RK Borac

imeime
Kontakt:

Re: RK Borac

Post Postao/la imeime » 12 avg 2011, 22:51

27-31, nije lose za pocetak...
imperator, prodavac magle

???
Kontakt:

Post Postao/la ??? » 13 avg 2011, 07:49

Ako se po jutru dan poznaje ???? Borac ce biti Hit ove sezone ali nemojte se zavaravati duga je sezona i treba vam mnogo rada da bi dostigli one koji su neprikosnoveni na prostoru BIH a sire da ne govorimo.U svakom slucaju sretno :)

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 13 avg 2011, 16:27

e sad je prava slika... ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 avg 2011, 18:08

Burgija je napisao/la:Moras se naviknuti ipak je Banja Luka najveci i glavni grad i logicno je da vecina para ide u nju a kazem ti razlika izmedju Borca i Sloge je to sto mi imamo bogatiju istoriju i vece uspjehe a to i vidim kao najveci razlog za ovolika ulaganja tj povratak Borca na stare slave .
Uobičajen "rezon" - samo, zašto tako nije i u košarci!?

PS:
Šta je sa Obradovićem i Rađenovićem, zašto nisu igrali obe utakmice protiv Nexe-a?
Povrede, ili..?
Bosno moja poharana....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 avg 2011, 21:10

Trigger je napisao/la: Uobičajen "rezon" - samo, zašto tako nije i u košarci!?
Pa u kosarci pare idu u Igokeu. S obzirom da je Dodik vlasnik, logicno da ce njima ici. :?

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 15 avg 2011, 13:20

Šta je sa Obradovićem i Rađenovićem, zašto nisu igrali obe utakmice protiv Nexe-a?
Povrede, ili..?
Lakse povrede,tako kaze Marka,ma da ja mislim da oni jos nisu fizicki spremni za vece napore.....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 avg 2011, 16:01

Papalukas je napisao/la:
Povrede, ili..?
Lakse povrede,tako kaze Marka,ma da ja mislim da oni jos nisu fizicki spremni za vece napore.....
Hvala, drugar.
Pretpostavio sam da su povrede u pitanju.
Obradović (ako je 'lakša') će biti od velike koristti, mada ne onakve kakvu mnogi očekuju, a sa Rađenovićem ste se, ipak mislim, "zavalili"...bogapitaj koliko vas je koštao i koliko će još koštati....a korist...Hm!!!
Za odbrambene zadatke puno jeftiniji i mlađi a ne baš toliko slabiji je Trkulja kojeg ste pustili.....valjda ste nešto love uzeli od Zrinjskog...!?

PS:
Rezultati sa Nexe-om su pokazali 'dva lica' kod obe ekipe....
Da, ni kod Nexe-a nisu igrala dva najbolja - bekovi Barišić-Jaman (lb) i Marčetić (bd).....
Sretno.... :?
Bosno moja poharana....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 15 avg 2011, 16:25

Hvala, drugar.
Pretpostavio sam da su povrede u pitanju.
Obradović (ako je 'lakša') će biti od velike koristti, mada ne onakve kakvu mnogi očekuju, a sa Rađenovićem ste se, ipak mislim, "zavalili"...bogapitaj koliko vas je koštao i koliko će još koštati....a korist...Hm!!!
Za odbrambene zadatke puno jeftiniji i mlađi a ne baš toliko slabiji je Trkulja kojeg ste pustili.....valjda ste nešto love uzeli od Zrinjskog...!?

PS:
Rezultati sa Nexe-om su pokazali 'dva lica' kod obe ekipe....
Da, ni kod Nexe-a nisu igrala dva najbolja - bekovi Barišić-Jaman (lb) i Marčetić (bd).....
Sretno.... :?
Nije se uzela nikakva lova za Trkulju,dobio ciste papire, a nije Radjenovic puno kostao,odnosno nece, ako potpise :), on i Vranjes jos nisu potpisali ugovore, ipak moje je misljenje ,ako ga zaobidju povrede,da ce biti puno vece koristi od Trkulje, iskusan igrac, bolji je i u odbrani od Trkulje a napad ne bi ni komentarisao, ipak je Trkulja igrac koji je poceo trenirati rukomet u 22. godini ;).
A sto se tice meceva sa Nexeom, ne brinem, ipak su to prvi mecevi,ocekujem vec bolje lice na turniru u BL....

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 16 avg 2011, 00:07

da je radjenovic dobar, sad bi i dalje bio u bosni ;)

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 16 avg 2011, 15:11

da je radjenovic dobar, sad bi i dalje bio u bosni ;)
Da u Bosni ili Barseloni... :roll:

???
Kontakt:

Post Postao/la ??? » 16 avg 2011, 17:01

Borac je jedva dočekao da pusti Radjenovića da se vrati u Italiju:Od njega nikakve koristi u odbraniada ne govorimo o napadu. Izvikani tatin sin.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 17 avg 2011, 00:29

Odlazak tatinog sina (koji je oca nadmašio jedino u cm), nazad u Italiju je veliki plus za Borac - to je ustvari sad 'pojačanje' Borca!
Mnogima se nije svidjelo i smatrali su me zlobnim (a gotivim Borca iako mi je Bosna u srcu :) ) kad sam napisao za Igora Rađenovića ono što sam napisao. I ?
Ne, ne likujem, to nije moj manir.
I dalje nisam siguran šta je sa Obadovićem.... - mada ima nekoliko informacija, relevantnih 'izvora', te onih 'zvaničnih' u medijima koje su u čudnoj kontradiktornosti, tako da stvaraju konfuziju kad je u pitanju ovaj doskora odličan rukometaš !?
Nadam se da će se istinitim pokazati one pozitivne informacije ....
Velika 'pompa' u prelaznom roku, a jedino pravo pojačanje - Đukić....pa dobro, i Stojanović.... :roll:
Treba će puno toga Borcu da opravda euforične najave nakon puno potrošenih para - u šta i koga? :shock:
Bosno moja poharana....

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 avg 2011, 09:05

Velika 'pompa' u prelaznom roku, a jedino pravo pojačanje - Đukić....pa dobro, i Stojanović
Zašto misliš da Trivundza,Ljubišić i Obradović nisu pojačanja?

Inače,dobro si pisao za Rađenovića.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 17 avg 2011, 10:12

Armageddon2012 je napisao/la:
Velika 'pompa' u prelaznom roku, a jedino pravo pojačanje - Đukić....pa dobro, i Stojanović
Zašto misliš da Trivundza,Ljubišić i Obradović nisu pojačanja?

Inače,dobro si pisao za Rađenovića.
Ma pisao sam i za tu trojicu, svoje 'viđenje' o pojačanjima Borca....I dalje smatram da su odlični igrači, ali....da se ne 'ponavljam' :roll:
Volio bi da griješim... Kako je Obradović!?

EDIT:
TRIMO TREBNJE – BORAC m:tel = 32:28 (16:13)
TRIMO TREBNJE:
Imperl (1976), Ferlin, Saje - Rojc 8, St.Skube 4, Paladin 4, Sušin 5, Kopina 3, Zarabec 4, Korelec 1, B. Radelj, M. Radelj 1, Florjančič 1, Udovič 1, A. Ratajec, R. Ratajec, Grandovec, Murčehajič, Brana, Skol, Rokavec.
BORAC m:tel: Blažević (2 odbrane), Ljubišić (9 odbrana), Haseljić - Stojanović 4 (2), Sabljić 5, Đukić 5, Trivundža 3, Karačić 2, Obradović 4, V.Vranješ 3, Mikić 2, Panić, Mandić, Radulović, Šubara, Ćelić. Trener: Dragan Marković.
Navod je samo zbog ''imena'' i rejtinga rukometaša oba tima – a razlog što sam to napisao je djelimičan, dodatan, odgovor na tvoje pitanje (mada sam ti već napomenuo o tom) ZAŠTO novopridošli igrači Borca nisu sve prava pojačanja.....

Ne znam koliko poznaješ slovenački rukomet, ali sam ti 'boldirao i obojio' poznatije igrače Trima od kojih je samo je veteran David Imperl (goman) imao nekoliko nastupa za A-reprezentaciju, Sušin je potencijalni reprezentativac, a ostali su nastupali za mladu selekciju Slovenije (Rojc-bd, Paladin-bl, Staš Skube-kl, Ferlin-golman...) i vrlodobri su igrači ali danas nisu ni na širem spisku slovenačkog selektora

A sad ti uporedi 'pedigre' imena Borčevih vedeta pa izvuci zaključak.
Naravno, ne želim da se ovo shvati u negativnom kontekstu, jer jer ovaj poraz ne mora da ništa znači, niti da bude pravo mjerilo „odnosa snage“ klubova, ali ipak 'nešto' pokazuje!

PS:
Drago mi je da vidim da je Obradović igrao i zabio 4 komada.....
Bosno moja poharana....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2011, 14:46

Ima li gde prenos turnira iz Banja Luke ?

Ako nema neka onda neko ko bude na tribinama Borika da izvestaje sa utakmica Zvezde.
Hvala. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 avg 2011, 14:48

Mislio sam ja otići danas na obe utakmice,ali nažalost naš Borik nema klima uredjaje,a danas je u Banjaluci oko 40 stepeni,tako da možeš misliti kako će biti u dvorani. Zato sam odustao.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 11:13

BORAC m: tel - BJELOVAR 32:23 (14:12)

BORAC m: tel: Blažević, Ljubišić (12 odbrana), Haseljić (2 obdrane), Obradović 2, Trivundža 3, Stojanović 2 (2), Panić 3, Vranješ, Mandić 3, Sabljić 1, Karačić 4 (1), Đukić 2 , Mikić 6, Radulović 1, Šubara 2, Ćelić 2, Tešić 1. Trener: Dragan Marković.

BJELOVAR: Grkinić (2 odbrane), Karabatić (9 odbrana), Prvonožac, Ivan Gašparović, Golub, Kocijan, Šarić 3, Šimunović 2, Fiala 1, Vidaković, Kontrec 2, Pavlović, Merhar 4, Igor Gašparović 9 (3), Ezgeta , Đuričin, Herman 2. Trener: Željko Vidaković.

ZVEZDA - IZVIDJAC 23:23

Crvena zvezda: Ivanišević, Jeraj (7 odbrana), Kosanović (5 odbrana), Živković 2, Jokić 2, Nadoveza 2, Čabaljug, Ćirić, Tokić 1, Ivančević 3, Pantelić, Stepanović 3, Anđelić, Vukas 3, Šljivančanin 2, Pušica 4, Pucelj 1.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 avg 2011, 12:55

braoolyo je napisao/la:BORAC m: tel - BJELOVAR 32:23 (14:12)

BORAC m: tel: Blažević, Ljubišić (12 odbrana), Haseljić (2 obdrane), Obradović 2, Trivundža 3, Stojanović 2 (2), Panić 3, Vranješ, Mandić 3, Sabljić 1, Karačić 4 (1), Đukić 2 , Mikić 6, Radulović 1, Šubara 2, Ćelić 2, Tešić 1. Trener: Dragan Marković.

BJELOVAR: Grkinić (2 odbrane), Karabatić (9 odbrana), Prvonožac, Ivan Gašparović, Golub, Kocijan, Šarić 3, Šimunović 2, Fiala 1, Vidaković, Kontrec 2, Pavlović, Merhar 4, Igor Gašparović 9 (3), Ezgeta , Đuričin, Herman 2. Trener: Željko Vidaković.

ZVEZDA - IZVIDJAC 23:23

Crvena zvezda: Ivanišević, Jeraj (7 odbrana), Kosanović (5 odbrana), Živković 2, Jokić 2, Nadoveza 2, Čabaljug, Ćirić, Tokić 1, Ivančević 3, Pantelić, Stepanović 3, Anđelić, Vukas 3, Šljivančanin 2, Pušica 4, Pucelj 1.
Najslabiji turnir do sad. Djeluje kao da Borcu i nije stalo da održi turnir kako su najavljivali - bivši evropski šampioni......sa 6 ekipa svelo se na 4 učesnika i to relativno slaba, do sad najslabiji po kvalitetu turnir, nažalost.

Nekoliko korekcija iz navoda:
CRVENA ZVEZDA
Jerej (7 odbrana), Kosanović (5 odbrana), Ivanišević – Jokić 2, Šljivančanin 2, Vukas 3, Pušica 4, Ivančev 3, Ščepanović 3, Živković 2, Nadoveza 2, Pucelj 1, Dokić 1, Ćirić, Anđelić, Čavaljuga, Pantelić. Trener: Igor Butulija.
IZVIĐAČ
Tolić (6 odbrana), B. Burić (6 odbrana), Kordić –Boras 3, S.Burić 5, Delić 3, Vegar 1, Matić, D.Malinović 4, Džeba 3, J.Ilić 2, Miličević 1, Grbavac 1, Zeljić, Ereš, Bošnjak, Milas. Trener: Zdenko Grbavac.
Bosno moja poharana....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 14:52

Hvala na kakvom takvom izvestaju,tesko je doci do pravog stvarno.S obzirom da nam je ovo tek prva utakmica u pripremama i pocetak rada sa loptom ovaj remi protiv Izvidjaca je dobar.Vidm Pucelj je igrao,nadam se da ga nije previse forsirao posto vuce jednu ne tesku ali nezgodnu povredu misica i trebao bi ga pustiti da bude 100% spreman.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 avg 2011, 15:08

Devil je napisao/la:Hvala na kakvom takvom izvestaju,tesko je doci do pravog stvarno.S obzirom da nam je ovo tek prva utakmica u pripremama i pocetak rada sa loptom ovaj remi protiv Izvidjaca je dobar.Vidm Pucelj je igrao,nadam se da ga nije previse forsirao posto vuce jednu ne tesku ali nezgodnu povredu misica i trebao bi ga pustiti da bude 100% spreman.
Sve su to još pripreme...klubovi u različitim "fazama" spremnosti....neki još "tvrdi", neki već se uigravaju..kako-ko. Najbolje je formu tempirati prema takmičenjima koja se očekuju.
C.Zvezda je izmjenila skoro čitav tim (!?) i ova postava će biti tvrd orah mnogima.
Šta je sa desnim bekom Sudžumom i ima li išta od dolaska M.Dapćevića ili P.Dačevića?
Pozz
Bosno moja poharana....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.