NK Žepče

Signore
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 19:41

Kiki igrao za Travnik, poslije za Vitez, Vitez usao u visi rang i otpisao ga. Koca uskocio i pokupio ga. Zepce nema sanse da otme Jurica Vitezu (Kako je ovo zalosno, sjecam se kao da smo ih danas dobili 5-0 u Prvoj Federalnoj), jedino da ga Vitez otpise i Zepce odmah iskoci iako je Juric puno cjenjeniji igrac od Ivesica pa bi vrlo lako nasao angazman u nekom klubu iz prva dva ranga, ali bi mozda igrao i za Zepce za neka solidna primanja.

Za Jevtu sam vidio. On je odlican stoper, barem je meni nekad bio, i on, a i onaj celavi sto je s njim igrao u tandemu Prvu Federalnu.

I kad danas spominjemo visoke napadace, a i kad sam ja kod Viteza. Isakovic je takodjer njihov clan vec 2-3 mjeseca :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 22:26

Ma Juric ulazi polako u godine i to bi s vremenom mogla da bude sansa za Zepce, no to je ocito samo zelja nas dva fana tog kluba :mrgreen: . Sjecas se njegovog onog golcine u pobjedi nad Bosnom Visoko od 6:1? :P
Da i meni je Jevta bio dobar igrac stvarno. Znas li ti gdje je Maske?. Jel jos u Dobju, tj. dobojskoj Slogi? :D . Vidio sam da je Isak u Vitezu, sinoc mi jedan drug iz Zenice prica jednu situaciju u vezi njega, ali nije fkt javno za foruma :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 22:51

Ma Juric je iz Zepca, ponikao je u Zepcu, neka mi je logika da ce tu zavrsit karijeru, pogotovo sad kad ne moras bit ni 100% spreman, a ni neki dobar igrac da bi igrao. A taj gol mi nesto nije u pamcenju :mrgreen:

A Maske ti nije ni bio u Slogi dugo, par mjesecu, polusezonu mozda, od ljetos je u Radniku iz Bijeljine, igra dosta, nije da mu fali minutaze. Bas sam mu prije 2-3 kola gledao statistiku, nije jos gola zabio.

I sta li je to s Isakom kad nije za javnosti :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 22:56

Signore je napisao/la:Ma Juric je iz Zepca, ponikao je u Zepcu, neka mi je logika da ce tu zavrsit karijeru, pogotovo sad kad ne moras bit ni 100% spreman, a ni neki dobar igrac da bi igrao. A taj gol mi nesto nije u pamcenju :mrgreen:

A Maske ti nije ni bio u Slogi dugo, par mjesecu, polusezonu mozda, od ljetos je u Radniku iz Bijeljine, igra dosta, nije da mu fali minutaze. Bas sam mu prije 2-3 kola gledao statistiku, nije jos gola zabio.

I sta li je to s Isakom kad nije za javnosti :lol:
Ja ovo PL BiH od kako je Zepce ispalo slabo i pratim, pa ne znam gdje k'o igra :mrgreen: . Daj ba, kak se neces sjecati tog gola protiv Bosne. Padao taj dan snijeg, a Jura ocisto paucinu :cool:
O Isaku sam ti na p.p poslao ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:10

Ma ja ju pratim, nemam pametnija posla :mrgreen: Ne sjecam se uopce te utakmice, a kamol gola :lol: Vrlo moguce da nisam ni prisustovao tom dogadjaju, a sto je najbolje, uopce u Zepcu i ne pamtim neke euro golove. Sjecam se samo jednom protiv Zeljeznicara da je netko s 20m dao golcinu, 3-1 je tad bilo. Slagat cu, al mislim da je to Papic bio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 23:15

Signore je napisao/la:Ma ja ju pratim, nemam pametnija posla :mrgreen: Ne sjecam se uopce te utakmice, a kamol gola :lol: Vrlo moguce da nisam ni prisustovao tom dogadjaju, a sto je najbolje, uopce u Zepcu i ne pamtim neke euro golove. Sjecam se samo jednom protiv Zeljeznicara da je netko s 20m dao golcinu, 3-1 je tad bilo. Slagat cu, al mislim da je to Papic bio.
Ja se te tekme sjecam kao da je jucer se igrala :mrgreen: . Nije bilo bas eurogolova znam i ja, znao je onako Vaha iz slobodnjaka da zabije, a sve u svemu nismo se nagledali nekih lijepih golova u Zepcu. Meni je iz slobodnjaka ostao u sjecanju Dzananovica protiv Sarajeva, kad smo 1:3 izgubili.

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:21

Nemoj mi Sarajeva spominjat. Znas da njih nikad dobili nismo u PL, a da od Zelje imamo bolji omjer? :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 23:24

Signore je napisao/la:Nemoj mi Sarajeva spominjat. Znas da njih nikad dobili nismo u PL, a da od Zelje imamo bolji omjer? :lol:
Znam da ih nikad nismo dobili u ligi, ali pamtim 2002/03 sezonu i 1/4 finale Kupa BiH :mrgreen: , a vjerujem da i oni pamte to takođe :lolno: .
Od Zelje smo bolji zbog onog preokreta na Grbavici od 1:2. Majke mi smo bili majstori preokreta, kad se samo sjetim Brotnje i pobjede od 3:4 :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:28

Vise majstori za namjestanje :lol: To sa Zeljom je bilo da se izbaci Borca, pa su oni lako pristali na dogovor, a za Brotnju sam znao od ljudi s vrha kluba. I to je namjesteno na poluvremenu, a ako me pamcenje sluzi na kraju je ispalo da nam nije ni trebalo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 23:30

Signore je napisao/la:Vise majstori za namjestanje :lol: To sa Zeljom je bilo da se izbaci Borca, pa su oni lako pristali na dogovor, a za Brotnju sam znao od ljudi s vrha kluba. I to je namjesteno na poluvremenu, a ako me pamcenje sluzi na kraju je ispalo da nam nije ni trebalo.
Ja znam da sam preko BH radija slusao prenos iz Citluka i smijao se kada je komentator najavio da je preokret 3:4. A protiv Zelje sam znao da dobijamo cim smo izgubili 0:1 u Zepcu od Celika :mrgreen: . Sjecas se one pobjede 1:3 prvu sezonu kod Rudar Ugljevika? :lol:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:36

E te se vec ne sjecam. Al bili su to dobri dani, pitas nekog jesmol dobili, kaze da jesmo, rezultat ne treba pitat, zna se, 1-0. Obezbijedis opstanak 3 kola prije kraja i kao da si ligu osvojio :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 23:38

Signore je napisao/la:E te se vec ne sjecam. Al bili su to dobri dani, pitas nekog jesmol dobili, kaze da jesmo, rezultat ne treba pitat, zna se, 1-0. Obezbijedis opstanak 3 kola prije kraja i kao da si ligu osvojio :lol:
Reci mi da se jos ne sjecas pobjede nad Slobodom i gola u skoro 100-oj mnuti ? :mrgreen: . Jesu vala bili divni dani, da mi je to vrijeme, a ove godine da iz sveg glasa zapjevam "Zepce malo Zepce malo, ne treba nam vece ovdje boda nitko uzet nece" :lol:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:45

Mislim da se tog sjecam, osim ako nisam nesto zamijenio. A sjecam se i poraza od njih u stotoj minuti, onu zadnju sezonu :lol:

I ta pjesma se pjeva redovno ove sezone, osim zadnju utakmicu kad si ti dosao i rastjeraoa navijace :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 23:52

Signore je napisao/la:Mislim da se tog sjecam, osim ako nisam nesto zamijenio. A sjecam se i poraza od njih u stotoj minuti, onu zadnju sezonu :lol:

I ta pjesma se pjeva redovno ove sezone, osim zadnju utakmicu kad si ti dosao i rastjeraoa navijace :mrgreen:
Onaj poraz od njih kad je Dino dao gol. Ja jedini kreten sa salom Zepca na tribinama, pa mi Tuzlaci psovali :twisted: :mrgreen:
Pa nisu izgleda htjeli iz postovanja prema meni da pjevaju :mrgreen: .
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 31 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:55

Ne znam tko je dao, al znam da smo gubili, izjednacili u devedesetoj i onda se igralo jos pun k* vremena i ovi zabili. Je*o me svak ako to isto nije namjesteno :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2014, 00:03

Signore je napisao/la:Ne znam tko je dao, al znam da smo gubili, izjednacili u devedesetoj i onda se igralo jos pun k* vremena i ovi zabili. Je*o me svak ako to isto nije namjesteno :lol:
Jok nije namjesteno, a cijelu drugu sezonu nismo nikom boda uzeli. Posebno je vidjelo se da je namjesteno ono kad nas je Travnik 2:3 cini mi se dobio :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 apr 2014, 00:07

Travnik se bunio Savezu kako ce njihovi suparnici u borbi za opstanak podmazat Zepce da ih dobije, kmecali po novinama mjesec prije utakmice :lol: :lol: Na kraju valjda oni dali najvise para pa su i dobili :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2014, 00:42

Signore je napisao/la:Travnik se bunio Savezu kako ce njihovi suparnici u borbi za opstanak podmazat Zepce da ih dobije, kmecali po novinama mjesec prije utakmice :lol: :lol: Na kraju valjda oni dali najvise para pa su i dobili :lol:
Hahah bunili se da bi mogli da kupe tekmu :mrgreen: . Jojj od ovih prijasnjih tekmi, ostala mi je u sjecanju dobro i ona kad su Paragu izboli manijaci. Sjecas se pjesme "J*bemo vam dedu, j....nenu, Grbavicu i zlatnog medu" :lol: :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 apr 2014, 00:48

Sjecam se tog s Paragom, al pjesmu ne znam. Rekoh vec da nisam ultras, bio sam svega par puta s Cannibalima, al znam onu 'Zeljo, Zeljo, evo ti... ' :lol: :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2014, 00:51

Signore je napisao/la:Sjecam se tog s Paragom, al pjesmu ne znam. Rekoh vec da nisam ultras, bio sam svega par puta s Cannibalima, al znam onu 'Zeljo, Zeljo, evo ti... ' :lol: :lol:
Aha, tad je bilo i ono pjevat ce vam Thompson :lol: :lol: . A jbg, kako cemo biti ozbiljna navijacka skupina kad ti neces medju ultru :D :D

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.