Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
Realno, ocajan nivo rukometa za ovu fazu i za ocekivanja kakva su bila. Ne znas ko je losiji bio veceras.
Vidjao sam vec na prvenstvu da se sviraju ovakva probijanja koja su 50/50.Jbga kad su pravila bezveze.
Zao mi je zbog hrvata sto gube al mi je drago zbog karacica,mandica i ostalih.
I pogrešno dodavanje di loptu Duvnjak uzima, sude faulKajzer10 je napisao/la:Dobro suđenje generalno, bez klasicnog domacinskog sudjenja. Jedino da stavimo na stranu to zadnje probijanje.
Al generalno Musa fula kontru, Horvat isto, napad nikakav. Zbogom Lino
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisu njima sudije krive, kriv im je brazil i njohovo podcjenjivanje, kako dns spanci lagano otreaoae tog istog brazila, tesko se vaditi na domacinu u rukometu, moras ga bas dobro nadigrati da bi odnjeo pobjedu
Blok iz 6m, faul u napadu na Duvnjaku, faul kad Duvnjak krade loptu i ova smijurija na kraju.. Bilo je gresaka ali imali su sve u svojim rukamaLillard je napisao/la:I pogrešno dodavanje di loptu Duvnjak uzima, sude faulKajzer10 je napisao/la:Dobro suđenje generalno, bez klasicnog domacinskog sudjenja. Jedino da stavimo na stranu to zadnje probijanje.
It's better when it's live
Imal Spanija neke sanse za polufinale, kako sad to ide.Inace jest mi glup ovaj sistem natjecanja, poslije grupa opet grupe, da se mene pita ja bi to napravio ko u nogometu 

jel Hrvatska fkt nema boljeg trenera od ovog rukometnog Mourinha
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 07 mar 2019, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Sreca pa ovaj rukomet pogledam samo kad je SP ili EP ili kad BIH igra inace mimo toga , zivce bi čovjek davno izgubio .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa jest. Ali eto, potkrade se naravno uvijek koja greska. I njima su ono jedno iskljucenje prestrogo dosudili i to kad su vec imali jednog isključenog nprLillard je napisao/la:I pogrešno dodavanje di loptu Duvnjak uzima, sude faulKajzer10 je napisao/la:Dobro suđenje generalno, bez klasicnog domacinskog sudjenja. Jedino da stavimo na stranu to zadnje probijanje.
U rukometu ocekujes domacinsko sudjenje ali daleko od toga je bilo. Nešto mi se cini da je generalno na citavom turniru to manje prisutno nego ranije.
zasluzena i cista pobjeda bolje selekcije
hrvati se bas uzivjeli u majorizaciju
hrvati se bas uzivjeli u majorizaciju
Zašto zbog njih ti je drago? Momci su Hrvati i igraju za svoju domovinu. Neć valjda igrati za ovaj protektorat zajednice europskih zemalja koji služi samo da se zakuva nešto kad treba velikim silama. Karačić igra svako prvenstvo, a brat s ekipom moli Boga da ih ne zapadne Island ili neka sjeverna zemlja pa da se 3 dana u busu vozaju do tamo.MElloo je napisao/la:Vidjao sam vec na prvenstvu da se sviraju ovakva probijanja koja su 50/50.Jbga kad su pravila bezveze.
Mi Hrvati! Idemo dalje.
Lino je pogriješio u selekciji. Istina falili su Mamić, Marić i Pavlović pa i zdravi Cindrić, istina Šipić je dobro zamjenio Marića ali za Mamića nije bilo zamjene, tu je trebao gurati malog Jaganjca. Sramota je da je Šego tek sada dobio priliku da brani. 4 najbolje selekcije idu u polufinale gdje očekujem finale Danska Francuska
audere est facere!
Ko misli da je ovo bilo navlacenje nek pogleda utakmicu BiH-Mađarska. Ovo veceras sasvim pristojno suđenje. Njemci igraju strašnu odbranu. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
uz stari pozdrav...Za doma spremnisretan123 je napisao/la:Zašto zbog njih ti je drago? Momci su Hrvati i igraju za svoju domovinu. Neć valjda igrati za ovaj protektorat zajednice europskih zemalja koji služi samo da se zakuva nešto kad treba velikim silama. Karačić igra svako prvenstvo, a brat s ekipom moli Boga da ih ne zapadne Island ili neka sjeverna zemlja pa da se 3 dana u busu vozaju do tamo.MElloo je napisao/la:Vidjao sam vec na prvenstvu da se sviraju ovakva probijanja koja su 50/50.Jbga kad su pravila bezveze.
Mi Hrvati! Idemo dalje.
-
- Kontakt:
Oni su Hercegovci katoličke vjeroispovijesti. Vi niste ni H od Hrvata.sretan123 je napisao/la:Zašto zbog njih ti je drago? Momci su Hrvati i igraju za svoju domovinu. Neć valjda igrati za ovaj protektorat zajednice europskih zemalja koji služi samo da se zakuva nešto kad treba velikim silama. Karačić igra svako prvenstvo, a brat s ekipom moli Boga da ih ne zapadne Island ili neka sjeverna zemlja pa da se 3 dana u busu vozaju do tamo.MElloo je napisao/la:Vidjao sam vec na prvenstvu da se sviraju ovakva probijanja koja su 50/50.Jbga kad su pravila bezveze.
Mi Hrvati! Idemo dalje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Vi ste uvijek domaAirRamiz je napisao/la:uz stari pozdrav...Za doma spremnisretan123 je napisao/la:Zašto zbog njih ti je drago? Momci su Hrvati i igraju za svoju domovinu. Neć valjda igrati za ovaj protektorat zajednice europskih zemalja koji služi samo da se zakuva nešto kad treba velikim silama. Karačić igra svako prvenstvo, a brat s ekipom moli Boga da ih ne zapadne Island ili neka sjeverna zemlja pa da se 3 dana u busu vozaju do tamo.MElloo je napisao/la:Vidjao sam vec na prvenstvu da se sviraju ovakva probijanja koja su 50/50.Jbga kad su pravila bezveze.
Mi Hrvati! Idemo dalje.
audere est facere!
Njemačka zasluženo u polufinalu. Ima tu momenata kada na kraju utakmica nervi klecaju, kada se osjeti nedostatak ranijih pravih lidera. Ali velika borba, sjajna odbrana, par sjajnih poteza u napadu...Nije to uvijek lijepo, ali ta emocija i tolika borbenost na kraju bude nagrađena. Bilo je pehova i primanja golova u zadnjim trenucima protiv Rusa (na kraju nebitno) i Francuske (kada je osvojen veliki bod, ali jedan izgubljen koji je u konačnici mogao i faliti), a to se nekako večeras vratilo. Protiv Hrvatske nemam ništa, čak mi je i drago često kada pobijede, pa tako ni večeras nisam navijao protiv Hrvatske, nego za Njemačku, ko što je to većinom slučaj (izuzev ako igraju protiv BiH). Ali bilo je kod Hrvatske svega, pa i onaj jedan gol kada su se približili postignut nakon 4 koraka, u prvom poluvremenu bilo je situacija koje su im išle na ruku i kada su sudije dosudile i koje isključenje više (bespotrebno) za Njemačku.
Wiede je bio kod Nijemaca fantastičan, a i Wolf je imao po koju bitnu odbranu (iako on može i puno bolje). Hrvatska je igrala na duge napade (kao da su pokušavali izmoriti i uspavati Nijemce), dugo vremena nije imala rješenje za njemačku odbranu. Ali onda je malo hrvatski golman, malo i sami Nijemci, vratili Hrvate u igru i došlo je do te krimi završnice.
U svakom slučaju skoro svako ko imalo prati rukomet je trebao znati da je protiv Njemačke nemoguće preživjeti Koelnsku arenu...
Wiede je bio kod Nijemaca fantastičan, a i Wolf je imao po koju bitnu odbranu (iako on može i puno bolje). Hrvatska je igrala na duge napade (kao da su pokušavali izmoriti i uspavati Nijemce), dugo vremena nije imala rješenje za njemačku odbranu. Ali onda je malo hrvatski golman, malo i sami Nijemci, vratili Hrvate u igru i došlo je do te krimi završnice.
U svakom slučaju skoro svako ko imalo prati rukomet je trebao znati da je protiv Njemačke nemoguće preživjeti Koelnsku arenu...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Lagano vam ga Njemci Karacic, a vi ga njima Duvnjaksretan123 je napisao/la:Zašto zbog njih ti je drago? Momci su Hrvati i igraju za svoju domovinu. Neć valjda igrati za ovaj protektorat zajednice europskih zemalja koji služi samo da se zakuva nešto kad treba velikim silama. Karačić igra svako prvenstvo, a brat s ekipom moli Boga da ih ne zapadne Island ili neka sjeverna zemlja pa da se 3 dana u busu vozaju do tamo.MElloo je napisao/la:Vidjao sam vec na prvenstvu da se sviraju ovakva probijanja koja su 50/50.Jbga kad su pravila bezveze.
Mi Hrvati! Idemo dalje.

A i Nijemcima se vratilo za one nes(p)retne neriješene rezultate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.