Begovic/Vasilj
(?) Ahmedhodzic Dumic Kolasinac
Hadziahmetovic
Visca Pjanic Duljevic
Dzeko Demirovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cvijanovic umjesto Visce
Sve ispravno.forgempp je napisao/la: ↑27 mar 2021, 20:16Suma sumarum.
Drago mi je da je Amir potvrdio da je za klasu bolji igrac od leševa i mentalnih patuljaka u vidu Cimirota i Lončara, ne sakriva se od lopte, povuce loptu, razigrava, dobar u defanzivi. Istina, protivnik nije neki jaci, ali svejedno.
Stoperi dobri, Vasilj dobar.
Cipetic nije bio los, kao ni Dulja.
Demirovic odsjecen.
Ostali nisu vrijedni pomena, a neki poput Rahmana, Menala, Loncara, Gojaka su potpuno, ali potpuno podbacili.
Cipetic je fizicki ogranicen, a Todorovic mentalno.Maestro je napisao/la: ↑27 mar 2021, 20:19Sve ispravno.forgempp je napisao/la: ↑27 mar 2021, 20:16Suma sumarum.
Drago mi je da je Amir potvrdio da je za klasu bolji igrac od leševa i mentalnih patuljaka u vidu Cimirota i Lončara, ne sakriva se od lopte, povuce loptu, razigrava, dobar u defanzivi. Istina, protivnik nije neki jaci, ali svejedno.
Stoperi dobri, Vasilj dobar.
Cipetic nije bio los, kao ni Dulja.
Demirovic odsjecen.
Ostali nisu vrijedni pomena, a neki poput Rahmana, Menala, Loncara, Gojaka su potpuno, ali potpuno podbacili.![]()
Cipetic dosta bolji danas od Todorovica u srijedu.
Zasto mislis da bi Finsku dobili da su igrali Anel i Sanicanin?
Bravo RahimagaIndividualni kvalitet je naš najveći problem
Jeste.
Nema prevage, nema igrača iz liga 5 koji će potezom riješiti utakmicu.
Eto Rahimić u startu pokazuje zašto je prihvatio da bude dio ovog bosanskog cirkusa.
I tu bi mahom klupa bili
Pa nije baš da nema, po meni je više do sistema koji ih posloži da guše jedan drugog.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 20:40Nema prevage, nema igrača iz liga 5 koji će potezom riješiti utakmicu.
Ko ima?kovacic je napisao/la: ↑27 mar 2021, 20:44Pa nije baš da nema, po meni je više do sistema koji ih posloži da guše jedan drugog.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 20:40Nema prevage, nema igrača iz liga 5 koji će potezom riješiti utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.