Najbolji na terenu. Gojak i Djuric najgori.
BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Tatar pliva po suhom, ne zna ni kud je posao ni kud dosao. Moze on biti 100 puta najbolji igrac nase lige, za ozboljan fudbal je smijesan.
- Chapman1886
- Kontakt:
gledati đurića kako trči kontru pa rađe bi da me vrate na Kopaonik opet JNA da služim
Samo Sloboda | COYG
Da je kloc igrao mozda bi i poveli.
Strasna Holandija bez suta u okvir
Strasna Holandija bez suta u okvir

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- robertkosar
- Kontakt:
Jest ovaj Gojak nepismen covjek mu se sam otvara na krilu a on mulja loptu na sredini 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tatar odličan. Đurić nije za prve postave. Gojak ne može krilo igrati.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Vrlo lose pozicioniranje, uvijek par koraka kasni, ovakvih ima i u PL BiH.
Iskreno me boli neka stvar za ovo ali lijepo je vidjet ko moze igrat za A tim a ko ne.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
- Kontakt:
Ja fkt ne kontam. Igra BiH super tekmu. Ne kontam cemu pljuvanje. Pa jbt nasi igraci osim Pjane na svakoj poziciji su level ili dva ispod igraca Nizozemske. Ovo je bolje nego protiv zabara. Ljudi nam nisu osutali po golu za 45 minuta! Sad kad udje Dzeko ili Ara umjesto Djurica ubjedjen sam da cemo im smjestiti jedan.
Saničanin strašan, ponovo pišanje u stau Wandi
Nevezano za poziciju, na Gojakovom prijemu lopte, kontroli, pasu vidi se da zna, da je izrazito talentovan i da imam sjajan osjećaj za loptu, ali lik obično kad treba da završi akciju da li sa solo prodorom ili kvalitetnim pasom ispadne glup ko qrac. To je razlog zašto nikad neće bito veliki igrač. To što njemu fali ima Pjanić, da iz nemogućeg izvuće maksimalnu korist.
Tatar najbolji, da je presao Van Dijka onu kontru prodao bi se za 2mil. Gojak i Djuric ocajni, prvi sjebo 5 dobrih situacija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Allahami Pjanic je 3 klase iznad sve ijednog Holandjanina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Tatar odlican kao sto vam je Cipetic bio odlican u italiji. Za ove igracine iz 40. Lige evrope lijepo spustite standarde na dno pa je svaki odlican. Takvi igraci nisu za ozbiljan nogomet i niko iz PL BiH ne zasluzuje nikakav poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je i problem, lakše bi zaspao večeras da nam smjeste 5 golova.kladionicar30 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 18:49Ja fkt ne kontam. Igra BiH super tekmu. Ne kontam cemu pljuvanje. Pa jbt nasi igraci osim Pjane na svakoj poziciji su level ili dva ispod igraca Nizozemske. Ovo je bolje nego protiv zabara. Ljudi nam nisu osutali po golu za 45 minuta! Sad kad udje Dzeko ili Ara umjesto Djurica ubjedjen sam da cemo im smjestiti jedan.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Tatar veceras ore teren, njegove lopte imaju oci.
Kome je Tatar los, on definitivno pojma nema. Gojak i Djuric, te Krunic su losi, upropastili su svaku kontru.
Tatar me kupio veceras, takve volim, fajter, samo se nadam da i drugo poluvrijeme moze ovako odigrati.
Tatar me kupio veceras, takve volim, fajter, samo se nadam da i drugo poluvrijeme moze ovako odigrati.
Gojak pun komplexa, valjda ce se u Italiji dozvat pameti...
Tatar solidan ali se vidi da je poslije 30-te fizicki pao...
Ite kako je osjetna razlika u kvaliteti kako nam ne igra Tursku bataljon...
Tatar solidan ali se vidi da je poslije 30-te fizicki pao...
Ite kako je osjetna razlika u kvaliteti kako nam ne igra Tursku bataljon...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.