RK Sloga Doboj

old

Re: RK Sloga Doboj

Post Postao/la old » 29 maj 2012, 00:05

$ ¥ ? на ' $ ?. " овај " $ у $ ? ? :lol:
& & ¥ на " $ то у " " $...

? је ", ооооооо :D
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 29 maj 2012, 00:17

Marka je "odlicno" odradio posao u Borcu!!! :mrgreen: Nije ni cudo sto ga svi u BL slave sto ode sa klupe! ;)

goranBL

Post Postao/la goranBL » 29 maj 2012, 07:30

po'marke je napisao/la:Marka je "odlicno" odradio posao u Borcu!!! :mrgreen: Nije ni cudo sto ga svi u BL slave sto ode sa klupe! ;)
Radja je sklopio odlican posao sa Mucicem, pa ga svi slave u Doboju.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 29 maj 2012, 09:44

slika

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 29 maj 2012, 11:05

Dogodi se da budem u subotu slučajno sa drugarima na rukometu u Doboju. Dobra utakmica dobar rukomet. Ali sada vidim ovdje kako pojedinci okreću stvarne činjenice iz nekih svojih razloga a to se najviše tiče i štimanja utakmica.
Navijači borca ako se to mogu nazvati navijačima (za sve normalne ljude to su nadrogirani i pijani huligani) pre početka utakmice upalili su pirotehniku i počeli da cijepaju mrežu iza gola i odmah posle toga su izbačeni iz dvorane uz prijetnje svojim igračima koji su morali da dodju ispod tribine gdje su se nalazili. Jedan dio tih navijača je ostao u dvorani i pomjeren na drugo mjesto, dosta u dvorani i među ostalim gledaocima iz Doboja bilo je navijača iz Banja Luke pored mog društva bila je ekipa momaka koji navijaju za Borac i niko ih nije poprijeko pogledao a kamoli vrijeđao i udarao čak se u trenutku kada je Borac izjednačio rezultat čulo njihovo glasno navijanje. Tako da lijepo prestanete sa pametovanjem da je nekome nešto se dogodilo od navijača iz Banja Luke u Doboju, huligane i treba protjerati sa sportskih dešavanja.
Žalite se na suđenje više isključenja više sedmeraca, pa niko nije kriv što igrači Borca nijednog trenutka nisu pokazali želju da pobjede i da izgunu na terenu. A to je očigledno da ove godine na gostovanjima igrate kao neke djevojčice (da se niko ne uvrijedi poređenjem od ženskog pola) izgubili ste kup u Goraždu, izgubili u LJubuškom, ponovo u Goraždu i došli da se vadite u Doboj poslednje kolo a pre toga ste izgubili titulu. Po meni glavni igrači vaše ekipe su najviše zakazali Trivundža nije ga bilo nigdje, Karačić nešto i pokušavao, sa krila niste napadali ništa Stojanović je mogao da sjedi na tribini na krilu pošto mu je bilo blizu. Odbrana je bila bez priče i požrtvovanja, a Žuti je branio daleko ispod svog nivoa. Suđenje u ovakvoj utakmici koja odlučuje o prvaku uvijek može da se gleda iz dva ugla, dobro su oni radili svoj posao u granicama korektnog, tri puta sam vidio kao i pola dvorane prestup krila Borca kao i pola dvorane nijednom sudija nije sudio, dosudili su prestup koji je napravio isti igrač sam u kontri kada je bio.
Zato nemojte da se palite na gluposti kako je Borac oštećen i kako je neko nekoga prebijao bez razloga. Još uvijek mi jedna rečenica navijača iz Banja Luke koji je bio na utakmici odzvanja u ušima "BITNO DA JE ŠAMPION BOSNE IZ REPUBLIKE SRPSKE".

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 29 maj 2012, 13:38

Zasto je to vama bitno? Ja nikada nisam povezivao to odakle je prvak :s Zasto biti nacionalist?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 maj 2012, 14:56

gradacac10 je napisao/la:Zasto je to vama bitno? Ja nikada nisam povezivao to odakle je prvak :s Zasto biti nacionalist?

itekako je bitno, zašto ne biti nacionalista

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 29 maj 2012, 17:43

gradacac10 je napisao/la:Zasto je to vama bitno? Ja nikada nisam povezivao to odakle je prvak :s Zasto biti nacionalist?
Čovjek sve lijepo objasnio kako - šta - gdje - zašto i na kraju mu bitno ono nebitno :?

p.s. Čestitke Slogi !

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 29 maj 2012, 23:59

U Gradacac jarane ti dodji, da 10 godina budes ovdje, ne bi NIJEDNOM cuo da je neko nesto reko za drugu vjeru. Fudbal, rukomet, odbojka, u svim sportovima su igraci/ce raznih nacija i slazu se ko braca i sestre, i medjusobno i sa publikom. Tako je i u cijelom gradu i nama je prelijepo, a to brate nije lijepo, dzaba komplekse dobijes i onda se ne osjecas lijepo kad nisi najbolji :)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 30 maj 2012, 22:38

"Mi smo iz jedne teške situacije u Bosni došli u Doboj, gdje su nas odlično primili, počevši od navijača, igrača, trenera, rukovodstva, apsolutno cijelog Doboja, što je bilo fantastično za naše privikavanje. A s druge strane i finansijska ponuda bila je odlična tako da se ni trenutka niko od nas trojice nije pokajao što je došao u Doboj", govori Međić.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 31 maj 2012, 10:12

Po'marke : vidim da si ti najiše upućen u RK Sloga ,pa pitanje?
-Hoće li se dograđivati dvorana,pričal ko šta?
Vidim na EHF-u da ste u KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA , mislim da ste nosioci u grupi i lako bi se moglo desiti da turnir bude u Doboju.Ima li klub ambicije za grupnu fazu(pojačanja itd,ko ostaje od udarnih igrača???),poznavajući naše klubove važno je da se samo odigraju ta prva kola,kao bio je u Evropi i onda lagano ispadnu...ako šta saznaš javi nam brate dragi...konkretno...j... ova prepucavanja ko je koga i ko je šta...Sloga je zvanični i aktualni prvak a ostali nek se bore slijedeće godine,ha ja...

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 31 maj 2012, 11:16

slika

Sloga - Borac 1.pol. (zbog prekida u prijemu video signala 1.pol. je nepotpuno)
http://www.fileswap.com/dl/cJf7BN9ZfX/S ... l.rar.html

Sloga - Borac 2.pol. i dodjela pehara
http://www.fileswap.com/dl/xAvtw4cur/RK ... iH.ts.html

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 31 maj 2012, 14:37

lifebook je napisao/la:Po'marke : vidim da si ti najiše upućen u RK Sloga ,pa pitanje?
-Hoće li se dograđivati dvorana,pričal ko šta?
Vidim na EHF-u da ste u KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA , mislim da ste nosioci u grupi i lako bi se moglo desiti da turnir bude u Doboju.Ima li klub ambicije za grupnu fazu(pojačanja itd,ko ostaje od udarnih igrača???),poznavajući naše klubove važno je da se samo odigraju ta prva kola,kao bio je u Evropi i onda lagano ispadnu...ako šta saznaš javi nam brate dragi...konkretno...j... ova prepucavanja ko je koga i ko je šta...Sloga je zvanični i aktualni prvak a ostali nek se bore slijedeće godine,ha ja...
Rekonstrukcija postojece dvorane treba poceti cim se zavrsi skolska godina, bolje receno da ce se praviti nova dvorana na mjestu stare jer koliko sam cuo rusit ce se skoro cijela dvorana. Ova nova ce imati tribine sa obe strane, teretane i sve te pratece objekte i stvari koje su potrebne za ova evropska takmicenja. U ovoj bi se trebalo i odrzati ovo juniorsko prvensto sto je sledece godine. Kazu da rekonstrukcijom ove dvorane SSC nije iskljucena izgradnja nove o kojoj se cijelo vrijeme pricalo. Rekonstrukcija postojece bi trebala trajati oko 6 mjeseci, tako je skoro pa nemoguce da se ova kvalif. turnir za LŠ bude u Doboju.
Sto se tice pojacanja a i ostanka ovih igraca u klubu jos uvjek je rano govoriti, igracki kadar ce se tek znati pred turnir sampiona! Ako do tada bude kakvih vijesti napisat cu ovde...
- Očekujemo početak radova na rekonstrukciji postojeće dvorane Srednjoškolskog centra, mada ni izgradnja nove sportske hale za potrebe Svjetskog juniorskog prvenstva iduće godine još nije isključena. Očekujem da i dalje budete istinski ambasadori svog grada, opštine i države u svim narednim takmičenjima, - poručio je načelnik Obren Petrović

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 02 jun 2012, 11:30

Evo jedan dobar tekst iz novina.
OPTIMIZAM U REDOVIMA NOVOG PRVAKA BiH
Liga šampiona od jeseni će se igrati u Doboju

Sloga cilja Ligu šampiona! Posle titule šampiona BiH, ambicije Dobojlija su porasle do te mere da uprava obećava da će učiniti sve da svojim sugrađanima omogući da gledaju najelitnije rukometno klupsko takmičenje.

Četa Aleksandra Dugića, koja je u uzbudljivom finišu Lige za prvaka iza sebe ostavila favorizovani Borac M:tel i Izviđač, polako se okreće novim izazovima. Njihov apsolutni prioritet su kvalifikacije za grupnu fazu Ligu šampiona, koje moraju da igraju pošto je BiH izgubila direktno mesto u evropskoj eliti zbog posrtanja sarajevske Bosne u minuloj sezoni. Predstojeći kvalifikacioni turnir, međutim, nisu jedina briga Sloge.

Dobojlije trenutno nemaju adekvatan prostor za igranje evropskih mečeva. Ipak, uprava Sloge, sa predsednikom kluba Zoranom Blagojevićem na čelu, tvrdi da će i taj problem biti rešen. Blagojević obećava da će rekonstrukcija dvorane Srednjoškolskog centra biti završena na vreme kako bi Sloga mogla da ugosti evropske velikane. Blagojević je uveren da će ekipa koja je neočekivano osvojila titula smoći snage da uđe u grupnu fazu Lige šampiona, a do tada će, kako tvrdi, svi radovi u dvorani biti gotovi.
- Uvek smo optimisti. Kada smo najavljivali da ćemo osvojiti titulu prvaka BiH, većina ljudi nas je gledala bledo. Nisu verovali, ali sam ja bio siguran u rezultat. Ako momci stisnu zube i daju sve od sebe, onda je sve moguće. Zato očekujem i plasman u grupnu fazu lige šampiona - poručuje Blagojević.

Prema njegovim rečima, čelnici kluba neće čekati ishod kvalifikacija, već će što pre početi sa radovima na dvorani. Nakon rekonstrukcije dvorana bi trebalo da primi između 2.500 i 2.800 gledalaca.
- Načelnik opštine Doboj Obren Petrović bio je izričit i poručio da ulazimo u realizaciju rekonstrukcije postojeće dvorane SŠC-a. Nas čeka i SEHA liga. Zato smo već napravili određene korake. Urađena je projektna dokumentacija za rekonstrukciju dvorane, koja će imati svu potrebnu logistiku, moderne svlačionice i sve što je propisano uslovima EHF-a. Radovi bi trebalo da počnu uskoro i da se završe u oktobru, kada počinje i grupna faza Lige šampiona. Ako bi se i desilo da malo zakasnimo, postoje rezervne varijante - uverava Blagojević.

Prvi čovek novog bh. šampiona svestan je da je za evropsku cenu potreban i viši nivo.

Zato, kako kaže, on i saradnici već razmišljaju o igračkim pojačanjima, ali i o jačanju uprave. Za sve to su neophodna i mnogo veća sredstva.

- Očekujem angažman jačih sponzora, i to ne samo iz dobojske regije. Jer nastup u Ligi šampiona i SEHA ligi obezbeđuje i interes ulagača. Nama je finansijska injekcija zaista neophodna, jer sredstva dobijamo samo od opštine Doboj. To je minorno u odnosu na druge klubove iz okruženja. Pre svega, mislimo na sponzore iz RS, ali ne vidim razlog da ne prihvatimo i neku kvalitetnu ponudu iz Federacije. Nastojaćemo da iskoristimo veliko iskustvo iz organizacije TV turnira šampiona, ali i ljude koji organizuju to takmičenje, jer preko njih želimo da stupimo u kontakt i sa eventualnim ulagačima iz inostranstva - zaključuje Blagojević.

Trener Sloge Aleksandar Dugić smatra da je bilo krajnje vreme da klub počne da se ponaša kao „veliki". On podseća da je bilo dosta turbulencija, ali ističe da se prihvatio posla i zbog očigledne želje svih struktura da se klub konsoliduje na svim nivoima.

- Želeo sam da uvedem sistem u kojem bi svako odgovarao za svoj rad, uspehe i neuspehe. To do tada nije bilo u praksi. Meni to nije išlo u prilog, jer je najlakše raditi bez ikakvih obaveza - ističe Dugić.

On dodaje da je ekipa u sezonu ušla bez pravih priprema, ali da se u polusezoni osetno pojačala, što je bio znak za promenu prvobitnih ambicija.

- Naš osnovni cilj bio je plasman u SEHA ligu. O eventualnom osvajanju titule počeli smo ozbiljnije da razmišljamo tek nakon pobede u Ljubuškom. Znam da to zvuči čudno, ali nas je neplanirani poraz u Sarajevu vratio na pravi put. Tada smo se spustili na zemlju i nastavili da radimo i igramo mnogo ozbiljnije. Na kraju smo dočekali veliko slavlje i prvu titulu, ali ne i poslednju - poručuje samouvereni Dugić.

Kup RS, pa na odmor
Nakon osvajanja titule igrači su dobili nekoliko slobodnih dana pred finalni turnir Kupa RS u Trebinju. Trener Dugić kaže da ekipa potom ide na zasluženi odmor.
- Posle kraćeg odmora okupili smo se da nastupimo na finalnom turniru Kupa RS. Najverovatnije ćemo biti na okupu do 15. juna, do kada ćemo analizirati završenu sezonu. Zavisno od termina održavanja kvalifikacija za Ligu šampiona odredićemo i datum prozivke. Moramo da pokušamo da sadašnji igrački kadar zadržimo na okupu, a naravno da bi bilo dobro da ekipu osvežimo nekolicinom kvalitetnih igrača, koji bi bili prava pojačanja - ističe Dugić.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 07 jun 2012, 15:04

Žrijeb za kvalifikacione grupe na rasporedu je 6. jula, dok se kvalifikacioni turniri igraju 8. i 9. septembra.

Bubanj 1:
Constanta (Rumunija)
Sloga Doboj (BiH)
Metalurg (Makedonija)
Dinamo Minsk (Bjelorusija)

Bubanj 2:
Diomidos Argus (Grčka)
Tatran (Slovačka)
Haslum (Norveška)
Partizan (Srbija)

Bubanj 3:
Dynamo Poltava (Ukrajina)
Porto (Portugal)
Prvak Izraela (Izrael)
Alpla Hard (Austrija)

Bubanj 4:
Bešiktaš (Turska)
Lovćen (Crna Gora)
Valur (Island)
Bozen (Italija)
Diomidos, Izrael i Bozen!!! I ja zadovoljan... :mrgreen:

goranBL

Post Postao/la goranBL » 08 jun 2012, 16:56

po'marke je napisao/la:
Žrijeb za kvalifikacione grupe na rasporedu je 6. jula, dok se kvalifikacioni turniri igraju 8. i 9. septembra.

Bubanj 1:
Constanta (Rumunija)
Sloga Doboj (BiH)
Metalurg (Makedonija)
Dinamo Minsk (Bjelorusija)

Bubanj 2:
Diomidos Argus (Grčka)
Tatran (Slovačka)
Haslum (Norveška)
Partizan (Srbija)

Bubanj 3:
Dynamo Poltava (Ukrajina)
Porto (Portugal)
Prvak Izraela (Izrael)
Alpla Hard (Austrija)

Bubanj 4:
Bešiktaš (Turska)
Lovćen (Crna Gora)
Valur (Island)
Bozen (Italija)
Diomidos, Izrael i Bozen!!! I ja zadovoljan... :mrgreen:
Ja sam za Tatran, Porto i Valur...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 09 jun 2012, 17:26

e gorane jesi jadan...

goranBL

Post Postao/la goranBL » 10 jun 2012, 11:00

po'marke je napisao/la:e gorane jesi jadan...
sto sam jadan, mora neko da bude barem malo "realan"

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 21 jun 2012, 18:10

Rukometni šampion BiH kuje planove za narednu sezonu

Aleksandar Dugić, trener rukometaša Sloge iz Doboja, zajedno sa članovima Upravnog odbora novog šampiona BiH želi zadržati ekipu na okupu, kako bi u narednoj sezoni bili još jači.

Dobojlije u septembru čeka i kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, a naravno njihova ambicija je da se plasiraju u evropsku elitu i tako ispišu još jednu blistavu stranicu klupske istorije.

"Stav Upravnog odbora kluba je da probamo zadržati kostur tima.
Dostavio sam rukovodstvu spisak od devet igrača koje bih želio imati u timu i naredne sezone. To su uglavnom momci koji su ostvarili veliki uspjeh i donijeli prvi šampionski pehar u Doboj. Svi igrači su imali ugovor na godinu dana, tako da će naše rukovodstvo do 1. jula obaviti razgovore sa svima i onda ćemo znati na čemu smo. Tek tada ćemo početi razmišljati o pojačanjima. Međutim, već sada je jasno da će nam prioritet prilikom dovođenja novih igrača biti desni bek, lijevo krilo i pivot. To su pozicije na kojima smo bili deficitarni tokom protekle sezone. Posebno na desnom beku gdje nam je igrao dešnjak", priča Dugić.

Naredne sezone Sloga igra kvalifikacije za Ligu šampiona pa će i pripreme početi nešto ranije. Prema Dugićevom planu igrači bh. šampiona trebalo bi da se okupe 23. jula.

Mnogi naši igrači imaju primamljivih ponuda pa ćemo vidjeti koje ćemo uspjeti zadržati, kaže trener Sloge

"Tokom pripremnog perioda moramo odigrati što više prijateljskih utakmica. Posebno ukoliko nam dođu pojačanja, jer će tim momcima biti potrebno vrijeme da se uigraju i priviknu na novu sredinu. Osim nastupa na dobojskom turniru želja je da odigramo još nekoliko turnira i kontrolnih utakmica. Rano je precizinije govoriti, jer i plan priprema zavisi od toga ko će ostati od igrača i ko će doći. Mnogi naši igrači nakon osvojene titule šampiona BiH imaju primamljivih ponuda, pa ćemo vidjeti koje ćemo uspjeti zadržati. Kada su u pitanju nova imena pobornik sam toga da dovodimo igrače iz našeg prvenstva. Sa strane možemo dovesti igrača jedino ako se radi o nekom već afirmisanom rukometašu", kaže Dugić.

Žrijeb kvalifikacionih grupa za Ligu šampiona održaće se 6. jula, pa su već poznati eventualni protivnici Sloge.

"Jedini tim koji bi volio izbjeći u kvalifikacijama je slovački Tatran Prešov. To je ekipa koja prošle godine nije uspjela da se domogne Lige šampiona, a ima kvalitet za to takmičenja. Stoga će ove još više željeti da se domognu elite. Ostali timovi su nepoznanica. Vjerovatno većina klubova čeka žrijeb kako bi mogli procijeniti svoje šanse u kvalifikacijama. Prema pravilima može se anagžovati igrač samo za kvalifikacioni turnir, tako da se ne zna ko će u kakvom sastavu dočekati početak septembra", zaključuje Dugić.
Domaćini u Zenici

Sloga je uputila EHF-u kandidaturu za organizaciju jednog od četiri kvalifikaciona turnira. Ukoliko EHF prihvati kandidaturu Sloga će turnir organizovati u zeničkoj "Areni". Žrijeb kvalifikacionih grupa održaće se 6. jula, a bh. šampion je u prvom "bubnju" zajedno sa: Konstancom (Rumunija), Metalurgom (Makedonija) i Dinamo Minskom (Bjelorusija). Eventualni rivali Dobojlijama su: "bubanj" 2: Dimidos (Grčka), Tatran (Slovačka), Haslum (Norveška), Partizan (Srbija); "bubanj" 3: Dinamo Poltava (Ukrajina), Porto (Portugal), Makabi Rišon (Izrael), Alpla Hard (Austrija); "bubanj" 4: Bešiktaš (Turska), Lovćen (Crna Gora), Valur (Island) i Bozen (Italija). Kvalifikacioni turniri igraće se 8. i 9. septembra.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 21 jun 2012, 19:03

Sabljić,Malinović i Čakić :o

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.