BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

miralem444
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la miralem444 » 06 sep 2009, 16:27

spaha je napisao/la:jao ljudi, nemorate vjerovati, ali mene ocm vec pocinje neka gotiva pucati ja nezz kako cu izdrzati do srijede,imam osjecaj da ce biti lom, i samoda vas pitam sto izradiste sinoc pa nigdje nikog u gradu! :twisted:

al buraz..u srijedu ima bosna da gori ko vjecna vatra....ludnica ima da bude...srijeda ne radni dan u cijeloj bih...kad ga vedo methe volkanu...uhhhh mati moja mila....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 06 sep 2009, 16:28

Hoce li nakon ovih uspjeha naše repke konačno potpisati neki dobar ugovor s renomiranim proizvođaćima sportske opreme Nike, Adidas..S onim Legea isto neka bijeda iz pete lige bas me iritira.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2009, 16:29

I ja sinoć u grad kad kao da je dan žalosti nema šačica ljudi onako dosadno im pa šetaju, ja mislio u Sarajevu će biti blokirane ulice u centru ( i policija se bila pripremila) ali niššš

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 16:30

hilmo je napisao/la:I ja sinoć u grad kad kao da je dan žalosti nema šačica ljudi onako dosadno im pa šetaju, ja mislio u Sarajevu će biti blokirane ulice u centru ( i policija se bila pripremila) ali niššš
To ces dozivit u srijedu brate :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 06 sep 2009, 16:30

Raja je u mislima vec u mecu protiv Turske.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 06 sep 2009, 16:31

mene ne cudi ako terim kaze da dolazi po pobjedu....turci su takvi...igraju najbolje kad im je najteze i nebi me iznenadilo da pobjede....moraju pobjediti da bi ostali u igri...to je sve sto znam...ako ih ne pobjedimo onda nismo za svjetsko...nemoj da se brukamo ko srbi ili emirati ili saudijska arabija....zamisli grupu:BIH-NJEMACKA-OBALA SLONOVACE-BRAZIL...........oca mi mog nebi gola dali....

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 sep 2009, 16:34

starmo76 je napisao/la:mene ne cudi ako terim kaze da dolazi po pobjedu....turci su takvi...igraju najbolje kad im je najteze i nebi me iznenadilo da pobjede....moraju pobjediti da bi ostali u igri...to je sve sto znam...ako ih ne pobjedimo onda nismo za svjetsko...nemoj da se brukamo ko srbi ili emirati ili saudijska arabija....zamisli grupu:BIH-NJEMACKA-OBALA SLONOVACE-BRAZIL...........oca mi mog nebi gola dali....
vazno je ucestvovati

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 16:38

EnZo_85 je napisao/la:Hoce li nakon ovih uspjeha naše repke konačno potpisati neki dobar ugovor s renomiranim proizvođaćima sportske opreme Nike, Adidas..S onim Legea isto neka bijeda iz pete lige bas me iritira.

jest da je adidas ili nike privlacniji, ali mi imamo ugovro sa legeom, a i legea nije uopste marka, samo sto oni vise prave dresove za odbojku
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 sep 2009, 16:39

Iker C je napisao/la:----------------------------------- Supić ---------------------------------------

Jahić----------- Nadarević----------- Spahić ------------- Hrgović

------------------------------Rahimić---------- Muratović-------------------

Pjanić ------------------------ Misimović -----------------Ibričić---------

----------------------------------- Džeko-------------------------------------

S ovakvom formacijom bi trebali osvojiti bod pa čak možda i pobjediti.
Odlicna formacija samo sto bi umjesto Muratovica ubacio Bajramovica. ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 16:39

Ovo je najrealnije stanje u barazu:
Nosioci: Hrvatska/Ukrajina, Rusija/Njemacka, Portugal/Svedska, Francuska
Ostali: BiH, Irska, Sj. Irska, Grcka*,
Otpada: Skotska
* - vrlo moguce da budu i nosioci

Najbolje po nas : Bosna - Svedska
Zasto? Zato sto kao prvo Svedska nema neke specijalne igrace osim naravno Ibrahimovica, i objektivno gledajuci jaca smo selekcija od njih. Kao drugo imali bi ogromnu podrsku dijaspore u Svedskoj. Kao trece, samim prolaskom Svedske pored Portugala sto je vise nego realno (Iako jos ne treba otpisivati ni Madjare koji su trenutno drugi, medjutim imaju dvomec protiv Portugala sto im ne daje neke ogromne sanse, jer treba biti realan Portugal je velesila) izbjegli bi vjerovatno najneugodnijeg protivnika. Mozda rezultati Portugala ne pokazuju njihovu trenutnu snagu, ali ko god je jucer gledao Danska (Prva i igra kod kuce) - Portugal, znao je da bi realan ishod trebao biti u najmanju ruku minimalna pobjeda Portugala ako ne i vise, jer se vecinu susreta igrala viktorija. Ono sto se zaista treba izbjeci su Rusi i Francuzi. Mozda Rusi i ne izgledaju "na papiru" kao toliki favoriti, ali stvarnost je sasvim drukcija, pogotovo jer Rusi i dalje imaju lijepe sanse da se plasiraju direktno ukoliko na domacem terenu savladaju Njemacku. Takva Rusija predvodjena vjerovatno najboljim trenerom danasnjice je vec iprasila velesilu Holandiju na Euro 2008, a dovoljno je pogledati tabelu u kojoj se nalazi Holandija da se dobije jasna slika o kakvoj se selekciji radi. Donekle bi volio izbjeci i Hrvatsku , jer su mnogo iskusna selekcija, a vjerovatno za nijansu i jaca od nase, tako da bi vise volio da dobijemo Ukrajinu, jer Ukrajinci u najmanju ruku nisu nista specijalno. Medjutim, tesko je da mi mozemo dobiti Ukrajinu jer je Grcka bolje plasirana od Ukrajine, tako da ukoliko Ukrajina prodje oni ce vjerovatno biti u istom koshu sa nama. Sto se tice Grcke, oni su takodje visoko na listi mojih zelja, jer su prosjecna ekipa sto su pokazali samim tim da imaju isto bodova kao i Latvija, te jos nisu osigurali ni izbliza svoj baraz. O Latviji necu pricati, jer cak iako se plasiraju oni ce 100% biti u istoj grupi kao i mi - onih koji nisu nosioci.

Sta jos reci nego sretno nasim momcima da vec u srijedu obezbijedimo baraz, sto bi bio daleko najveci uspjeh nase selekcije ikad.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 06 sep 2009, 16:40

starmo76 je napisao/la:mene ne cudi ako terim kaze da dolazi po pobjedu....turci su takvi...igraju najbolje kad im je najteze i nebi me iznenadilo da pobjede....moraju pobjediti da bi ostali u igri...to je sve sto znam...ako ih ne pobjedimo onda nismo za svjetsko...nemoj da se brukamo ko srbi ili emirati ili saudijska arabija....zamisli grupu:BIH-NJEMACKA-OBALA SLONOVACE-BRAZIL...........oca mi mog nebi gola dali....
kao prvo ti nisi nikakav navijac bih! kao drugo od turske nemozemo izgubiti jer smo sigurno bolji!! a kao trece imamo napadace koji mogu svakoj reprezentaciji zabit go!! i kao cetvrto ne pisi takve gluposti..pozz ;)

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 06 sep 2009, 16:40

ma nek najavljuju šta hoće estonija je najavljivala bod ovdje belgija je najavljivala 2 pobjede sjećate li se onoga blente iz bayerna ( jel bujten) ,isti ti turci si poraženi na koševu 3-2 ma samo ofanzivno (napan je najbolja odbrana) :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2009, 16:42

Uh kako bi volio da dobijemo Svedsku u eventualno barazu. Ta pokazemo onom nosonji sta je propustio. :twisted:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 16:42

vejza_ je napisao/la:ma nek najavljuju šta hoće estonija je najavljivala bod ovdje belgija je najavljivala 2 pobjede sjećate li se onoga blente iz bayerna ( jel bujten) ,isti ti turci si poraženi na koševu 3-2 ma samo ofanzivno (napan je najbolja odbrana) :)

nema te repke na svijetu kojoj ovaj tim ne moze uvaliti dva gola
ja navij'o sam za vas!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 sep 2009, 16:43

----------------------------------- Supić ---------------------------------------

Jahić----------- Nadarević----------- Spahić ------------- Hrgović ?

------------------------------Rahimić---------- Bajramović-------------------

Pjanić ------------------------ Misimović -----------------Salihovic---------

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 sep 2009, 16:44

ma sta ti je ...dali bi mi...ja glavu dam da bi dobili i njemcku i oblu slonovace..sta ti je...pa covjece znas sta nema jos treba..treba nam samo SASA PAPAC...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 sep 2009, 16:44

Tarik14 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:----------------------------------- Supić ---------------------------------------

Jahić----------- Nadarević----------- Spahić ------------- Hrgović

------------------------------Rahimić---------- Muratović-------------------

Pjanić ------------------------ Misimović -----------------Ibričić---------

S ovakvom formacijom bi trebali osvojiti bod pa čak možda i pobjediti.
Odlicna formacija samo sto bi umjesto Muratovica ubacio Bajramovica. ;)
U drugom poluvremenu, posto nijedan ne moze vise izdrzati

Urban

Post Postao/la Urban » 06 sep 2009, 16:45

vidim da neku pricaju o snazi turske pa spominju brazil i koje kakve nidje veze ekipe pa ima da ih sve pojedemo za dorucak kakav brazil turci ostali bakraci ima da ih sve posaljemo na drugi svijet juris do posaljednjeg VOLIM TE BOSNO
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 06 sep 2009, 16:46

Genghis je napisao/la: Medjutim, tesko je da mi mozemo dobiti Ukrajinu jer je Grcka bolje plasirana od Ukrajine, tako da ukoliko Ukrajina prodje oni ce vjerovatno biti u istom koshu sa nama.
Kako je Grčka bolje plasirana od Ukrajine kad uopšte nisu u istoj grupi?

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 16:46

ibrakadabra je napisao/la:----------------------------------- Supić ---------------------------------------

Jahić----------- Nadarević----------- Spahić ------------- Hrgović ?

------------------------------Rahimić---------- Bajramović-------------------

Pjanić ------------------------ Misimović -----------------Salihovic---------

neam sanse da ciro tako pocne bez ibre
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.