao/la: Ne znam čemu je kriv Martinez, ljudi igraju sasvim lijepo prema naprijed. Imaju problem na postavljenu odbranu, kao i svaka druga ekipa na svijetu. Al kad se otvori, onda sijeva sa svih strana. To što on ima slab igrački kadar u odbrani nije njegova krivica.
Ah ček kad ti napišeš da Zidane nije taktički mag, to se ne smatra provokacijom. Kad ja pišem slične stvari, onda jeste.![]()
I, da, ja fakat ne smatram Zidanea taktičkim magom, ali je u stanju učiniti neke druge stvari koje su također važne (posložiti svlačionicu, držati mirnim nekoliko egomanijaka, dati slobodu od koje pojedinci bukvalno živnu). Recimo, taktički je debelo iza Contea, Allegrija, Mourinha (a znaš i sam koliko sam Josea kritikovao), Pochettina, Simeonea, Kloppa, Pepa, ali je zahvaljujući držanju svlačionice napravio nevjerovatan posao u Madridu. Nevjerovatan. Vjerujem da to neće biti nadmašeno u skorije vrijeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sve je to uredu, ali Martinezu je ovo prvi ciklus u kojem vodi ekipu tako da se njega ne može kriviti za neuspjehe na ranijim natjecanjima. Kvalifikacionu grupu su odradili na najbolji mogući način, sad su na prvenstvu počeli veoma odlično i ne pate se protiv inferiornijih reprezentacija. Štaviše, ostvarili su dvije izrazito rutinske pobjede.Monolog je napisao/la:Pa ne vodi njih Martinez samo danas. Govorim općenito o njemu i njegovom vođenju reprezentacije. Kad treba pokazati koliko mogu - oni obično tu zakoče. Ne naprave iskorak koji bi morali napraviti s obzirom na nevjerovatan igrački kadar. Jednostavno, Martinez mi je, kako god da okrenem, najslabija karika ove reprezentacije. A to je problem, posebno kad igraš protiv drugih jačih ekipa.TonySosa je napisao/la: Ne znam čemu je kriv Martinez, ljudi igraju sasvim lijepo prema naprijed. Imaju problem na postavljenu odbranu, kao i svaka druga ekipa na svijetu. Al kad se otvori, onda sijeva sa svih strana. To što on ima slab igrački kadar u odbrani nije njegova krivica.
Ah ček kad ti napišeš da Zidane nije taktički mag, to se ne smatra provokacijom. Kad ja pišem slične stvari, onda jeste.![]()
I, da, ja fakat ne smatram Zidanea taktičkim magom, ali je u stanju učiniti neke druge stvari koje su također važne (posložiti svlačionicu, držati mirnim nekoliko egomanijaka, dati slobodu od koje pojedinci bukvalno živnu). Recimo, taktički je debelo iza Contea, Allegrija, Mourinha (a znaš i sam koliko sam Josea kritikovao), Pochettina, Simeonea, Kloppa, Pepa, ali je zahvaljujući držanju svlačionice napravio nevjerovatan posao u Madridu. Nevjerovatan. Vjerujem da to neće biti nadmašeno u skorije vrijeme.
Opet kažem, igrački kadar u odbrani je samo solidan ali to nije njegova krivica.
Remember, remember the 5th of November.
Ma sta kazesLillard je napisao/la:vidi ovogEpidaurus je napisao/la:Nezgodni Tunis, najbolje rangirana africka selekcija![]()
pa da nije nepostojećeg penala sad bi bilo 1:1.
Šta kažem?
Da je Tunis igrao potpuno drukčiju utakmicu, di se potpuno otvorio, imao veći posjedi i klasa Belgijanaca je prevelika da to ne iskoristi. I Englezi su im stvorili masu šansi, samo što su protiv Engleza igrali bunker bunkera. Ali neka, doći će i ta utakmica s Belgijancima pa ćemo vidjet.
Da je Tunis igrao potpuno drukčiju utakmicu, di se potpuno otvorio, imao veći posjedi i klasa Belgijanaca je prevelika da to ne iskoristi. I Englezi su im stvorili masu šansi, samo što su protiv Engleza igrali bunker bunkera. Ali neka, doći će i ta utakmica s Belgijancima pa ćemo vidjet.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jeftha brani Katalonca. Gasi internet.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ocekivao sam 5-0, nisam ocekivao da ce Tunis dati dva gola.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Brate gledam ove iz Paname kako se s ovom djecom u tunelu bas "gotive" sa svakim se pozdrave posebno.Grle ih ko svoju.Onda izlaze ove zvjezde preko k.urca ni jedan da pogleda ovu djecu otac ih j.ebo odvratni ufurani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
himna Paname ....najezio sam se

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Fikret1946
- Kontakt:
ovo je cist penal za englesku
Sta je ovo bilo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.