BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Zagonetni su previse. Nadati se da je to samo dio psiholoskih igrica i da ce Edin biti spreman za Finsku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zeznuto, moze biti i par dana "samo" a moze i biti pauza tacno za period ovih utakmica, tesko je reci. A sigurno i moguca je opcija da propusti Finsku a da igra protiv Ukrajine, vidjecemo sta ce reci sutra na pressu.
Sve nesto mislim da koDze ima neke partije vec davno rezervisane pa sad malo prica o povredi 

Juče na nekom radiju puštali one stare navijačke pjesme 

-
- Kontakt:
Steta ako Dzeko otpadne, povreda je dosla u najgorem trenutku, ali nije cudo, jer je odigrao previse utakmica na visokom nivou.Pitanje je da li ce moci igrati svaku, ja bih pozvao Durica i cuvao Dzeku za Ukrajince.
-
- Kontakt:
Pitanje je ovde kakve su alternative.Da imamo malo vecu sirinu onda nije problem rotirati igrace pa bi i Hadzikadunic mogao na klupu. Ali posto su mu alternative nikakve tesko. Zbog toga je trebalo pokusati prosiriti izbor igraca sa Medicem i Masovicem.TheChief je napisao/la: ↑08 nov 2021, 16:20Hadzikadunic ce vrlo vjerovatno poceti utakmicu/e.
Obzirom na to da je ispao iz prvog tima ekipe koja se bori za ostanak u Rusiji pitanje za dijasporce i ostale koji su pobornici toga da igraju samo oni koji su standardni u svom timu:
Da li ce vam to smetati i zasto nece ?
![]()
Da su sada na spisku Medic i Masovic opet bi bez imalo dileme Hadzikadunic imao prednost.
Uigran je s Anelom i Sinisom i nije na klupi pola godine vec 3 sedmice...a do tada je redovno igrao unazad 2 godine.
I sta sad? - zbog 3 sedmice bacit ćemo u vodu 80 utakmica u Rusiji i reprezentaciji u posljednje 2 godine?!
Uigran je s Anelom i Sinisom i nije na klupi pola godine vec 3 sedmice...a do tada je redovno igrao unazad 2 godine.
I sta sad? - zbog 3 sedmice bacit ćemo u vodu 80 utakmica u Rusiji i reprezentaciji u posljednje 2 godine?!
-
- Kontakt:
Kakva su vam očekivanja, najveca prednost nasih?
Ti si naša ljubav jedina!
3 covjeka me danas pitaju da li mogu da im kupim I osiguram ulaznice po 10 komada dosli bi organizovano ja ne znam sta da kazem ljudima je li ima ulaznica jos u prodaji ili nema. Nemoguce da su za jedan dan prodali 11 000 ulaznica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima li možda neko iz Krajine da ima 5-6 ulaznica, tribina nebitna?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Ja zvao danas kažu da su prodali pakete i čekaju info o pojedinačnim.
Kakva je solucija sa 4 boda iz ove dvije utakmice ?
Nemam živaca da tražim i da kalkulišem

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Walk on
Sa 4 boda i max egalom Finaca sa Francuskom, mi smo drugi.
Sa 4 boda (egal sa Finskom) i pobjedom Finaca nad Francuzima, mi smo treci.
Bonus analiza:
Sa 6 bodova i pobjedom Finaca nad Francuzima mi smo prvi.
S Denisom u timu ta ekipa je redovno gubila, bez njega pobjedjuje.hurem je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:38Da su sada na spisku Medic i Masovic opet bi bez imalo dileme Hadzikadunic imao prednost.
Tip je slab stoper, daj Boze da nekad izraste u prsitojnog stopera, trenutno je slab.
Meni nebi igrao, ne zato sto je klupiran par sedmica nego zato sto je slab igrac.
Eh sad, kad se uzme u obzir konkurencija i nas sistem igre - rastu mu sanse da ipak zaigra... Do Peteva je...
Volio bih naravno da me demanttira i da pokaze kvalitet u sto blizoj buducnosti.
- hule_barca
- Kontakt:
Jednom smo dobili Fince bez Džeke, zašto to ne ponoviti. Početi s njim na klupi prvi meč, pa u zavisnosti od rezultata ubaciti ga po potrebi.
Protiv Ukrajine bi svakako morao početi, pa i pod cijenu rizika od obnavljanja povrede. Ipak, poznavajući Džeku i njegovu historiju povreda, očigledno je da poznaje svoje tijelo isuviše dobro i da je jedino on mjerodavan da procijeni je li spreman ili ne.
Protiv Ukrajine bi svakako morao početi, pa i pod cijenu rizika od obnavljanja povrede. Ipak, poznavajući Džeku i njegovu historiju povreda, očigledno je da poznaje svoje tijelo isuviše dobro i da je jedino on mjerodavan da procijeni je li spreman ili ne.
Mes Que Un Club
Da baš nam to sad treba, da cijeli svijet vidi da smo ekstremni i da se prikaže ono sve što pojedini političari govore a to je da hoćemo muslimansku državu : )
Najbolje pobjediti a to će biti najbolji odgovor na ove provokacije i slično.
Onda se čudimo što Srbi i Hrvati ne navijaju za BiH a imaš likove koji bi željeli da čitav stadion tegbira na jednoj utakmici kvalifikacija za svjetsko prventvo.

A dao bi prednost kome?emir012 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:45S Denisom u timu ta ekipa je redovno gubila, bez njega pobjedjuje.hurem je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:38Da su sada na spisku Medic i Masovic opet bi bez imalo dileme Hadzikadunic imao prednost.
Tip je slab stoper, daj Boze da nekad izraste u prsitojnog stopera, trenutno je slab.
Meni nebi igrao, ne zato sto je klupiran par sedmica nego zato sto je slab igrac.
Eh sad, kad se uzme u obzir konkurencija i nas sistem igre - rastu mu sanse da ipak zaigra... Do Peteva je...
Volio bih naravno da me demanttira i da pokaze kvalitet u sto blizoj buducnosti.
Pitanje je da li su upisali nekoliko boljih rezultata jer Dennis ne igra ili ipak zbog promjene trenera u medjuvremenu i pozitivnog efekta kojeg uglavnom ta promjena donosi.
Ja mislim da je ovo drugo.
...
Sto se tice Dennisa, licno smatram da je još uvijek nekako nedorecen i prava je enigma gdje će završiti za godinu, dvije, tri i kakav će status imati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.