Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
sta falu bodu protiv Italije?
Ne trebaju nama ti bodovi, treba nam da italija dobije grcku 

- anonymousHD
- Kontakt:
Bod iz ove dvije utakmice bi bilo sjajno, eto koliko smo loši. 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav bod,bod protiv italije bi bio sjajan.Protiv finske samo 3 boda dolaze u obzir
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ultrabosnia
- Kontakt:
http://prntscr.com/nvrnmb
Samo kasete pregledati na vrijeme i bice sve ok
Samo kasete pregledati na vrijeme i bice sve ok
I kad ti budu svi leđa okrenuli
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Moli se leorey da prognozira pobjedu Finske i Italije u ove dvije utakmice 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
avdije avdije pune behara
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
hurem je napisao/la:Samo se vi smijite...Kolasinac nema maltene niti jedan argument na svojoj strani kada su partije u reprezentativnom dresu u pitanju i stoga mi uopce njegovo odsustvo ne smeta...mozda jeste bolji prema naprijed, ali nazad vise vjerujem nekim drugim igracima...eto i protiv Grcke se vrati u postavu pa djecackim ispadanjem oko 30. minute utjera strah u saigrace...do tada Grci nisu prisli 16-ercu, nakon tog ispadanja jesu, itekako. Naprijed uradio - nista.
Mozda nekad u buducnosti dozivimo da bude prevaga na terenu, ako Bog da.
On kao igrac Arsenala treba da bude prevaga na terenu, autoritet, da se ne libi da pokusa nesto...a ne ovako, igra svaki put kao da mu je debitantska.utakmica.
Da se razumijemo, ja bih volio da je tu...ali da mi je nesto tesko palo sto ga nece biti - ni u kom slucaju.
Kolasinac po meni treba da igra LWB u formaciji 343 on nikako nemoze igrati u defanzivnoj lini sa 4 igraca a mi igramo 433.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- JohnCleese
- Kontakt:
Dok je u Schalkeu igrao klasicnog lijevog beka bio je blizi igracu koji ce u buducnosti zaigrati prije i na pozicji stopera nego sto ce postati iole ofanzivniji, a vidi ga sad. Totalno neuigran u reprezentaciji, plus neodgovoran pozadi. Da li sad zbog njeg mijenjati sistem i u reprezentacijihurem je napisao/la:Samo se vi smijite...Kolasinac nema maltene niti jedan argument na svojoj strani kada su partije u reprezentativnom dresu u pitanju i stoga mi uopce njegovo odsustvo ne smeta...mozda jeste bolji prema naprijed, ali nazad vise vjerujem nekim drugim igracima...eto i protiv Grcke se vrati u postavu pa djecackim ispadanjem oko 30. minute utjera strah u saigrace...do tada Grci nisu prisli 16-ercu, nakon tog ispadanja jesu, itekako. Naprijed uradio - nista.
On kao igrac Arsenala treba da bude prevaga na terenu, autoritet, da se ne libi da pokusa nesto...a ne ovako, igra svaki put kao da mu je debitantska.utakmica.
Da se razumijemo, ja bih volio da je tu...ali da mi je nesto tesko palo sto ga nece biti - ni u kom slucaju.

Nasa odbrana ce iznijeti standardno dobar mec u Finskoj u to sam uvjeren. Civic je svaki naredni mec izgledao bolje od prethodnog tako da je zadnji mec bio jedan od boljih na terenu. U tome ce im pomoci fajterski vezni red sa trojicom dvosmjernih igraca i dobrih trkaca koji ce bez sumnje ici svaku u kost. Osim tog nas vezni red ( kakav god bio ) svakako ce biti barem za nijansu tehnicki potkovaniji od FInskog.
Na kraju krajeva krajnji ishod meca zavisiti ce od nase trojke naprijed Visca, Duljevic i naravno Dzeko. Visca i Duljevic dolaze u solidnim formama, a Dzeko valjda nece biti indisponiran kao na posljednjem reprezentativnom okupljanju.
Malo optimizma. Najvaznija je prva u Finskoj, tu kad uzmemo 3 boda uzet cemo i u Italiji nesto

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Opet Ilidza.
Bas me cudi
Bas me cudi

-
- Kontakt:
Evo ga saric moze igrat sve pozicije kao Sven u svoja doba...naravno i pjanicevu poziciju...nije da me cudi, na svakom koraku podvaljuje igraca njegovog prijatelja. Ono iskusno, lopovski...Kaze igra dobro u klubu, 1 gol u sampionatu koreje, robi na kojem kanalu gledas utakmice iz koreje javi i nama....Pjanic dolazi 3.juna zasto ? On ce igrat drugu utakmicu bitan igrac znaci Treba da bude tu od prvog dana da se uigrava ekipa i taktika za obje utakmice. Krajnje neozbiljno...na ilidzi pripreme pored evropskog trening Centra u zenici, zasto ? Kolasinca nema na pregledu kod nasih doktora , a trebao bi biti to su pravila...samo ne kod nas...vrlo interesantno...vidim i da podcjenjuje fince, kao sto je i grke i armence ...hajde da vidimo kako ces proci ove dvije utakmice. Bit ce zanimljivo
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Meni je zalosno vidjeti navijace pojedinih igraca, a ne reprezentacije, kako pokusavaju na sve moguce nacine da iskazu nezadovoljstvo sto im ljubimci nisu tu. Stvarno zalosno.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Evo izasao spisak Finske na njemu ocekivano nema msm Fredika Jansena iz Augsburga ponajboljeg igraca u sredi zbog povrede, nisu ni oni bez problema.. I nedostaje i Tomas Lam najskuplji igrac odbrane iz Zwollea... Nema ni Eremenka.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ako pređemo centar protiv Finske bit ce dobro

Normalno da nema Eremenka kad su ga odstranili iz reprezentacije prije 3 godine 

Naš adut je vrhunska atmosfera u reprezentaciji.
Eliminisani su svi remetilacki faktori i sada trening nije ni potreban.
Razvalicemo Fince i Talijane sjajnom atmosferom.
Eliminisani su svi remetilacki faktori i sada trening nije ni potreban.
Razvalicemo Fince i Talijane sjajnom atmosferom.
Dzeko opet nesto "zavrsava".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ultrabosnia
- Kontakt:
Brate vrlo je izgledan transfer u Inter, o tim pregovorima se i radiSabinho je napisao/la:Dzeko opet nesto "zavrsava".
I kad ti budu svi leđa okrenuli
- ASD
- Kontakt:
Kolasinac prije svega treba da igra pa onda da se vidi sta da igra.Adnan89 je napisao/la:hurem je napisao/la:Samo se vi smijite...Kolasinac nema maltene niti jedan argument na svojoj strani kada su partije u reprezentativnom dresu u pitanju i stoga mi uopce njegovo odsustvo ne smeta...mozda jeste bolji prema naprijed, ali nazad vise vjerujem nekim drugim igracima...eto i protiv Grcke se vrati u postavu pa djecackim ispadanjem oko 30. minute utjera strah u saigrace...do tada Grci nisu prisli 16-ercu, nakon tog ispadanja jesu, itekako. Naprijed uradio - nista.
Kolasinac po meni treba da igra LWB u formaciji 343 on nikako nemoze igrati u defanzivnoj lini sa 4 igraca a mi igramo 433.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.