Šta je 'moderno' u našoj igri?invincible1921 je napisao/la:
Jesmo al u ku.rcu...mesa najgori trener ikada sto je vodio repku. Izbiji nabiji, djuric ga spasavo , vise srece nego pameti....a imo je i jaci tim nego robert.
Konacno igramo moderan fudbal, sad kolko je to ucinkovito moglo bi se diskutovati al to je jedini pravi put
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
- invincible1921
- Kontakt:
Sto igramo od noge do noge, sto forsiramo tranziciju i neku vrstu presinga, sto se uvijek gleda da se lopta iznese pasom, da se ne presakce igra, sto igramo na krila, sto imamo normalno formaciju, itd itdVucevich je napisao/la:Šta je 'moderno' u našoj igri?invincible1921 je napisao/la:
Jesmo al u ku.rcu...mesa najgori trener ikada sto je vodio repku. Izbiji nabiji, djuric ga spasavo , vise srece nego pameti....a imo je i jaci tim nego robert.
Konacno igramo moderan fudbal, sad kolko je to ucinkovito moglo bi se diskutovati al to je jedini pravi put
Sve ovo je pod mesom, a bgm i pod papetom bilo misaona imenica
=\_1921_/=
To jeste 'ideja', ali kako to funkcioniše na terenu? Dobro, to je bilo dobro jedino protiv Austrije gdje se mogao vidjeti stil igre i taktičke zamisli Prosinečkog ali od tada nismo nijednu utakmicu odigrali na dobrom nivou, nijednu.invincible1921 je napisao/la: Sto igramo od noge do noge, sto forsiramo tranziciju i neku vrstu presinga, sto se uvijek gleda da se lopta iznese pasom, da se ne presakce igra, sto igramo na krila, sto imamo normalno formaciju, itd itd
Utakmica protiv Finske tvrdim da je najgora utakmica reprezentacije u zadnjih 10 godina. Bili smo toliko bezidejni, bespomoćni, katastrofalni da nismo ni prijetili golu Finske. Jedina prilika je bila onaj Džekin šut glavom. Pukki je izbacio našu čitavu odbranu kao da igra protiv ekipe iz druge lige Federacije.
- invincible1921
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:To jeste 'ideja', ali kako to funkcioniše na terenu? Dobro, to je bilo dobro jedino protiv Austrije gdje se mogao vidjeti stil igre i taktičke zamisli Prosinečkog ali od tada nismo nijednu utakmicu odigrali na dobrom nivou, nijednu.invincible1921 je napisao/la: Sto igramo od noge do noge, sto forsiramo tranziciju i neku vrstu presinga, sto se uvijek gleda da se lopta iznese pasom, da se ne presakce igra, sto igramo na krila, sto imamo normalno formaciju, itd itd
Utakmica protiv Finske tvrdim da je najgora utakmica reprezentacije u zadnjih 10 godina. Bili smo toliko bezidejni, bespomoćni, katastrofalni da nismo ni prijetili golu Finske. Jedina prilika je bila onaj Džekin šut glavom. Pukki je izbacio našu čitavu odbranu kao da igra protiv ekipe iz druge lige Federacije.
Cuj Dzekin sut glavom, a duljev sa 7 8 metara promasio zicer...uostalom protiv finske su svi igrali preko q
=\_1921_/=
Šta li je to Kovačević očekivao?Zadovoljan sam kako je protekao moj prvi trening u reprezentaciji. Bio sam možda malo u grču jer sam očekivao nešto drugo. Međutim svi su raspoloženi, opušteni i bilo je pravo uživanje trenirati s njima.
Irfan Hadžić
"Jedini sam reprezentativac u našem timu i naravno drago im je i meni također"."

"Jedini sam reprezentativac u našem timu i naravno drago im je i meni također"."
Predpostavljam da je mislio na Zrinjski.Zukanovic je napisao/la:Irfan Hadžić
U prošloj utakmici za Akhisarspor je bio izmijenjen na poluvremenuZukanovic je napisao/la:Irfan Hadžić
Jel ona izdajica Bosne i Bošnjaka još ganja loptu za Lihtenštajn, da mu doček napravimo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://sportsport.ba/fudbal/bosanac-je ... zna/331507Osim13 je napisao/la:Jel ona izdajica Bosne i Bošnjaka još ganja loptu za Lihtenštajn, da mu doček napravimo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel to Slobodan Bob Mihajlovic?Osim13 je napisao/la:Jel ona izdajica Bosne i Bošnjaka još ganja loptu za Lihtenštajn, da mu doček napravimo
Raonffa je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/bosanac-je ... zna/331507Osim13 je napisao/la:Jel ona izdajica Bosne i Bošnjaka još ganja loptu za Lihtenštajn, da mu doček napravimo
![]()
POŠTENOMožda bih propao
- Goalgetter
- Kontakt:
https://ultra.zone/UEFA-EURO-2020-qualifying#group=j
Evo vam malo da kalkulisemo, ono sto najbolje mozemo
Kako god racunam, donji smo ako Finska uzme u cetvrtak Grke. Onda nam ne gine 5 pobjeda do kraja minimum u svim tekmama, eventualno i remi protiv Talijana.
Evo vam malo da kalkulisemo, ono sto najbolje mozemo
Talijanima igraju s nama u 9. kolu, do tada bi trebali obezbjediti plasman. Valjda bi ih onda u tim okolnostima mogli uzeti 
Nije mi drago da ovisimo o drugima, a s druge strane bolje igramo u takvim okolnostima, nego da nas ganjaju, pa da smo pod pritiskom. Po simulaciji, moramo dobiti ili u Grčkoj ili Italiju, uz uslov da Finska izgubi ili remizira protiv Italije i Grčke. Nije baš toliko crno, jer mi imamo i 2 s Lihtenštajnom. Ne vjerovatno kakav kiks smo napravili. Da smo makar remi izvukli.
Nije mi drago da ovisimo o drugima, a s druge strane bolje igramo u takvim okolnostima, nego da nas ganjaju, pa da smo pod pritiskom. Po simulaciji, moramo dobiti ili u Grčkoj ili Italiju, uz uslov da Finska izgubi ili remizira protiv Italije i Grčke. Nije baš toliko crno, jer mi imamo i 2 s Lihtenštajnom. Ne vjerovatno kakav kiks smo napravili. Da smo makar remi izvukli.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dvije po dvije utakmice. Koji nam najvise odgovara rezon u septembarskoj utakmici Finska - Grcka?Goalgetter je napisao/la:https://ultra.zone/UEFA-EURO-2020-qualifying#group=j
Evo vam malo da kalkulisemo, ono sto najbolje mozemoKako god racunam, donji smo ako Finska uzme u cetvrtak Grke. Onda nam ne gine 5 pobjeda do kraja minimum u svim tekmama, eventualno i remi protiv Talijana.
Ma ta će Lihtenštajn
- Goalgetter
- Kontakt:
Mokes je napisao/la:Talijanima igraju s nama u 9. kolu, do tada bi trebali obezbjediti plasman. Valjda bi ih onda u tim okolnostima mogli uzeti
Ti znas da ce oni tada da grizu jos vise.
Ma sto manje Finska uzme bodova to bolje, jer cemo sa njima voditi borbu za 2. Ne bi bilo dobro da uzmu Grke.Flix je napisao/la:Dvije po dvije utakmice. Koji nam najvise odgovara rezon u septembarskoj utakmici Finska - Grcka?
Ma nije pitanje hoce li Finska kiksati, hoce, ali pitanje necemo li mi? Hocemo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da cemo. Pitanje je samo hoce li to biti protiv Finske kuci ili Grka u gostima, jedno od njih 2 ce nam uzeti bod.Sheyi je napisao/la:Ma nije pitanje hoce li Finska kiksati, hoce, ali pitanje necemo li mi? Hocemo
dobro je da smo izvukli lihtenštajn a ne luksemburg 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.