Kazu ovaj Eberechi pravo prodoran.Crystal Palace have completed the signing of QPR forward Eberechi Eze on a five-year deal for £19.5m.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Navodno nemamo novca, prodaj ako hoces da kupis. Do kraja prelaznog roka nam treba štoper jer smo odlaskom Lovrena ostali na 3 od kojih Van Dijk igra sve utakmice u sezoni a Matip i Gomez znaju rovarit s povredama. U planu prije corone je bio i Werner da se osvjezi napad.AA23 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:18da li liverpoolu trebaju pojačanja? mislim sa obzirom da evo Čelzi puca na konkurenta za titulu, City također i biće još pojačanja, šta je sa Liverpoolom, nikoga nisu doveli - nestašica ili amerikanci zavrnuli pipu?
mislim pitanje za redse šta oni očekuju od sljedeće sezone, meni ekipa djeluje dobro ali mislim da ne može ista ekipa 3 godine da radi ono što su radili, misleći na nevjerovatne rekorde i uspjehe naravno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Cuj onog Ronaldo igrao krilo u Unitedu haha aha jeste prvih par sezona. Kad su skontali da je efikasniji blize golu nego kao neki dribler i asistent sa krila stavili su ga u napad jos u Unitedu, bas kao i u Realu sve ove godine. Imao je devetku pored sebe ali on je ustvari bio devetka, bas kao i u Realu gdje je spic bio Higuain ili Benzeme ali u stvarnosti Ronaldo je bio vise spic nego oni.
Ovi sa SK haman vise nece ni prenositi tekme.
Bukvalno su svi pokrenuli neke podcaste (tenis, f1, motogp, vaterpolo, kosarka...). Samo nisam primijetio ekipu za PL, vjerovatno ce i to napraviti, ali ozbiljnije nego prije.
Evo podcast o Liverpoolu napravljen.
Bukvalno su svi pokrenuli neke podcaste (tenis, f1, motogp, vaterpolo, kosarka...). Samo nisam primijetio ekipu za PL, vjerovatno ce i to napraviti, ali ozbiljnije nego prije.
Evo podcast o Liverpoolu napravljen.

Ko da je potpiso yebo vas on vise, nek zabije 100 golova, boli i mene qrac.
Malo je reci da ste opterećeni sa Messijem i Barcom.
Sami satirete ovu temu sa tim
Sami satirete ovu temu sa tim

Prvi covjek Primere je jos prosle godine pricao nesto u stilu da bi to bila katastrofa za ligu, ono odlazak Ronalda iz lige je velika steta ali Messijev bi bio katastrofa. Samo nisam siguran koliko je City dobar izbor, ekipa je totalni raspad sistema izuzev KDB, Aguera i jos mozda par solidnih igraca. Zadnja linija, dio veznog bekovi i golman su katastrofa, trener potrosen, ne vidim neku razliku izmedju njih i sadasnje Barcelone KDB i Aguero sa jednei Messi i Suarez sa druge strane, Barcelona ima osjetno boljeg golmana ostalo bara bara, doduse razlika je sto Barcelona ima vise klase ali istrosene dok City ima mladje ali polovnake koji nikada nisu bili klasa.
Pa boli tebe qurac kad ce ti tim svakako da se bori za EL ko i do sada.
27.10.2020
Bez Lesija ce i tvoj tim da se bori za EL...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma de, nije.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Najbolji igrac spanskog velikana preso u ekipu koja je tek usla u epl

Nba

Au jbt.

NBA

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I dalje mi nije jasno zasto se ovaj CS igra ove godine. U Arsenalu nema pola igraca dostupno, a i kod Liverpoola je vjerovatno ista situacija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.